Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem tudjátok véletlenül melyik (milyen gyártmányú) infra porttal mennek a polárok?

Merlin!
S.O.S

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ez egy kicsit már OFF, de akkor sem módosíthat az áron, ha nem tettél le foglalót. Ha meg van a megrendelõ, akkor már nem módosíthat az áron, mert az üzleti ajánlat, amit a vevõ elfogadott. Max elállhat tõle a bolt, ami egykutya.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
De nem tettél le semmilyen foglalót ugye? Mert ha igen, akkor utólag nem hiszem, hogy módosíthatná (felfele) az árat.
Lehet, hogy egy jó ügyvéd szerint anélkül sem.

SuperMike

SuperMike

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Hello Shoshi!

Ahogy Te, én is pont így jártam a Polar 725x-szel! Kb. 1 hete megerendeltem, tegnap jött a telefon, hogy megjött csak 20 ezerrel drágábban. Köszi.............
Mondjuk az eladót nem lehet hibáztatni mert õ saját árlistájáról mondott árat, a Polar-osok a hunyók! Nem értem miért nem küldték szét az újévi árakat, ha valami változott!
SuperMike

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köszönöm a segítséget!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Lehet benne úszni. Fel kell venni egy triatlonos felsõt, hogy ne csúszkáljon a mellkas jeladó, az órát meg fix helyre kell erõsíteni pl. a gatyóhoz nõi dressznél a vállpánthoz és akkor pontossan mér. Nálam használják igy az órát.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Egy pár éve, amikor egy Polar M51-et (ma M61 talán) vettem, akkor azt mondták, hogy jobban járok, ha náluk cserélek majd elemet, mert õk garanciában vállalják, hogy vízálló marad. Persze, ez nem jelenti azt, hogy lehet benne úszni, de minek "figyelnének" erre, ha amúgy alig lenne vízálló?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát a cikk alapján igen, de megint más a személyes tapasztalat! PL. a lezemen van egy Timex puccos karóra, 50m-es. És simán bemegyek vele a vízbe a strandon. Elemcserénél meg úgyis ki tudják deríteni, ha bejázik.

A szomorú az az, hogy egy 50-60-70 rongyos órával hivatalosan nem úszhacc. Persze tudom, hogy nem attól drága, mert nagyon bírja a vizet, de a tervézésnél mégis lehetne rája gpndolni.

Bár azt is írják róla, hogy multisport rajongóknak, abban pedig benne van az úszás is. Hihi! Eccerû helyzet!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szóval a belinkelt cikk alapján, akkor még a csúcs polar órában sem tanácsos úszni, fõleg mivel a kezeden van így még a vízben mozog is és egyéb áramlások is terhelik a tömítést.

szerintem sem szabad benne úszni.
de tulajdonképpen bringázáshoz tervezték, tehát ez nem olyan meglepõ :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Szóval a belinkelt cikk alapján, akkor még a csúcs polar órában sem tanácsos úszni, fõleg mivel a kezeden van így még a vízben mozog is és egyéb áramlások is terhelik a tömítést.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

S150-rõl vélemény? alapfunkciók kellenek csak, most kezdtem el komolyabban bringázni, szóval semmi extra és ezt néztem ki..

most nemrég én is azt néztem.
de inkább vettem egy s120at. mert kilóméterórám van és így olcsóbb volt 10e-el.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
http://origo.matavne...040621aviz.html

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Sajnos nekem sem megy az IrDa.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem mintha jelentõssége lenne, de az órára, a cikkekkel ellentétben 30m van írva.

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Több mint 1 éve úszok egy polar 625X -ben. Ez azt jeleni hogy naponta legalább másfél órát, klóros vizben vagyok. Kutya baja, mindent kibir.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köszönöm szépen! Nem is maga a pulzusmérés lenne a lényeg, hanem hogy legalább versenyen stopperként használhassam!
Köcce;)!

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Ezt talaltam a hasznalati utasitasban:
Vizallosag: 20m-ig (viz alatt ne nyomkodd a gombokat)
Vizben valo hasznalatrol: kloros uszodaviz vagy tengerviz zavarhatja a merest

Kb ennyi a lenyeg. Szoval korlatozottan vizallo, szerintem uszodaban nyugodtan hasznalhatod, de nagyon vizala en nem mennek vele. Merni valoszinuleg ugyanugy semmit nem fog mint ahogy a sigma sem mert, tehat pulzusmerokent szerintem kiesik.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát igen, még ez sem a korrekt megfogalmazás;)!

Itt arra gondolok, hogy az S720-ast a prospektusokban cseppállónak írják, ami megfelel a 20-30m-es jelzésnek. Ami azt jelenti az óráknál, hogy zuhanyozhacc vele. Nem azt jelenti, hogy 20m-re merülhecc vele. Sok Casio-ra az van írva, hogy 100m water resistant, mégsem jó dolog 100m-re merülni vele (neke dsem és az órának sem).
Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy használta-e valaki huzamosabb ideig vízben (és nem az otthoni kádra gondolok, még mielõtt valaki ilyen teszt eredményeirõl számolna be), úszott-e vele valaki?
Tudom, hogy sok hülyeséget kérdezek, de ha más forrásból kapnék választ, nem benneteket nyaggatnálak ezekkel;)!

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Szerintem nem 20m-en akar benne uszni, gondolom arra kivancsi hogy ebben mar merjen-e uszni, vagy ez meg csak a cseppallo kategoria. Ha nem tudsz ertelmeset hozzaszolni akkor miert kell?Na mindegy.Inkabb a keresovel foglalkozz, ugyanis s150rol mar sokat volt szo.
Uszassal a baj: en regen sigmaban probaltam, de nem mukodott a dolog, hasznalati utasitasban irtak is amugy hogy asszem az uszodai kloros vizben nem mer a jelado, es valoban, amikor vizben voltam nem mert szart se, csak ha kiemelkedtem a vizbol. Polarnal nem tudom hogy van ez, mindjart utananezek hatha ir valamit a hasznalati utasitasban.
Ha csak siman arra gondoltal hogy karorakent uszol benne, akkor elobb nezd meg mekkora a 720as :D Azt szerintem nem sokan hordjak karoranak

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a kínai piacon kapható legolcsóbb órával is tudsz úszni, ha van megfelelõ úszástudásod...(bár az is igaz, hogy csak egyszer, mert azok elromolnak)..a 2-3e ft-os sportórákkal lehet úszni, azok bírják...egy 60 ezres Polarral hogy ne lehetne? amúgymeg: úsztál te már 20 méter mélyen??? ez még könnyübúvûrkodásra is jó...S150-rõl vélemény? alapfunkciók kellenek csak, most kezdtem el komolyabban bringázni, szóval semmi extra és ezt néztem ki..