Valaki egy régebbi hozzászólásban írta, hogy becsülni öö is tud, és az ingyen van. Lehet, az ilyen noname-ek ne mérnek nagyon pontosan, és már kész is a becslés, 5-7 ezerért. Azt hiszem a sigmákkal volt(van) ilyen gond, hogy nem mindig pontosak. Vajon milyenek lehetnek a noname-ek?
Amúgy én is láttam ilyen bicajos órát/sebesség/pulzusmérööt 25 eurót kértek érte, minden tartozékkal együtt. Nem vettem meg, mert kicsit tartok attól, hogy csak játszadozásra jó, arra meg annyi pénzt nem adok ki.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Indította
Lovas_Gabi
, 2003. május 13. 21:40
Írta 2006. január 30. - 13:44
Írta 2006. január 30. - 11:33
Ugy tudom leteznek noname pulzusmerõk amiket kb. 5-7000FT ert meg lehet venni sziyyal mindennel.
ezeket hol lehet venni??
Yo gonndolom nem polar sigma minöseg de állitolag yok.
ezeket hol lehet venni??
Yo gonndolom nem polar sigma minöseg de állitolag yok.
Írta 2006. január 30. - 11:26
Nem szép, h amíg elvileg ezeknek a dolgoknak zuhan az ára, itthon meg emelgetnek. Ráadásul ilyen inkorrekt módon. Nekem még október végén nagy mázlim volt...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. január 30. - 10:56
Shoshi:
Most nincs idõm végig nézegetni egyesével, de a magyar site-on a 725 a global-on a 725x van fent. Az alapján meg lehet nézni, ha nem is egy táblában.
Az elején találtam valami különbséget (725x tud egy ilyet Polar OwnOptimizer), de nincs idõm, mennem kell. A többit rád bízom..
http://www.polar.fi/...llfeatures.html
http://www.polarorak...llfeatures.html
Most nincs idõm végig nézegetni egyesével, de a magyar site-on a 725 a global-on a 725x van fent. Az alapján meg lehet nézni, ha nem is egy táblában.
Az elején találtam valami különbséget (725x tud egy ilyet Polar OwnOptimizer), de nincs idõm, mennem kell. A többit rád bízom..
http://www.polar.fi/...llfeatures.html
http://www.polarorak...llfeatures.html
Írta 2006. január 30. - 10:24
Sziasztok!
Hát igen, én is észrevettem ezeket a változásokat. Az s725X után gondoltam jó lesz a 720-as, persze amíg írtam egy emailt és választ is kaptam rá, annak is felment az ára.
SuperMike:
Sztem amikor Te leadtad a rendelésed, akkor egy adott árú termékre adtad le. Foglalót fizettél érte, hogy azon az áron hozzák Neked a terméket és azt a terméket hozzák. Szerintem nem kényszeríthetnek rá, hogy magasabb áron vásárold meg a terméket. Ilyen nincs. HA meg szívóznak, akkor Fogyasztóvédelem, ügyvéd, stb. Ennyire már ne nézzenek hülyének. Elég ha egyik napról a másikra 25%-kal emelik az áraikat.
Most én is azon az állásponton vagyok, hogy szarok az egészre. Még nézegetem az S725-öst, az még talán kapható a régi áron. De nem sietem el a dolgot. Ha ilyen helyzetekben kapkodok, akkor mindig megszívom:D!
Tényleg! az s725 különbözik valamiben az s725x-tõl? Asszem talán a régebbi 30 méterig, az újabb 50-ig bírnya a vizet...
Hát igen, én is észrevettem ezeket a változásokat. Az s725X után gondoltam jó lesz a 720-as, persze amíg írtam egy emailt és választ is kaptam rá, annak is felment az ára.
SuperMike:
Sztem amikor Te leadtad a rendelésed, akkor egy adott árú termékre adtad le. Foglalót fizettél érte, hogy azon az áron hozzák Neked a terméket és azt a terméket hozzák. Szerintem nem kényszeríthetnek rá, hogy magasabb áron vásárold meg a terméket. Ilyen nincs. HA meg szívóznak, akkor Fogyasztóvédelem, ügyvéd, stb. Ennyire már ne nézzenek hülyének. Elég ha egyik napról a másikra 25%-kal emelik az áraikat.
Most én is azon az állásponton vagyok, hogy szarok az egészre. Még nézegetem az S725-öst, az még talán kapható a régi áron. De nem sietem el a dolgot. Ha ilyen helyzetekben kapkodok, akkor mindig megszívom:D!
Tényleg! az s725 különbözik valamiben az s725x-tõl? Asszem talán a régebbi 30 méterig, az újabb 50-ig bírnya a vizet...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. január 28. - 14:28
már megrendeltem, ki is nyomtattam azt amit küldtek e-mailben, ott van rajta a pontos ára, namost ha ezek után gond van..azért köszi:)
Írta 2006. január 28. - 14:26
Lehet, hogy ez nem ment fel. Amit én vettem szerdán, az ma közel 10.000-el drágább. Mindenesetre igyekezz vele...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. január 28. - 14:24
Írta 2006. január 28. - 14:16
Szerintem nem jársz pórul. Csak lehet, hogy egy hete olcsóbb volt.
Írta 2006. január 28. - 12:28
Namost ha egy ilyen órát rendeltem, akkor pórul járhatok? mert nem értem, hogy mi van pontosan...
http://pulzusmeres.h...8&cat=42&page=1
http://pulzusmeres.h...8&cat=42&page=1
Írta 2006. január 28. - 09:23
Amit én vettem szerdán (S720i) 59.040-ért az most 69.000.
Nézzetek körül alaposan.
Nézzetek körül alaposan.
Írta 2006. január 28. - 01:22
Ez olyan szinten igaz, hogy ha jól emlékszek, akkor a hivatalos honlap sem az ft-jé volt úgy 8 hónapja. Meg is lepett, amikor nem az a cím volt már fent, mint múltkor..
Írta 2006. január 27. - 22:01
Polárok forgalmazása körül most hercehurcea van itthon ugyanis olyan helyzet alakult ki, hogy itthon 2 forgalmazója is volt a Polárnak és a kissebb forgalmazó alacsony áraival térdere kényszerítette a nagyot. Ennek következtében most új forgalmazója lesz a polárnak. Azt tanácsolom aki Polár óra vételén gondolkodik, várjon kicsit a helyzet normalizálódásáig.
Írta 2006. január 27. - 21:55
Köszönöm a hozzászólásokat!
Megnéztem az elõleg átvételi elismervényt, és nincs rajta csak az elõleg összege, a fizetendõ ár nincs ráírva. Egyébként igazából nem is a bolttal van bajom, hanem a nagykerrel. Bár náluk én nem tudok reklamálni. A bolttól meg szerimintem nem lehet elvárni, hogy a saját kárukra olcsóbban adják a terméket, bár nem tudom mennyi az eltérés a 65 és a jelenlegi nagykerár között.
Megnéztem az elõleg átvételi elismervényt, és nincs rajta csak az elõleg összege, a fizetendõ ár nincs ráírva. Egyébként igazából nem is a bolttal van bajom, hanem a nagykerrel. Bár náluk én nem tudok reklamálni. A bolttól meg szerimintem nem lehet elvárni, hogy a saját kárukra olcsóbban adják a terméket, bár nem tudom mennyi az eltérés a 65 és a jelenlegi nagykerár között.
SuperMike
vendég_pier_*
Írta 2006. január 27. - 21:49
Írta 2006. január 27. - 21:39
A jog melletted áll! (Szerintem.) Hogy mekkora esélyed van, az már más kérdés.
Ha még foglaló is volt, ami ráadásul az eredeti ár több, mint fele, akkor meg kifejezetten bunkóság. Meg lehet próbálni hivatkozni pár dologra. Ha "régóta" vársz rá, akkor meg pláne.
Ha rajta van a megrendelõn a fizetendõ ár, akkor mindenképpen lehet reklamálni, Vásárlók Könyvét kérni megéri. Ha õk el akarnak állni, akkor "kártérítést" kérni (használták a pénzed)..
Finoman jelezd, ha nem megy, erõteljesebben, ha az sem megy, akkor "panasztétel".
Edit: jja, ami a Garmin-t illeti. Szép dolog egy ilyen, de azért annyira nem vagyok benne biztos, hoyg képes helyettesíteni egy spec biciklis szívritmus-órát. A nagy érzékenységû gps vevõ is kérdés, hogy mennyire marketing duma. Ha takarás van, akkor nekem semmit nem ért a gps.. Néha 5-10 métereket ugrott, ahogy a jelet kapta..
Ha még foglaló is volt, ami ráadásul az eredeti ár több, mint fele, akkor meg kifejezetten bunkóság. Meg lehet próbálni hivatkozni pár dologra. Ha "régóta" vársz rá, akkor meg pláne.
Ha rajta van a megrendelõn a fizetendõ ár, akkor mindenképpen lehet reklamálni, Vásárlók Könyvét kérni megéri. Ha õk el akarnak állni, akkor "kártérítést" kérni (használták a pénzed)..
Finoman jelezd, ha nem megy, erõteljesebben, ha az sem megy, akkor "panasztétel".
Edit: jja, ami a Garmin-t illeti. Szép dolog egy ilyen, de azért annyira nem vagyok benne biztos, hoyg képes helyettesíteni egy spec biciklis szívritmus-órát. A nagy érzékenységû gps vevõ is kérdés, hogy mennyire marketing duma. Ha takarás van, akkor nekem semmit nem ért a gps.. Néha 5-10 métereket ugrott, ahogy a jelet kapta..
Írta 2006. január 27. - 21:14
az eredeti áron hozd el!! ...( egész más nálam hátizsákkal volt ez a helyzet edigital.hu-nál, h emelkedett az ára a megrendelés és a kiszállítás közt, 15ezerrel, természetesen a megrendelt áron hoztam el, korrektek voltak )
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. január 27. - 21:14
Sztem itthon arra kis esély van, hogy odaadják a "régi" áron. Bemész és visszakéred a pénzt, ha neked nem kell drágábban. Ha nem akarják adni, fenyegetõzöl a fogyasztóvédelemmel és akkor majd akarják.
Gondolom fenyegetõzhetsz azért is, hogy adják oda a cuccot annyiért, amennyiért ígérték (végülis te leraktál egy zsák pénzt, az õ dolguk, hogy a többi klappoljon...) de sztem reménytelen.
Gondolom fenyegetõzhetsz azért is, hogy adják oda a cuccot annyiért, amennyiért ígérték (végülis te leraktál egy zsák pénzt, az õ dolguk, hogy a többi klappoljon...) de sztem reménytelen.
vendég_pier_*
Írta 2006. január 27. - 21:12
Hali!
Ha ennyi gond van a Polárokkal , nem lenne érdemes körülnézni?
Mondjuk itt:http://www.garmin.hu...367447cf2264e04
Használ(t) vki ilyet?
Ha ennyi gond van a Polárokkal , nem lenne érdemes körülnézni?
Mondjuk itt:http://www.garmin.hu...367447cf2264e04
Használ(t) vki ilyet?
Írta 2006. január 27. - 20:48
THX, hogy mondjátok, mert 40 foglalót letettem! Akkor most szerintetek mizu?
SuperMike