Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kérdés valakinek nincs véletlenül Polar CS300-as órája?
Mert kéne a magyar használati, ami egy PDF file.

nekem doc ban küldtek magyar használatit D.cathlonból,próbáld meg,hátha... ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Kérdés valakinek nincs véletlenül Polar CS300-as órája?
Mert kéne a magyar használati, ami egy PDF file.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

persze hogy tudok,nekem van Hervis gazdaságos:) csak shit

Nekem még a régi sigma-gazdaságosom van, aminek két oldaláról le van fûrészelve fél-fél centi valamiért, már nem emlékszem miért tettem... De köll új... :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tudsz várni december 16-ig? mert akkor a cyclocross-obra kihozatom vele... Nekem ráér, két hetet kibirok, oszt igy nem kell az asszonyt szaladgáltatni pesten... De az is lehet hogy mégiscsak az lesz... :D
Tényleg... na privibe megbeszéljük, ha ezt mán mind ideírtam, nem törölöm ki... ;)

(jó ez a kép is... :-))

persze hogy tudok,nekem van Hervis gazdaságos:) csak shit

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

köszi Dave !

Bálnus,veszünk Zergétõl?tedd vissza a képedet :)

Tudsz várni december 16-ig? mert akkor a cyclocross-obra kihozatom vele... Nekem ráér, két hetet kibirok, oszt igy nem kell az asszonyt szaladgáltatni pesten... De az is lehet hogy mégiscsak az lesz... :D
Tényleg... na privibe megbeszéljük, ha ezt mán mind ideírtam, nem törölöm ki... ;)

(jó ez a kép is... :-))

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
köszi Dave !

Bálnus,veszünk Zergétõl?tedd vissza a képedet :)

-=B.B.B.=-

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

eléggé elment a topik....

aki használ Polar kormányadaptert: mennyire biztonságos menet közben az óra felfekvése?

nagyon biztonságos. nekem az egyik szíjlyuknál épphogy lötyög ha nagyon nekiengedem, eggyel beljebb viszont pont jó, meg se mozdul, ráfeszül az adapterre.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

aki használ Polar kormányadaptert: mennyire biztonságos menet közben az óra felfekvése?

Na ez jó kérdés! Ugyanis mégsem járt az órámhoz, ezt félrenéztem...
Lehet még ebbe be kellene ruházni...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

-=B.B.B.=-

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
http://www.tar.hu/ir...estervezes.html
Érdemes elolvasni.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Na ha azon a murvás részen te fel tudsz tekerni kiálva akkor gratulálok, vagy tudsz valami olyat, amit én nem, vagy van valami iszonyat gumid. Nekem ha kiálok rajta, mindig elkapar a gumim, mondjuk az is igaz, hogy már igencsak csereéretek a gumijaim, mert van bennük 3000+ km és kicsit viseletesek.

De boccs az OFFért.

Nem kéne kiállni.

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Mégegy kérdés: lehet, hogy vannak olyan Polar órák, amik nem tudják elraktározni a maximális pulzust? Konkrétan az F6nál és F11nél sincs pont a Maximum heart rate of total exercise cellában. Ez azért elég egyszerû funkciónak tûnik.
Másrészt én a letölthetõ adatokhoz nem ragaszkodok. Ennek fényében mit tudtok ajánlani? Még mindig az RS200 a nyerõ?

Edit: most látom, hogy az RS100 pont ilyen. Ellenérv?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
:)...fel tudok tekerni, igaz nem a közepén szoktam, hanem a szélén, ahol több anyag van...conti explorer a gumi. bár amióta az építkezések vagy mik vannak arrafele, azóta már nem sûrûn probálkozom ezzel a mutatvánnyal, a teherautók eléggé kijárták, olyan mély a por, vagy éppen az a sárszerûség, mint a gumim és örülök, hogy egyáltalán felérek...nade on.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na ha azon a murvás részen te fel tudsz tekerni kiálva akkor gratulálok, vagy tudsz valami olyat, amit én nem, vagy van valami iszonyat gumid. Nekem ha kiálok rajta, mindig elkapar a gumim, mondjuk az is igaz, hogy már igencsak csereéretek a gumijaim, mert van bennük 3000+ km és kicsit viseletesek.

De boccs az OFFért.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hogy a nyugalmi pulzus mérhetö az egyértelmü de nekem nem világos, hogy a max.-ot exakt módon,hogy tudjátok megállapítani? Szerintem ez normál körülmények között nem megy.

én úgy szoktam (évente kétszer), hogy van itt egy jó hosszú emelkedõ (domb utca), és azon egy sorompó, ahol kezdõdik a természetvédelmi terület. odáig feltekerek lazán, majd onnét rendesen nyomom, de nem ami a csövön kifér, majd az út végén lévõ murvás (ez a sorompotól kb 800 méterre van) emelkedõ elején egy olyan áttételre váltok, ahol már ki kell állni és terhelni neki, és ezután ami a csövön kifér...az emelkedõ tetején igaz alig élek, kiiszom a kulacsom meg megeszek egy csokit, aztán szépen legurulok.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Szerintem amit így meghatározol az az intenzítás és magasabb intenzítás még jelenthet alacsonyabb terhelést is, mivel csak egy (ha fontos is) faktor a sok közül. Nem kötözködni akarok ne érts félre!

A terhelés (nagyságának) egyik összetevõje az intenzitás, a többi adott pillanatban állandó, vagy 0-nak vehetõ, pl. idõtartam

szerk: edzés (akár hobbi szintû) céljára sokkal jobb a Karvonen-képlet, a másik meg az álkocogódefittvagyokmennyikalóriátkellelégetnemegyezrjódresszingescézársalihoz hólgyeknek tökéletes
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Verseny, vagy edzés, ami a csövön kifér... És az adott legnagyobb érték lesz a max, amikor már lefordulsz a biciklirõl.

Ok, ez világos de az én tapasztalatom szerint ez eléggé eltérö adatokat hoz egyazon személynél. Mondjuk tájékoztató értéknek mindenképp használható.

Még egy kérdés.

"szóval ez 160as tartomány (206-46=160), nekem ez számít 100%-nak...
és ennek az 50%-a a 80, ami a nyugalmimhoz adva 126. tehát ez az 50%-os terhelés"

Szerintem amit így meghatározol az az intenzítás és magasabb intenzítás még jelenthet alacsonyabb terhelést is, mivel csak egy (ha fontos is) faktor a sok közül. Nem kötözködni akarok ne érts félre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kaptam, de nem tudtam rá mit mondani, no comment a dolog, besz@rás...

csak mert nem tudtam, h átment-e... közben este hívtam a DEcathlon-t és vísszahívtak ,nincs benn senki az osztályról,DE ma hívott a részlegvezetõ és küldött használatit.nem is volt gond,mert 2 helyen is máshogy értelmeztem a funkciót,bár szerintem az enyém volt a logikus :D

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Bálnus ,kaptál tõlem privát üzenetet v kaptál?

Kaptam, de nem tudtam rá mit mondani, no comment a dolog, besz@rás...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
küldtek m62 magyar nyelvût emilben,már csak ki kell nyomtatni :)
(már csak a térdem lehetne jobb,utálom az SPD-t :( ,veszek megint másik cipõt,lehet az a baj...?)

Bálnus ,kaptál tõlem privát üzenetet v kaptál?

-=B.B.B.=-