Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tondach;
Adj egy email címet (priviben) és küldök egyet. (hegyit, oútit, versenyt vagy alapozást kérsz?)

TripleB;
Akkor alapozz ezerrel. Túlságosan nyomjátok, s ezért nem fejlõdtök. Én ma 120 körüli pulzussal nyomtam 70 kilcsit. Igaz, hogy mondjuk nem volt egy észveszelytõ tempó, de ilyenkor nem is az kell. Ha odakint nem megy (pl mert megszoktad, h milyen gyorsan szoktál menni), akkor görgõzz, spinningelj, hozz össze egy alapállóképességet, amivel már lehet kezdeni valamit. Bármilyen állóképességi sport megteszi, pl futás-úszás is.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
HI
Ha valakinek lenne ECHOWELL RUBY-100-as magyar nyelvû használatija, beszkennelve vagy eleve elektronikusan, az most nagyon jól jönne...csak angolul találtam...

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Tudna nekem valaki emilben egy edzésfájlt küldeni amit Polar 710,720,725-el csinált?Nincs még infrám az órához és kiváncsi vagyok hogyan lehet kielemezni pc-n.köszi

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Most néztem zerge oldalán, hogy 2007ben lesz CS600as biciklis óra, az már elég jó, pont annyit tud amit kell. És végre igazi biciklis óra, nem csuklóra rakható, persze azért nem veszek, mert gondolom drága lesz.:(

Elfelejtettem írni, hogy polar.
Mondjuk az vicces, hogy az új W.I.N.D rendszer 2,4GHzen mûködik, így ki van zárva minden zavaró jel. Ugyanis pont a 2,4GHzes freki(és környéke) az ISM sáv( mindenki álltal szabadon használható), ahol a bluetooth, wlan, meg sok minden mûködik. Persze meg lehet csinálni viszonylag jóra, ez majd elválik idõvel hogy sikerûlt nekik.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
'88 óta vérnyomáscsökkentõt szedek,mostanában elhanyagoltam,mellé sikerült felszedni pár kilót így télvíz idején,gondolom jól megterhelt... 22es átlagot mentem,szóval nem rohantam az én meglátásom szerint.görgõn tudtam tartani rendesen és 136 os átlagot toltam másfél hónapon keresztül

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

engem nehezen szakítasz le bárhol is, mert nem versenyzek....nem örömömben írtam le,hanem szerintem vmi baj van,mikor feltettem a jeladót már akkor 130 körül volt,asszem megint orvos lesz ebbõl

Nem biztos, lehet csak rossz napod volt. Bár mit értesz megint alatt?
Egyébként én amikor felraktam elöszõr az órát(elõtte kb 2hónapot tekertem, szóval alapozni kellett volna), akkor kb ugyanez volt mint veled, hogy rájöttem, hogy túl nagy intenzitással tekerek, ezért nem sikerûlt mondjuk 3egymástkövetõ napon jól menni és nem is fejlõdtem. Szóval szépen visszaálltam kb 133mas pulzusra, és így már ok volt a dolog.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
engem nehezen szakítasz le bárhol is, mert nem versenyzek....nem örömömben írtam le,hanem szerintem vmi baj van,mikor feltettem a jeladót már akkor 130 körül volt,asszem megint orvos lesz ebbõl

-=B.B.B.=-

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát gratulálok, ennél nagyobb anti-edzést nem is tudok elképzelni. Szerinted nem okkal megy mindenki ilyenkor 60-70 % intenzitáson? Persze, ha önmagad roncsolása a cél, s véletlenül sem az, hogy neadjisten jobb legyél, akkor csak hajrá, jó úton jársz! :clap:
(szóval ne csodálkozz, ha kábé 10 másodperc alatt majd leszakítalak a tavaszi versenyeken...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
mentem egy órás kört,nagyon durva volt,184 es pulzusátlag,célzonaban kb másfél percig tudtam maradni :/ nem is csoda így, hogy felélem gyorsan az erõmet :( pedig nem is nehéz út volt.....

-=B.B.B.=-

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Most néztem zerge oldalán, hogy 2007ben lesz CS600as biciklis óra, az már elég jó, pont annyit tud amit kell. És végre igazi biciklis óra, nem csuklóra rakható, persze azért nem veszek, mert gondolom drága lesz.:(

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Kellene egy uj taho amivel magasagi profilt tudok csinalni a PC-n meg pulzust is kimutatna. Tudom van sok fele, de az arban is legyen realis. Nem kell abszolut profi cuc.

Thx

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Kérésre az összes GPS-témájú hsz.-t átmozgattam a neki megfelelõ topikba:
http://forum.bikemag...read.php?t=2514
"In idem flumen bis non descendimus"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Tudom, off, de ezen szét röhögtem magam.. :D

Mármost tényleg nagyon az... Ha már elhagytuk végre, ne térjünk már vissza rá...

thnx
peace

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Ez a legkényelmesebb módja a szintgyûjtésnek. ;D

Tudom, off, de ezen szét röhögtem magam.. :D

Asszem van akkora ez a világ, hogy 5 méteren nem fogok berosálni

Ha az emelkedés mérésre gondoltál, akkor az nem 5 méter, hanem akár sokszor 5-15 méter... Persze, lehet, hogy másra gondoltál és az is lehet, hogy menet közben nem mér ennyire ugrálva. A fene se tudja, soha nem erre használtam a gps-t és akkor is a barometrikust használtam, amiben ilyen ugrásokat nem lehetne észrevenni...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Közben megtaláltam köszi.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

F6

http://support.polar...ness/index.html

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na szóval az óra még csak utonvan, csak gondoltam elöre intézek hozzá leirást. Tényleg külföldröl lesz, mert Londonból hozzák.
A logó meg asszony orályához kell, mert tegnap lett neki egy F6.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Honnan lehet logot letölteni az órákra?

http://support.polar...S300/index.html

de te is szerkszthetsz, nem nehéz... Nekem most egy "SHKE" felirat figyel rajta...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mit mondtál nekik, vagy hogy érted el, hogy küldjenek?

Más:

semmi ráhatás nem kellett,mondtam náluk vettem az órát(ami igaz is) és nem volt benne magyar használati(megint igaz volt)
de Neked kintrõl lett hozva v miért nem volt benne?

-=B.B.B.=-

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mit mondtál nekik, vagy hogy érted el, hogy küldjenek?

Más: