Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az sok. Nekem a Timex jeladó egy téli szezon alatt megnyaffant. A Polar jeladó már okésabb, az már bõ éve mûxik és tök jó. (bár egy elemet már az is megevett) Egy jeladónál egész jó, ha 2 évet kibír egyébként - mondjuk én szuperintenzív használatról beszélek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na az szép, mivel alig másfél éves és volt használva mondjuk összesen 2-300 órát...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem volt régesrégen ilyesmi, még a Timex korában. Akkor az volt a gebasz, h a jeladóban lévõ elektródák elkorródálódtak az izzadágtól - s sajnos csak egy új jeladó segített.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
sigma pc 1600
Újabban néha csinál olyat - szobában is!!! - hogy elveszti a jelet az óra teljesen. Nem az elem a ludas, csere után ugyanez marad. Atomizzadtan is, nem az a hiba forrása.

Van hasonló példa? McGywer?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Nincs az a kütyü, a legprofibb búvárórák kivételével, szerintem, ami ezt a hõfingatást hosszútávon kibírja szerintem...

A Sigmám 2éve birja.Fitwatch.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nincs az a kütyü, a legprofibb búvárórák kivételével, szerintem, ami ezt a hõfingatást hosszútávon kibírja szerintem...

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

egy órát szoktál szaunázni??? :scared:
azt mégis hány fokon csinálod? :)

Láttam anno azt a nagyon olcsó Polar órát ilyen 10E Ft körüli áron, namost ennek a pontossága megegyezik a nagytestvérekéével, és csak a szolgáltatásai alacsonyabbak, vagy a mérõrésze is gagyibb??

Most futok alapozás címszó alatt, és gondoltam megnézném, hogy mégis mit szól a szervezetem a dologhoz, egyébként téli alapozáskor futásnál milyen intenzitással és milyen hosszan értdemes futni?

Egyórát kb. 15 perces szakaszokban,köztük pár perc a 14 fokos vizben.off

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Hogy ne itt offoljunk a szabadonfutóban az edzéselmélet topicban válaszolok.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
El tudnád magyarázni, hogy az micsoda?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Fél óra alatt nincs aerob edzésmunka, vagy valami ilyesmit olvastam valamikor.

60 sec.-nál hosszabb terhelésnél már az aerob energianyerés dominál.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
aham egyelõre saccra 5-6 km-es kört futok olyan fél óra alatt, de a végére azért eléggé elkészülök, és arra gondoltam, hogy lassabban kéne futni, vagy kisebb adagokban...
hogy ne legyek nagyon off, baromság bringás polart használni pl zsebben? mert egyébként az lenne a legcélszerûbb azért...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem az a bajom a futással, hogy nem bírom addig, amennyinek már értelme lenne. Az értelem úgy másfél órától indul. Szóval egy 15-20 kilómétert illik futni, 130-150 körüli pulzussal. Nálam legalábbis a futás a 60-70% zónába esik. Bicajt azt simán tudok 50-60% között is mondjuk...Persze a semminél a valami már rögtön többet ér...szóval ahelyett, hogy mondjuk semmit sem csinálsz,már 40 perc is bõven jó. Fél óra alatt nincs aerob edzésmunka, vagy valami ilyesmit olvastam valamikor.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
egy órát szoktál szaunázni??? :scared:
azt mégis hány fokon csinálod? :)

Láttam anno azt a nagyon olcsó Polar órát ilyen 10E Ft körüli áron, namost ennek a pontossága megegyezik a nagytestvérekéével, és csak a szolgáltatásai alacsonyabbak, vagy a mérõrésze is gagyibb??

Most futok alapozás címszó alatt, és gondoltam megnézném, hogy mégis mit szól a szervezetem a dologhoz, egyébként téli alapozáskor futásnál milyen intenzitással és milyen hosszan értdemes futni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szokott valaki szaunázni Polarban?
A Sigmám birja,be merjek menni a Polarral is?Vagy ne nagyon eröltessem?
Egy órát szoktam,esetleg picit többet.

Én nem kockáztatnék egy soktízezer forintos órát.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ma egész úton 19 és 21 között volt a pulzusom a Cateye szerint :D. Elképzelhetõ, hogy ilyen formában jelentkezik az adóegység elemének a lemerülése?

Valószínûleg csereérett az elem a jeladóban.
Nekem Sigmám van, ott ha a jeladó eleme merül akkor felezni kezdi a pulzust.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
talán, a hatótáv nem csökkent?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ma egész úton 19 és 21 között volt a pulzusom a Cateye szerint :D. Elképzelhetõ, hogy ilyen formában jelentkezik az adóegység elemének a lemerülése?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
a manual -10 és 50 fok között ajánlja,innentõl Te döntesz :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Szokott valaki szaunázni Polarban?
A Sigmám birja,be merjek menni a Polarral is?Vagy ne nagyon eröltessem?
Egy órát szoktam,esetleg picit többet.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Dante,ez szimpatikusabb volt,mint az elõzõ :) ha ilyen könnyû lenne...
milyen cuccot használsz egyébként?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy