Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jelet nem veszti el? Próbáltad városban, vasút közelében, nagyfesz vezetéknél?

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Tom, átnéztem a manualtis, azt már szinte mindenhez le lehet tölteni, de azon kívül jól esett, hogy nyomogathattam interaktívan a demot...
Térképhez viszonyítva pontos... Ha azt vehetjük etalonnak... :) De majd tesztelem egy polarossal is.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A manualja eminnen: XXX
7.5 Mb a mérete, több nyelv

Nekem ez többet szokott segíteni, mint a demó.

Az igazi tesztje az lenne, ha egy polarossal elmennél tekerni, ha azokat etalonnak vesszük. (vehetjük)

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Mindhárom egységbe RC 2032-es elem kell. Ma cseréltem a kerék jeladójában... Vajon mennyit állhatott a raktárban..? És meddig fogja bírni..? Mindegy, majd kiderül. Nekem bejött. Csak azért nem mondom, hogy rohanj és vedd meg, mert nem nekem lesz és nem az én pénzembõl. Elvi kérdés nálam, hogy ha vki véleményt kér, véleményt adok és nem azt mondom, hogy vedd meg, mert jó, vagy gagyi, felejtsd el. A honlapjukon fent van a "szimulátor", tesztelheted. Gondolkozz, nézd meg a boltban és döntsd el.
Durung forever!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
helló
köszönöm az infókat
a pulzusmérõ jeladójában lehet elemet cserélni..
igen a polár húzós ez egyszerû bringásnak,de jó érzés tudni a napi szinteket,még ha nem tudom letölteni a gépre..
esélye van a megvételének
használd megelégedettséggel

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Megjárattam a Bükkben. Nagytarcsáról leérve Abádszalókra, újra kalibrálta magát... Elég pontosan. Abádszalókról Szilvásváradra ismét kalibrálta magát, ismét eléggé pontosan. A Bükkben szintén jól mért. (Azért voltak pici eltérései ~ pár méter eltéréssel.) A szintmérése jó és jól is esett, hogy nap végén tudtam, mitõl fáradtam el annyira. Sajnos a Abádszalókról vissza Nagytarcsára, már nam kalibrálta magát, de lehet, hogy én nem vártam meg, hogy ezt megtegye... :) A pulzusszám is folyton elõttem volt és ez segített a mászások tempójának megválsztásához. Menüje egyszerû és jól áttekinthetõ. Bár van néhány funkciója, amit lehet, hogy nem fogok kihasználni, de elfér a vekkerben kitudja, lehe, hogy még jól jönnek. Viszont hiányosság számomra csak a kettõs kerékkerület beállítása, ellenben a kerékkerület megváltoztatása nem bonyolultabb, mint a Cateye-nál a váltás... Amúgyis három külsõt használok, még akár ez is elsülhet jól... :) Kis esõben volt része, de még igazi áztatásab még nem próbáltam. Összességében nem bántam meg a vásárlást. Ha nincs elég gempád egy Polar-ra és nem akarod gépre tölteni a grafikonokat, de kellenek azok a bizonyos funkciók, érdemes elgondolkozni rajta...
HA kérdésed van, vagy vmit nem értesz, kérdezz nyugodtan.
Durung forever!

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Még csak gyalogos módban tudtam használni, de nem rossz. Mivel barometrikus, ezért vannak magasságmérésben eltérések az idõjárás miatt, de a szintet jól méri. Pontosságáról: 1-2 M ezt a kijelzõ és a lépcsõn megtett út alapján ellenõriztem. Vízállóságáról még nem tudok semmit, de remélem, nem lesz vele gond. Kerékpáros unkciók jók. Bár nem bánnám, ha kettõs kerékméret lenne a két bringa funkció helyett. (Több gumim van, mint bringám. :( )
A gyárilag hozzáadott szupererõs mágnesnél a Cateye erõssebb. Én azt hagytam fenn. Elfelejtettem viszont megnézn, hogy a hátsó láncvilla benne van-e még a hatótávban. Jó lenne tudni, a görgõpad miatt télire... Ha igen, megvenném a második érzékelõt és akkor viszont valamennyire ki tudnám használni a kétbringa funkciót... Bár szerencsére az még messze van.
Hétvégén letesztelem a vekker bringás képességeit a Bükkben, majd még írok a tapasztalataimról.
Durung forever!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
érdekel a véleményed és a gyors tapasztalataid,vagy a hétvégei tekerések utáni mondanivalód

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Remélem holnap ilyenkor már többet tudok róla...
Kockáztatok! Megrendeltem!
Durung forever!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
errõl a gumigyûrûs megoldásról nem sok jót hallottam,de ha csak ez a gyengéje én nem törõdnék vele

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Igen... Gumigyûrûs. A honlapon nézd meg az Assembly -t.
Durung forever!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Oldbike! Már ketten várunk a válaszra!
Te is az outdoor-ból nézted ki?!

igen,de a Sigma katalógusban is benne van
talán használható a magasságmérõje,vagy akcióra várni a Polárnál hm....
a jeladó rögzítése is érdekelne/gumigyûrûs-e/és már valakinél fenn van a kerón

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Oldbike! Már ketten várunk a válaszra!
Te is az outdoor-ból nézted ki?!
Durung forever!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
valaki aki használ SIGMA 2006 MHR órát... mondana pár szót róla
a magasságmérõre lennek igazán kíváncsi,de ha többet megosztana velünk megköszönném

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
miért csinál olyat a Polar S720-am, hogy az órán nem jelzi ki az edzés szintemelkedését? Csak az aktuális magasságot mutatja, de sehol nincs meg benne az ascent...
Cimbora tök ugyanilyen órájában mutatja, ott ahol neki van nekem semmi nem mutat, amikor "lapozgatom" a funkciókat ott ahol neki van nekem nincs semmi. Minden be van kapcsolva, mér is, mert a gépre áttöltve ott az adat, de az órán nem találom. :(

más: az elõbb sikerült két edzésfile-t összefûznöm, most nagyon boldog vagyok :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Én tavaly október óta használom (két bringámon is) a 305-öst ... egyszerûen zsíííír. Amit nem tud az nincs.

Hát szerintem 2 alapvetö hibája van a készüléknek, ami teljesen agyatlan tervezésre vall. A legnagyobb az, hogy nincs cserélhetö áramforrása. A másik pedig, hogy csak automatikusan áll át a pedálszenzorra és nem mondhatom, hogy csak azt vegye figyelembe.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Most vettem egy Garmin Edge 305 kerékpáros gps-t. Ha valaki birtokol ilyet és megosztaná velem, hogy milyen programokat lehet használni hozzá a T.C-n kívül azt nagyon megköszönném

A Sport Tracks sokkal jobb, mint a T.C én csak azt használom. Ha csak azt veszem, hogy az S. T.-ben térképek és satelit felvételek vannak integrálva az egész világra, valamint direktexportja van a google eart-höz az már egy hatalmas plusz. A készüléket automatikusan felismeri. Ingyen letölthetö.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Most vettem egy Garmin Edge 305 kerékpáros gps-t. Ha valaki birtokol ilyet és megosztaná velem, hogy milyen programokat lehet használni hozzá a T.C-n kívül azt nagyon megköszönném

Mi nem tetszik a Training Centerben?
Én tavaly október óta használom (két bringámon is) a 305-öst ... egyszerûen zsíííír. Amit nem tud az nincs.

mape72

mape72

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Jójó. Most már megvan. Elsõre szembe tûnt az angol, és...:wtf:
Köszi!
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."