Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem most egy Sigmám van, én azt nem ajánlom, az enyémnek a szíja pár hónap alatt teljesen szétment, sokszor mutat téves pulzust (nem elektromos vezeték miatt). Ha jól tudom, a Polar az a szív elektronikus jeleit méri, míg a Sigma magát a szívütést (ha ujjal ütögetem a jeladót azt is pulzusnak veszi, sõt ha magát az órát ütögetem azt is).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szükségem van egy olyan a pulzusmérõre, ami mutatja az edzésidõt, pillanatnyi pulzust, átlagpulzust, zónában töltött idõt, meg lehet adni a zónát és jelez, ha elhagyom a zónát. Mit érdemes vennem (nézegettem a polarokat és a sigma pc15-öt, ami sokkal többet tud, de nem tudom...) ?

A sebesség mindent megold.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
használd a keresõt-nekem bejött

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Hello !

Sigma 2006 HMR-t használ valaki? mik a tapasztalatok vele? s ho lehet ilyet beszerezni??

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hú, köszi, nem versenyzem, csak érdekel a téma. :) Ez az ergomo cucc biztos, hogy marhajó, de komoly ára van, én viszont csak hobbibringázom. Igazság szerint az a része érdekel, hogy pulzus alapján megvannak az edzészónák - de hogyan alakítják személyre a teljesítményalapú edzéstervet? Mondjuk ez már edzésmódszerek topicba tartozik. :)
On
"Nice boys don't play rock and roll"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A teljesítménymérõs edzésrõl létezik valami tisztességes leírás?

haver azzal megy.
meg az edzõjének is van.
ha érdekel, adok kontaktot.
meg van itthon az ergomonak olyan forgalmazó féléje is
http://www.cyclingsportcenter.hu/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ezeket a Trelock órákat ismeri valaki?Ránézésre gyönyörû,de gondolom ez kevés.
http://www.trelock.d..._uebersicht.php
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha ennyit szánsz rá, beszélj egy edzõvel is. Megéri. Évi 60-90 ezer +1-2 terheléses, de akkor tuti hogy a Neked megfelelõ edzést kapod.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Aha, igen vicces, hogy szinte ugyanannyi a mérõrendszer, mint az óra. Ebayen lehet találni cs600 olcsóért, tényleg érdemes külföldrõl beszerezni ezeket. A teljesítménymérõs edzésrõl létezik valami tisztességes leírás?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
wattmérésre Ergomo kell.
http://www.ergomo.net/
kb. ez a legolcsóbb jó minõségû wattmérõ...

Polar túl bonyolultan mér wattot. lánchossz, lánctömeg meg mittom még mit nem kér...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem. Nem tartottam értelmét megvenni 60-70 ért azt is, pontatlanul mér, fõleg az 5 sec-es mintavétel miatt.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Wattmérõt használod a 725-ben?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Másodpercenkéni mintavétel az 5 másodpercessel szemben és jobb wattmérõ-rendszer. Meg a wind messzebb viszi a jelet.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Rém! Miben hasznosabb cs600, mint 725?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Azért nem terjed ki mert az itthoni forgalmazó persze hogy nem akarja megcsináltatni gariban amikor nem nála vetted, hanem 15-20 ezerrel!!! olcsóbban külföldrõl. Tipikus magyar hozzáállás...
Amúgy meg ha nem akarja megcsinálni, szólni kell polarnak aztán rálépnek a t*kére.
Meg nem hiszem hogy polarnak nagyon baja lenne. Nekem a full alap A3 vagy mi 5 évig bírta. Pedig kapott;)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

midazonáltal van most olyan online bolt, ahol most az órád mellé kapsz egy elvileg 20eft-s csúcsforma szoftvert...keress rá, ha érdekel...

Hát egy oldalt találtam, ahol ajándékba adnak ilyen szoftvert, de ne mondd, hogy egy 725-ösnek 120-ba kell kerülnie.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Janes
adok én Neked magyar leírást (725x), vagy segítek beállítani, ha akarod.
én is odavoltam a leírásért, de nem értettem belõle sokat, így magam bõrén tapasztaltam meg + kérdeztem Rémhöritõl és Charontól :)

Rémhöri
hohó! a Polar világgari biztos, hogy teljesen fenékig tejföl!
hallottam olyat, hogy "az eBay-en vásárolt olcsó órákra nem terjed ki"...
de ez pofonegyszerû megtudni, vásárlás elõtt meg kell kérdezni az eladót.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Azért a Cateye-t ne keverjük ide:)

Zerge azt mondom hogy so-so, az árai a föld felett járnak, kintrõl nem kicsit olcsó, a magyar leirás nem tudom miért kell, egyszer sem olvastam el :)
Polarnak világgaranciája van, ugyhogy még az sem lehet gond.
Amúgy: S725X-emet CS600-ra cserélném ;)

A helyedben egy CS400-ra gyûjtenék legalább. És kintrõl venném.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Janes, osztom Konásandrás nézetét, hidd el, ha tényleg komolyan gondolod, akkor nem érdemes végigjárni a szamárlétrát. Szóval Polar. Igaz, meg kell adni az árát. De ami tényleg nagyon jó, és sokat tud, az nagyon drága, amire Te utalgatsz, az a tudás a cs400 -ban van benne, az meg már... szóval sok. Nekem most van egy friss cs200 cad, de még nincs tapasztalatom, de rs100 és rs400-ról bõven, és ezekben nem lehet csalódni. Zerge nagyon jó, tudom ajánlani, én is vásároltam tõle, midazonáltal van most olyan online bolt, ahol most az órád mellé kapsz egy elvileg 20eft-s csúcsforma szoftvert...keress rá, ha érdekel.
A magyar nyelvû leírás meg nem kereskedõi jóindulat vagy figyelmesség kérdése, hanem törvény által elõírt kötelezettség. Maximum nem nyomtatva, hanem elektronikusan kapod.

s melyik lenne az az oldal?
jöhet privibe is.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
230 euroért már lehet kapni 725x-et.
újonnan, kintrõl