a soniclinknél a hangszórón/mikrofonon keresztül mindenféle idegesítõ csipogással történik az adatátvitel.
faxmodem, mond valamit?
a soniclinknél a hangszórón/mikrofonon keresztül mindenféle idegesítõ csipogással történik az adatátvitel.
Kb mennyi idõ alatt merül le az elem a jeladóban? És ha lemerül az elem a nem cserélhetõs kódolt jeladóban akkor jó hozzá egy másik kódolt jeladó?
A sebesség mindent megold.
Csak sonic linkje van, infrared nincs. (frankók ezek az elírások amúgy... igazán "hasznos" és nem félrevezetõ)
Nagyon-nagyon-nagyon ravaszakCsak sonic linkje van, infrared nincs. (frankók ezek az elírások amúgy... igazán "hasznos" és nem félrevezetõ)
lol, köszi
és mi ez a sonic-link/infrared a cs200 leírásánál?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nem is kell hozzá polar óra, hogy regisztrálhass és használni tudd ezt a webszolgáltatást. Én használtam két éve és baromi hasznos volt. (https://www.polarper...r.com/frontend/) Hogy pontosan személyre tudd szabni az edzést természetesen a legfrankóbb polar órát kéne beszerezni, ami még ownindexet is tud, de mondom, anélkül is bõven hasznos ez a szolgáltatás (egy hónapos alapozóedzés 58-ról 42-re vitte le a nyugalmi pulzusomat - nem polarral használtam). Regisztrálj, nézd át és látni fogod, hogy hogyan mûxik.
Megmutatja, hogy mennyi kalóriát égettél el egy edzés alatt - sztem, ha fogyózol, akkor hasznos lehet, mert elvileg a táplálkozásra is odafigyelsz - ezzel meg tudsz tervezni.
Nem is kell hozzá polar óra, hogy regisztrálhass és használni tudd ezt a webszolgáltatást. Én használtam két éve és baromi hasznos volt. (https://www.polarper...r.com/frontend/) Hogy pontosan személyre tudd szabni az edzést természetesen a legfrankóbb polar órát kéne beszerezni, ami még ownindexet is tud, de mondom, anélkül is bõven hasznos ez a szolgáltatás (egy hónapos alapozóedzés 58-ról 42-re vitte le a nyugalmi pulzusomat - nem polarral használtam). Regisztrálj, nézd át és látni fogod, hogy hogyan mûxik.Amit nem látok tisztán,az az adatátviteli különbség a 2 ora közt,tehát hogy ez a bizonyos "POLAR Cycling Coach webszolgáltatás" ami csak a 200-hoz van, hasznos-használhato-e egy hozzám hasonlo "kocabringásnak"
Kaloria felhasználási ráta:ez is csak a 200-ban van,ez sem teljesen világos mire is jo.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ravaszak12e Ft-ért szinte ingyen van...