amugy ugy kell, hogy keresztbe vágod a lábat, kiöntöd belöle a cuccokat , jol megtaposod a belsö cuccokat(darálásnál jobb,mert igy nagyobb a csillapitása) majd visszaöntöd és a vágásnál megheggeszted... valami ilyet irtak a német honlapon.. bár pár szot nem igazán tudtam, de szerintem a szövegkörnyezetböl simán rájöttem a megfelelö jelentésre.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Headshok szerviz
Indította
rofi
, 2003. május 13. 19:02
Írta 2003. május 15. - 23:55
Írta 2003. május 15. - 23:13
servicedeskeurope@cannondale.com vagy www.cannondale.com nagyon sok mindenrõl van PDF dokumentumuk! Ha e-mail-t írsz feltétlenül írd bele, hogy magyarországon nincs szervízháttér a villához, stb., és akkor nem azzal kezdik, hogy menj xy szervízbe.
Gábor
Gábor
Írta 2003. május 15. - 01:05
na tobb szaz azert nincs!Ha szétkapod nagyon figyelj oda mert több mint széz tûgörgõ van benne és nem egyformák...nem mindegy hova rakod :-\ úgyhogy csak óvatosan
es a meretuk is egyforma!
persze egyutt is vannak egy muanyag tokban.
de attol meg figyelmesen es ovatosan nehogy vmit szetbarmolj!!!
Írta 2003. május 14. - 23:29
Ha szétkapod nagyon figyelj oda mert több mint széz tûgörgõ van benne és nem egyformák...nem mindegy hova rakod :-\ úgyhogy csak óvatosan
Írta 2003. május 14. - 19:11
az alateteket sorba kell larakni valahova ahogyan kiszeded!
akkor nem kell rajzolni. ;-)
akkor nem kell rajzolni. ;-)
Írta 2003. május 14. - 16:02
MÁLIT??? BRUHAHAHHAHAHAHAAHAHAH ;D
jo vicc!!! az ilyen komolyabb cuccokrol halvány lila gözük sincs. (kérdez valamit mondjuk a Magura tárcsárol vagy Zokes telorol vagy Marzocchirol...)
szerintem okosabb leszel, hogy ha szétszeded, ugy hogy, hogy közben lerajzolod, hogy mi hogy állt.
telomat is igy kaptam szét... (rajzolni azért kell, hogy ha több gyürü van egymás alatt, akkor melyik hol volt és melyik fele volt felül)
jo vicc!!! az ilyen komolyabb cuccokrol halvány lila gözük sincs. (kérdez valamit mondjuk a Magura tárcsárol vagy Zokes telorol vagy Marzocchirol...)
szerintem okosabb leszel, hogy ha szétszeded, ugy hogy, hogy közben lerajzolod, hogy mi hogy állt.
telomat is igy kaptam szét... (rajzolni azért kell, hogy ha több gyürü van egymás alatt, akkor melyik hol volt és melyik fele volt felül)
Írta 2003. május 14. - 11:23
Az a nagy gáz, hogy elméletileg ezeknek a szervizelésére külön kis hálózat van nyugaton. (Eighty Aid) Ott sem kókányolják. Gondolom nem véletlenül. Próbáldd azért a Málit felhivni, hátha tudnak segiteni.
Írta 2003. május 13. - 19:22
Nem találtam semmit róla. Annyit tudok,hogy P-BONE M a tipusa és 1.485kg a tömege.
Írta 2003. május 13. - 19:10
Írta 2003. május 13. - 19:02
Sziasztok!
Valaki szedett már szét ilyentipusú villát,esetleg tud egy pár trükköt,tuningot? Szivesen fogadom! Az enyém sajnos túl kemény (a villa)... ;D Kösz a segítséget!
Valaki szedett már szét ilyentipusú villát,esetleg tud egy pár trükköt,tuningot? Szivesen fogadom! Az enyém sajnos túl kemény (a villa)... ;D Kösz a segítséget!