Köszönöm szépen az ötletet azt hittem lehet hozzá venni szűkítőt vagy olyan fejcsapágyot vagy ilyesmit !
vagy keresd meg a facebookon vmi cd márka klub Erdélyi Gergőt, hátha van még vmi ötlete.
Köszönöm szépen az ötletet azt hittem lehet hozzá venni szűkítőt vagy olyan fejcsapágyot vagy ilyesmit !
vagy keresd meg a facebookon vmi cd márka klub Erdélyi Gergőt, hátha van még vmi ötlete.
1-9/16 lesz az Sala vagy 1,56" , a 9/16" elég karcsú lenne. de amúgy ja.
vagy lehet itt nézelődni
egy jó esztergályossal simán, csapágy belső átmérőlye 9/16", ezt kell 1-1/8"ra szükiteni
1-9/16 lesz az Sala vagy 1,56" , a 9/16" elég karcsú lenne. de amúgy ja.
vagy lehet itt nézelődni
https://www.cannonda...mountain-bikes/
egy jó esztergályossal simán, csapágy belső átmérőlye 9/16", ezt kell 1-1/8"ra szükiteni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok érdeklődnék hogy vagy egy Cannondale F900 SL kerékpárom Headshok teleszkóp van benne meglehet-e oldani ezeket hogy 1 1/8
teleszkópot tudjak beletenni ha úgy van!
Válaszotokat előre is köszönöm !
statik módosította - 2021. február 15. - 22:02
sziasztok
ha bárkinek bármilyen fatty, lefty villával kapcsolatosan segítségre van szüksége csak szóljon
megoldjuk...
gyári szerszámokkal, anyagokkal,
szervíz szakember hozzáértésével
legvégsõ esetben 88+ ausztria bevonásával
bátran kérdezzetek!
üdv
sziasztok
ha bárkinek bármilyen fatty, lefty villával kapcsolatosan segítségre van szüksége csak szóljon
megoldjuk...
gyári szerszámokkal, anyagokkal,
szervíz szakember hozzáértésével
legvégsõ esetben 88+ ausztria bevonásával
bátran kérdezzetek!
üdv
Üdv Nektek!
Nekem is headshock gondom van, így meglátogatom a bringavilágot. Amúgy is mennék oda cipõ ügyben, így egyben rákérdezek. Nincsen csillapításom, fixre állítva is le tudom nyomni pár milit, és néha mintha "felütne", illetve nagyon puha az egész.
Régi darab, az elsõk közül lehet, valamikor 1997-99 körül vettem, Amûgy F700-as bringában van.
Mellesleg nekem a villához megvan a komplet nyomtatott dokumentációm, mûszaki rajzok, mifene :-)
Elsõ amerikai vevõtõl vásároltam, és neki kint minden ilyet odaadtak. Nem tudom, nálunk szokás-e az ilyen....
Attila
tuti a gyors válasz