Pixel: ugyan NAGYON-NAGYON szeretnék indulni, de tartok tõle, hogy szervezkednem kell.
Megkaptuk a nevezési lapotokat, ti vagytok az elsõ (jelentkezõ ;D) csapat.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

II. Mátra Maraton
Indította
bors
, 2003. május 06. 10:47
Írta 2003. június 08. - 20:44

Írta 2003. június 06. - 23:23

Ott lesz a KTT2.0 és a bikkmakk által közösen delegált Kabócák elnevezésû csapat is jojoba nénivel, így nem kétséges, ki áll a dobogó elsõ helyére ;D
Tényleg Bors, te most indulni is fogsz, vagy részt kell venned a szervezésben?
Tényleg Bors, te most indulni is fogsz, vagy részt kell venned a szervezésben?
Írta 2003. június 06. - 16:34

Írta 2003. június 06. - 15:50

pbali és Tyitó: igyekezzetek elküldeni a nevezési lapot és akkor biztos nem fog senki lecsapni a Tyitó és Pbali nickre.

Írta 2003. június 06. - 08:24

bors: kössszz és pussszz a neves rajtbetûért!
Asszem ami nem kicsit nyilvánvaló, igényt nyújtanék be egy Tyito Rajtbetûre.
:-* Tyito
Asszem ami nem kicsit nyilvánvaló, igényt nyújtanék be egy Tyito Rajtbetûre.

:-* Tyito
Írta 2003. június 05. - 17:33

Hali mindenkinek!
Nézegettem a maratont, és a látottak alapján már most garantálhatom, hogy ott leszek! Tök király, hogy a rajtszámon lehet név!!! ;D
Ugye két ugyanolyan nickje nem lehet két különbözõ embernek? (tehát érdemes lefoglalni hamar?)
Nézegettem a maratont, és a látottak alapján már most garantálhatom, hogy ott leszek! Tök király, hogy a rajtszámon lehet név!!! ;D
Ugye két ugyanolyan nickje nem lehet két különbözõ embernek? (tehát érdemes lefoglalni hamar?)
Írta 2003. június 05. - 12:18

Hát igyekeztünk szebbé, jobbá tenni a honlapunkat.
Sajna még most is van mit finomítani. :-\ Pl. a rajtlista még a tavalyi. :'( Remélem a jövõ hét elején már az új lesz fenn. Frissítés - min. hetente.

Írta 2003. június 05. - 11:03

Szasz'
látom megújjult a honlap...!
szuper!
a rajtlista milyen gyakorisággal lesz frissítve tervezet szerint?
Csõváz és hátszél..
Joghurtos Paraferenc

szuper!
a rajtlista milyen gyakorisággal lesz frissítve tervezet szerint?
Csõváz és hátszél..
Joghurtos Paraferenc
Írta 2003. május 28. - 13:07

nyjámmi.. 8)Tehát lesz benne egy hosszú gurulás
hm.. :-\ sajna vmit vmiért... azért az elõbbitõl már összenedvedztem a billentyûzetem...és egy még hosszabb mászás.

már nagyon várom... 8)
jaaaaaaaajjjj de tekerhetnékem támadt... huhhh
Írta 2003. május 28. - 12:57

Az extrém 85-90, a classic 50 km körül lesz. A plusz 10 km abból adódik, hogy Kékes után nem megyünk vissza Mátraházára, hanem lemegyünk Mátrafüredre és onnan vissza Sástó, Görgöbükki út, Szénégetõk. Tehát lesz benne egy hosszú gurulás és egy még hosszabb mászás. Ennyit egyelõre. Ahogy többet tudunk, megírom. A térkép reményeink szerint június végén felkerül a honlapra.
Írta 2003. május 28. - 10:55

Nem tudom ilyet ki tudsz-e csöpögtetni, de a távok nyomvonala változik vmelyest a tavalyihoz képest?
PéeF
(idén ezt kell lenyomnom magammal szemben:
139 2044 Benecz Ferenc BMFT 2:35:25 48km
8) medvetánc lesz... érzem ;D )
Írta 2003. május 28. - 10:52

Hú Para, megtisztelõ, hogy máris év szervezõi lettünk. :-* Igyekszünk kiérdemelni!
A honlapról letölthetõ a nevezési lap. Ugyan ez még módosulni fog (még mindig a tavalyi két táv szerepel rajta), de nyugodtan töltsd ki, és küldd el. A NÉV vagy a MEGJEGYZÉSEK rovatba mindenképpen írd be azt a nevet amit szeretnél, hogy felkerüljön a rajtszámra.
Orsi
A honlapról letölthetõ a nevezési lap. Ugyan ez még módosulni fog (még mindig a tavalyi két táv szerepel rajta), de nyugodtan töltsd ki, és küldd el. A NÉV vagy a MEGJEGYZÉSEK rovatba mindenképpen írd be azt a nevet amit szeretnél, hogy felkerüljön a rajtszámra.
Orsi
Írta 2003. május 28. - 07:59

ohhh... yeah baby yeah...
Nálam máris elvitte az ÉV SZERVEZÕI díját
AKkor már csak egy láma kérdésem lenne:
hogy lehet nevezni? már mint nevesen...
(egy PARAFEREE vagy ha karakter limitált akkor PARA felirat stippistopiiiii! 8) )
csõváz és hátszél..
JOghurtos rajtszámok, jajjj de jó! ;D
PéeF aki eléggé álmos még
Nálam máris elvitte az ÉV SZERVEZÕI díját

AKkor már csak egy láma kérdésem lenne:
hogy lehet nevezni? már mint nevesen...
(egy PARAFEREE vagy ha karakter limitált akkor PARA felirat stippistopiiiii! 8) )
csõváz és hátszél..
JOghurtos rajtszámok, jajjj de jó! ;D
PéeF aki eléggé álmos még

Írta 2003. május 27. - 23:11

A táblára nem csak a szám, de a név is felkerül és ... nem kerül plusz pénzbe.

Írta 2003. május 27. - 13:42

bors: ezen nick...egészségemre... izé... szóval nevesített rajtszámok nem kerülnek plussz zsetonba nekünk?
mondd... mondd... Ó mondd hogy végre egy szervezés, ahol ugyan az nem kerül pénzbe csak azért, mert nem számokat nyomnak rá, hanme betûket... :
mondd... mondd... Ó mondd hogy végre egy szervezés, ahol ugyan az nem kerül pénzbe csak azért, mert nem számokat nyomnak rá, hanme betûket... :

Írta 2003. május 27. - 13:01

Sziasztok!
Sokak kérésére, a Mátra Maratonon is lehet neves rajtszámot kérni. Tehát, amikor nevezel, megadhatsz egy nicket, amely felkerül a rajtszámodra.
Sokak kérésére, a Mátra Maratonon is lehet neves rajtszámot kérni. Tehát, amikor nevezel, megadhatsz egy nicket, amely felkerül a rajtszámodra.
Írta 2003. május 08. - 20:50

bors: köszi, rákattantam, és akkor már meg is néztem az egész oldalt. Nagyon jó, grat annak, aki csinálta! 
Fõleg, h ez az elsõ oldal, ahol szállásajánlatot is látok (talán mert ezen kívül még csak 1 másik maraton honlapját nézegettem? ;D )

Fõleg, h ez az elsõ oldal, ahol szállásajánlatot is látok (talán mert ezen kívül még csak 1 másik maraton honlapját nézegettem? ;D )
Írta 2003. május 08. - 19:10

Cheesy: sajnos még nem vagyok egészen tisztában a barátom gépének használatával, ezért 10 képbõl 3 (!) sikerült. Így hiába ígértem, most nem tudok neked képet küldeni. Bocs!
A Mátra Maraton extrém távja a tavalyihoz képest hosszabb lesz, több mint 85 km, így a szintkülönbség is nõni fog.
Mrc: Szerintem több oka is van annak, hogy nehéznek érzékeltük a Buda Maraton. 1. Viszonylag kis távba közel 2000 m szintet raktak be. 2. Még nagyon korán van, májusban nem mehet úgy, mint szeptember elején.
3. Nem klasszikus maraton volt széles, jól tekerhetõ utakkal, inkább hasonlított egy hosszú cc pályához.
Nyissz: én is az ottalvást javasolnám neked. Így megkíméled magad a koránkeléstõl, idegeskedéstõl és a reggeli "bemelegítõ" mászástól Mátraházáig. A szálláslehetõségekrõl (camping, panzió) a honlapon találsz egy összefoglalót.
Bors
A Mátra Maraton extrém távja a tavalyihoz képest hosszabb lesz, több mint 85 km, így a szintkülönbség is nõni fog.
Mrc: Szerintem több oka is van annak, hogy nehéznek érzékeltük a Buda Maraton. 1. Viszonylag kis távba közel 2000 m szintet raktak be. 2. Még nagyon korán van, májusban nem mehet úgy, mint szeptember elején.
3. Nem klasszikus maraton volt széles, jól tekerhetõ utakkal, inkább hasonlított egy hosszú cc pályához.
Nyissz: én is az ottalvást javasolnám neked. Így megkíméled magad a koránkeléstõl, idegeskedéstõl és a reggeli "bemelegítõ" mászástól Mátraházáig. A szálláslehetõségekrõl (camping, panzió) a honlapon találsz egy összefoglalót.
Bors
Írta 2003. május 08. - 08:54

Köszi a tippeket a lejutásra! Megfontolandó az ottalvás, mert a reggel 3kor kelés, és 4kor indulás tényleg nem túl pihentetõ... 8)
Írta 2003. május 08. - 08:21

;D Nanááááá hogy idén is Parabá' ott lesz és MINDENKIT LETOL a lejtõrõl ;D a macival majd most küldöm höhö...
Tsõváz és hátszél...
Joghurtos pótbelsõ hegyek... PéeF
Tsõváz és hátszél...
Joghurtos pótbelsõ hegyek... PéeF