Era: Most még választhatsz! Na? Melyik listáról húzzalak ki?
Gabi: Most este kaptunk tõled egy nevezést, de az elõzõre is válaszoltam neked. (Egy BMFT-snek ne válaszoltam volna?!)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

II. Mátra Maraton
Started by
bors
, 2003. May 06. 10:47
Posted 2003. July 25. - 22:09

Posted 2003. July 25. - 20:52

Én meg sehol... :'( :'(
Leadtam a nevezést, de az elsõrõl nem kaptam visszaigazolást. Leadtam mégegyszer, ezt már visszaigazolta.
Leadtam a nevezést, de az elsõrõl nem kaptam visszaigazolást. Leadtam mégegyszer, ezt már visszaigazolta.
Posted 2003. July 25. - 12:25

Posted 2003. July 25. - 12:10

Pedig Era, már épp akartam privit írni, hogy mehetnék-e veled

A Rákócziból tapasztalva, biztos tök jó lett volna

Tényleg: biztos, hogy nincs kedved jönni a nagyobbra?

Posted 2003. July 25. - 11:06

Bors: Megnéztem a rajtolók listáját és ott vagyok a Classic-on 8). Aztán kíváncsiságból megnéztem az EXTREM-et is.
Hát ott is ott vagyok. Jól hangzik 8), de biztos, hogy nem azon indulok. :-* Era

Posted 2003. July 25. - 10:24

Posted 2003. July 25. - 09:59

Kedves Nemfáj és minden Mátra rajongó!
Sajnos még nincs fenn a honlapunkon térkép. Augusztus 3. után belevetjük magunkat a Mátra Maraton szervezésébe és a térkép is (végre) felkerül.
A tervezett útvonal:
'Extrém': Mátraháza - Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Tetves-rét-Nagy-lapát-tetõ - Görgõbikki út - Farkas-kút (S+)-Sástó-Mátrafüred -Haluskás-Lajosháza-Papszállás-lápa (S, P+, jelzetlen)-Solymosi Óvár-Csipér-rét-Tótok rétje-Üvöltõ-hegy - Görgõbikki út-Mátraszentimre-Narád-oldal-Mátraszentistván-Mátraszentlászló-Mátrabérctúra útvonala-Galyatetõ-Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 85 km
'Classic': Mátraháza-Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Tetves-rét-Nagy-lapát-tetõ - Görgõbikki út - Farkas-kút (S+)-Sástó-Mátrafüred-Haluskás-Lajosháza-Papszállás-lápa (S, P+, jelzetlen)-Solymosi Óvár-Csipér-rét-Tótok rétje-Üvöltõ-hegy - Görgõbikki út-Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 50 km
'Light': Mátraháza-Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Nagy-Lapát-tetõ-Görgõbikki út - Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 30 km
Sajnos még nincs fenn a honlapunkon térkép. Augusztus 3. után belevetjük magunkat a Mátra Maraton szervezésébe és a térkép is (végre) felkerül.
A tervezett útvonal:
'Extrém': Mátraháza - Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Tetves-rét-Nagy-lapát-tetõ - Görgõbikki út - Farkas-kút (S+)-Sástó-Mátrafüred -Haluskás-Lajosháza-Papszállás-lápa (S, P+, jelzetlen)-Solymosi Óvár-Csipér-rét-Tótok rétje-Üvöltõ-hegy - Görgõbikki út-Mátraszentimre-Narád-oldal-Mátraszentistván-Mátraszentlászló-Mátrabérctúra útvonala-Galyatetõ-Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 85 km
'Classic': Mátraháza-Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Tetves-rét-Nagy-lapát-tetõ - Görgõbikki út - Farkas-kút (S+)-Sástó-Mátrafüred-Haluskás-Lajosháza-Papszállás-lápa (S, P+, jelzetlen)-Solymosi Óvár-Csipér-rét-Tótok rétje-Üvöltõ-hegy - Görgõbikki út-Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 50 km
'Light': Mátraháza-Kékestetõ-Négyeshatár-Mátraházai Edzõtábor-Nagy-Lapát-tetõ-Görgõbikki út - Rudolftanya-Imrédi kanyar-Mátraháza
Táv: 30 km
Posted 2003. July 24. - 18:01

Segítséééééééééég!
Nem találom a Mátramaraton térképét. Pedig már hivatkoztok rá. (Viszont bejött valami szexoldal; a fõnökömnek a szeme majd kiesett, hogy "ilyen versenyekre jár????" mondá)
Szal kérek egy linket, ahol van térkép, plíz.
És min induljak? Classic vagy extrem távon? Mert végig akarok menni, de izgat az extrem extrem módon. Hogy le tudom-e gyûrni...
Nem találom a Mátramaraton térképét. Pedig már hivatkoztok rá. (Viszont bejött valami szexoldal; a fõnökömnek a szeme majd kiesett, hogy "ilyen versenyekre jár????" mondá)
Szal kérek egy linket, ahol van térkép, plíz.
És min induljak? Classic vagy extrem távon? Mert végig akarok menni, de izgat az extrem extrem módon. Hogy le tudom-e gyûrni...
Posted 2003. July 24. - 16:55

Bocs Para, lemaradtam vmirõl, de mi az a maci, amin lovagolni fox??? ???
Úgy érdekel, mond mááá meeeeeg!!
Esetleg medveló vagy lómedve ...
Úgy érdekel, mond mááá meeeeeg!!

Esetleg medveló vagy lómedve ...
Posted 2003. July 24. - 15:42

Posted 2003. July 24. - 15:39

hmm...én nem akarom mondani,mivel mentem... 
de a Mozo teló azért jól jött a maga 6 centijével,a kisebb köveket még ki is mozogta,h annál nagyobb sebességgel rongyoljak bele a nagyokba.
DE EZÉVBEN MÁR AZ ÉN S*GGEM ALATT IS RUGÓ LESZ,úgyhogy nem nézek semmit,és ZÚZÁÁÁS!

de a Mozo teló azért jól jött a maga 6 centijével,a kisebb köveket még ki is mozogta,h annál nagyobb sebességgel rongyoljak bele a nagyokba.
DE EZÉVBEN MÁR AZ ÉN S*GGEM ALATT IS RUGÓ LESZ,úgyhogy nem nézek semmit,és ZÚZÁÁÁS!

Posted 2003. July 24. - 15:27

;D az a helyzet, hogy ÉN már akkor is a 2,4" motovaderekkel nyomattam a broncosaurusommal, így nem nagyon vetem fel a köves, rázós részeket :
;D
most meg majd a maci fogja simítani az egyenetlenségeket... 8)
bors: szeretném üzenni a motorosnak, hogy ha teheti menjen a tavalyinál gyorsabban a lefelén, vagy hagyja hogy végre megelõzzem... :
;D ;D
PéeF

most meg majd a maci fogja simítani az egyenetlenségeket... 8)
bors: szeretném üzenni a motorosnak, hogy ha teheti menjen a tavalyinál gyorsabban a lefelén, vagy hagyja hogy végre megelõzzem... :

PéeF
Posted 2003. July 24. - 15:23

Posted 2003. July 24. - 15:21

Nem volt az gáz,sõõõõt! 
Nekem sokkal kevésbé tetszett a köves hosszú Mátraháza elött,mert kirázta az emebrbõl a sz@rt is.

Nekem sokkal kevésbé tetszett a köves hosszú Mátraháza elött,mert kirázta az emebrbõl a sz@rt is.
Posted 2003. July 24. - 15:10

sianis: ha jól tudom, akkor a tavalyi hosszúúúúú facántos kis lejtõzés kékes után most még hosszabb lesz, és ezáltzal a rajt/cél terület fele való vissazmászás is hosszabb...
PéeF
PéeF
Posted 2003. July 24. - 15:07

Sziasztok!!!
A pályaszakértõtõl kérdezném, hogy útvolnal ugyan az lesz mint tavaly? Nekem tetszett a tavalyi útvonal, egyedül azt tudom még mondani, hogy mikor visszaértünk Mátraházára, és belekezdtünk a második szakaszba, akkor a LEJTÕ felirat helyett azt kellett volna kitaenni, hogy 10-20 CM-es sziklák!!!! Semmji gond a lejtõvel, csak én nem kezdtem el fékezni, így egy iszonyatos szálguldás lett belõle, kövekkel megtûzdelve, és a vége az lett, hogy a fotóscsaj majdnem szívrohamot kapott a lejtõ végén....mondjuk én már a közepén kezdtem érezni, hogy lehet, hogy a többiekkel együtt nekem is tolni kellett volna....
Szóval az idén jó volna, ha vagy takarítás lenne, vagy egy tábla, hogy VIGYÁZZ BAROM ZAKÓZÁSI LEHETÕSÉG!!!
Üdv....Sianis
A pályaszakértõtõl kérdezném, hogy útvolnal ugyan az lesz mint tavaly? Nekem tetszett a tavalyi útvonal, egyedül azt tudom még mondani, hogy mikor visszaértünk Mátraházára, és belekezdtünk a második szakaszba, akkor a LEJTÕ felirat helyett azt kellett volna kitaenni, hogy 10-20 CM-es sziklák!!!! Semmji gond a lejtõvel, csak én nem kezdtem el fékezni, így egy iszonyatos szálguldás lett belõle, kövekkel megtûzdelve, és a vége az lett, hogy a fotóscsaj majdnem szívrohamot kapott a lejtõ végén....mondjuk én már a közepén kezdtem érezni, hogy lehet, hogy a többiekkel együtt nekem is tolni kellett volna....
Szóval az idén jó volna, ha vagy takarítás lenne, vagy egy tábla, hogy VIGYÁZZ BAROM ZAKÓZÁSI LEHETÕSÉG!!!
Üdv....Sianis
Posted 2003. July 16. - 09:56

Most néztem Para, tényleg ott vagy, de én hol vagyok?
MESTER!!!! Kérlek.....én is ott akaork lenni...plíííííííízzzz
MESTER!!!! Kérlek.....én is ott akaork lenni...plíííííííízzzz
Posted 2003. July 16. - 09:52

Posted 2003. July 16. - 09:51

he-he én még mindíg nem látom magam, végül is mind1 a lényeg hogy pénz be van fizetve, de azért sajnálnám, ha anevem nem lenne ott a rajtszámomon :'( :'( szóval jó volna azért ha le csekkolnád, de biztos, hogy a hiba az ön gépében van ;D ;D
üdv...Sianis
üdv...Sianis
Posted 2003. July 15. - 20:38

Scele!
Holnap javítom az adatokat. Úgy rémlett, egy évben születtél Zsolttal. Bocs!
Sianis!
Köszi, hogy szóltál! Holnap utánanézek!
MINDENKI!!!
SZÓLJATOK, ha nem találjátok magatokat, pedig a nevezési lapot és a pénzt is elküldtétek. Mindneképpen ellenõrzöm magam.
Bors
Holnap javítom az adatokat. Úgy rémlett, egy évben születtél Zsolttal. Bocs!
Sianis!
Köszi, hogy szóltál! Holnap utánanézek!
MINDENKI!!!
SZÓLJATOK, ha nem találjátok magatokat, pedig a nevezési lapot és a pénzt is elküldtétek. Mindneképpen ellenõrzöm magam.
Bors