Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Indította
yalaman
, 2003. április 07. 18:16
Írta 2004. március 12. - 00:23
Na, ha minden igaz holnap kész az új paripa és én is belépek a klubba! 8)
Már nagyon várom! 8)
Már nagyon várom! 8)
Írta 2004. március 11. - 23:12
már van! hehe : : : : ;D
es ahogy szokas termeszetesen nem a jo topicban
Kivételesen semmi közöm az egészhez. :
Írta 2004. március 11. - 23:01
Kivételesen semmi közöm az egészhez. :
Írta 2004. március 11. - 22:31
;D
en sem kotozkodesbol irogatok(najo, nneha igen )
amugy ez nem egymassal rosszban leves, hanem pont az adott alkatresz tudasanak megvitatasa
no mind1.
ON
en sem kotozkodesbol irogatok(najo, nneha igen )
amugy ez nem egymassal rosszban leves, hanem pont az adott alkatresz tudasanak megvitatasa
no mind1.
ON
Írta 2004. március 11. - 22:18
OK. Errõl ennyit. Nem szeretek senkivel sem rosszban lenni, fõleg úgy, hogy nem is ismerem, úgyhogy nálam a téma lezárva.
Írta 2004. március 11. - 22:07
(profisag.. ez nem egyenlo azzal hogy valakinek mar volt ilyen villaja.amugy milyen az mar h valaki ranezesre megallapit vmit, hogy milyen jo, pedig csak egyszer latta, es utana ehhez ragaszkodik, es vedi az igazat?... nem kotozkodes, de fura :)
szal ize, ez a pazzaz is olyan, hogy hejj, tok jo karbon nyeregcsoveket tudok gyartani, akkor miert ne tudnek telot is? nosza, rajta, olcson adom, ugyis megveszik, lesz ami lesz...
es ez volt az elso szeria, amirol Vole is beszelt, ettol szabadult meg mindeki, amint megtehette. lehet h az ujabbakohoz mar kiforrottab a ceg technikaja, de az eddigi villaik igencsak kezdetlegesek voltak.
remeljuk idenre mar kiforrnak
szal ize, ez a pazzaz is olyan, hogy hejj, tok jo karbon nyeregcsoveket tudok gyartani, akkor miert ne tudnek telot is? nosza, rajta, olcson adom, ugyis megveszik, lesz ami lesz...
es ez volt az elso szeria, amirol Vole is beszelt, ettol szabadult meg mindeki, amint megtehette. lehet h az ujabbakohoz mar kiforrottab a ceg technikaja, de az eddigi villaik igencsak kezdetlegesek voltak.
remeljuk idenre mar kiforrnak
Írta 2004. március 11. - 21:48
Fõleg nem úgy, hogy még nem is próbáltam...
A hozzaszolasom erre a mondandodra vonatkozott. Azon kivul ( talan veled ellentetben ) ismerem a felsorolt villak szinte mindeggyikenek a belso felepiteset is, es a Pazzaz kb. BigOne szint, de meg annal is roszabb, mert iszonyatosan csavarodik, es nem is olyan eros. Akinek volt Pazzaz villaja, mert megvette amikor behirdettek, azok szinte egytol egyik megszabadultak azota tole, mert rajottek milyen. Igazabol engem nem erdekel ha szerinted a Pazzaz villa jo, hasznald egeszseggel, de szerintem inkabb a tobbi villaval nem lehet egy lapon emliteni...
Írta 2004. március 11. - 21:41
Én is ültem Pazzazon és teljesen mások a tapasztalataim. Csak be kell állítani. Szerintem azért nincs sok belõle DH-s körökben, mert nem elterjedt villa. Summa Summarum: Az azért tényleg túlzás, hogy a Zoommal egy lapon említsük. És nem szeretem, amikor egy tök normális hangvételû hozzászólásomat a "tapasztaltak" lefikázzák. Többet inkább nem szólok hozzá a Pazzaz témában, hagyom a profikra...
Írta 2004. március 11. - 20:58
Pazzaz nem villa? Én a Pazzazt semmiféleképpen nem említeném egy lapon a Mozoval és fõleg nem a Zoomal. Fõleg nem úgy, hogy még nem is próbáltam...
meg nem probaltad, de ranezesre sem tudod megallapitani amugy meg a pazzaz: nem draga villa(relativ, hasonlo villakohoz kepest)Ha tényleg ránézésrõl állapítod meg, hogy mi milyen, akkor nézd meg a 2004-es Pazzazokat a honlapjukon és utána mondjál róluk véleményt. Nekem is volt már pár villám, elhiheted. Nem biztos, hogy a hozzászólások száma egyenes arányban áll a tapasztalattal...
de olyan atom csillapitasa van, hogy nem is jon vissza szal lenyomod, aztan szep lassan visszamaszik.(kulon keresre) es dh-s korokben sem igazan kedvelt. sokkal tobb shiwer-t+doradot lehet latni, pedig 1.5-2-3-4szer dragabb, a magyarok meg nem gazdagok, es megis....
(en most nem fikaztam, csak az eszreveteleket mondtam... amit a tulajdonosai mondanak a villanak, amin ultem, es amit lattam)
Írta 2004. március 11. - 20:41
Bocs mester... Ki állította, hogy próbáltad a Mozo duplavállasat? Ha tényleg ránézésrõl állapítod meg, hogy mi milyen, akkor nézd meg a 2004-es Pazzazokat a honlapjukon és utána mondjál róluk véleményt. Nekem is volt már pár villám, elhiheted. Nem biztos, hogy a hozzászólások száma egyenes arányban áll a tapasztalattal... Na mindegy, inkább nem vitatkozom, mert nincs értelme.
Írta 2004. március 11. - 20:34
Te lehet hogy nem, de en igen.. foleg mert mar probaltam... a Mozo duplavallast valoban nem probaltam, de ranezesre meg tudom allapitani, hogy melyiktol mi varhato... Volt mar par villam, elhiheted...
Írta 2004. március 11. - 20:21
Pazzaz nem villa? Én a Pazzazt semmiféleképpen nem említeném egy lapon a Mozoval és fõleg nem a Zoomal. Fõleg nem úgy, hogy még nem is próbáltam...
Írta 2004. március 11. - 19:03
Kihagytam a Pazzazt, a Zoomot, a Mozot es az osszes szutykot... azok nem villak...
Írta 2004. március 11. - 15:27
Én egy személyes élmény miatt nem igazán kedvelem a Suntourokat. Haveromnak az volt 1 hónapig(karácsonykor vette; Suntour XC Pro). Hidegben alig akart megmozdulni és egy hónap használat után egy nem túl brutális erõhatástól a becsúszószár nemes egyszerûséggel kicsúszott a nyakból. Tudom, hogy nem kéne általánosítani, dehát én ilyen vagyok. Bár még meggondolom Mondjuk rengeteg függ az anyagi állapotomtól is. Lehet, hogy rajtahagyom, de ha jól fogok állni, akkor akár még a Black is szóba jöhet.
Vole: Kihagytad a Pazzazt
Vole: Kihagytad a Pazzazt
Írta 2004. március 11. - 12:25
Írta 2004. március 11. - 12:13
Milyen az a villa amit nem ismerhetunk?
Stratos, Bergmann, Noleen, Risse, WhitBros, Girvin, DNM, Magura, Chili, Fat Chance, Avalanche, Bomb Shell, Hanebrink, Pace, Tech In?
Esetleg tudsz vlaami mast?
Stratos, Bergmann, Noleen, Risse, WhitBros, Girvin, DNM, Magura, Chili, Fat Chance, Avalanche, Bomb Shell, Hanebrink, Pace, Tech In?
Esetleg tudsz vlaami mast?
Írta 2004. március 11. - 11:36
Hello! Nekem is meridam van! Az a legjobb ar/ertekû váz! nekem pontosan egy régi Fireballom van de agyontuningolba! Kb.: akkora teló van benne mint Dorado, vagy a Shiver! de a márkát nem ismerhetitek! hátsó rugóstag sem a gyári lószar! de nagyon jó!!! nem lehet megölni szegényt!! magasabb a bringa mint az UMF 1.5!! nagyon brutális! 175cm magas vagyok és a mellkasomig ér a kormány! 8)
Tutu MERIDA FOREVER!!!
Tutu MERIDA FOREVER!!!
Írta 2004. március 11. - 11:06
Írta 2004. március 11. - 10:46
Szerintem a Suntour telóban nyugodtan megbízhatsz! Több ismerõsöm is használ ilyet, és asszem elmondható róla, hogy ennek van a legjobb ár/teljesítmény aránya a telók közül. Én még senkitõl sem hallottam rá panaszt. Ha pedig manitouból akarsz hasonló tudásut venni, akkor az legalább 70-80 ezer pénz.
Írta 2004. március 10. - 15:43
A középrésznek nálam egy külön története van. Én elõször teljesen abban a hitben éltem, hogy az egy Deore octalinkes középrész. Aztán megnéztem a képeket és az a középrész, ami azokon volt, egyáltalán nem tûnt Deorenek. Ezért írtam egy levelet a Velotradenek és megkérdeztem, hogy milyen hajtómû van rajta. Idézek a válaszból: "A fényép csak illusztráció, nem biztos, hogy fedi a valóságot! Ebben az esetmen a hajtómû efy FCM-440 /ALIVIO/" Tehát még csak nem is Deore van rajta. Aztán errõl megbizonyosodtam a szegedi Prolog kerékpárüzletben, ahol majd venni fogom. Szerencsére 7-8e Ft ráfordítással símán lecserélhetõ Deore-ra. A teleszkópról én is kerestem adatokat, de nem találtam. Annyit tudok róla(amit az eladó mondott ugyanabban az üzletben), hogy egyik szárában levegõ van, a másikban olaj és lockoutos. Az árát bár még nem tudták, de szerintük úgy 40e Ft körül lehet. Én inkább lecserélem Manitoura, mert a Suntourban nem nagyon bízok... Sajnos én nem láttam Szegeden 175e-nél olcsóbban, Pestre meg lusta vagyok felmenni. Az biztos, hogy megéri az árát, mert a váz, a szett és a kiegészítõk is nagyon jó minõségûek.