Hy!
Holnap meglesz a Speedem!!!!!
Már ma elhozhattam volna, csak be kellett mennem gyakorlatra, mert már annyit lógtam, hogy ugrott volna a félévem
Én is szivesen kicseréltem volna a villát, ha még maradt volna fölös lé, de többet már nem akartam rákölteni, így is mindenki hülyének néz a környezetemben (én meg röhögök rajtuk). Remélem alattam nem fog szétesni. Azért a Truvativ FireX SL belefért még!
Mateqrov!
Vázcserét meggondoltad már? Kicseréled, vagy marad az eredeti?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Started by
yalaman
, 2003. April 07. 18:16
Posted 2004. March 30. - 21:15
Posted 2004. March 30. - 10:47
Posted 2004. March 29. - 21:48
Ami így leírtál Mission Elite, az jó lenne ha nyernék a lottón. Különben meg ennek menyi a súlya???
Posted 2004. March 29. - 15:43
Posted 2004. March 29. - 15:42
hát szerintem nézd meg a velotrade honlapján, és ott ki tudod választani ár alapján a neked megfelelõt...
hiszen ha abban biztos vagy, hogy merida, akkor már csak az árat kell belõnöd
http://www.velotrade...=tariff&id=1708
hiszen ha abban biztos vagy, hogy merida, akkor már csak az árat kell belõnöd
http://www.velotrade...=tariff&id=1708
Posted 2004. March 29. - 15:38
Hi!
Szeretném cserélni a merida biciklimet, természetesen egy újabb Meridara. Különben Merida mániás vagyok, de valójában más cc gépet még nem is próbáltam ki. Sikerült egy "kis" pénzt összeszednem így van mibõl lehetõségem vásárolni. Valamilyen jó cc gépre gondoltam, mit tudnátok ajánlani.-persze valamilyen könyüt.
Köszke! )
Szeretném cserélni a merida biciklimet, természetesen egy újabb Meridara. Különben Merida mániás vagyok, de valójában más cc gépet még nem is próbáltam ki. Sikerült egy "kis" pénzt összeszednem így van mibõl lehetõségem vásárolni. Valamilyen jó cc gépre gondoltam, mit tudnátok ajánlani.-persze valamilyen könyüt.
Köszke! )
Posted 2004. March 29. - 15:28
Posted 2004. March 29. - 15:24
Annak a telónak mi a címe, amelyikkel a Sport 700-at adják? Megnyomkodtam a zegyik boltban és nagyon szépen mozog. A Lockout-at elfordítva pedig semmit...
Posted 2004. March 29. - 15:04
Mikor írtam én le a Suntourt? Én csak azt mondtam, hogy az XC-60 elég kezdõ kategória, fõleg 90 kilóhoz(testbike.hu-n sem dícséri, aki kipróbálta)... EZ a modell kb. egy sima rugós RST-vel egyezik meg...
Posted 2004. March 29. - 14:57
Posted 2004. March 29. - 14:54
üdv.
Suntour?hát Xc 70000 Ft árával kiemelkedik szóval
tényleg nem kell leírni....De vajon mi lopódzik az ára mögött....
üdv Thomas
Suntour?hát Xc 70000 Ft árával kiemelkedik szóval
tényleg nem kell leírni....De vajon mi lopódzik az ára mögött....
üdv Thomas
Posted 2004. March 29. - 14:40
A Suntourok nagyon jók,nekem is volt és nem kíméltem pedig csak egy xc-re való volt!(96-kg)vagyok!Csak az alkatrészutánpótlás!! :-\
Ja és gratula a bringaválasztáshoz!
Én is 2hete tettem össze az UMF-Dirt kick gépem! ;D
Ja és gratula a bringaválasztáshoz!
Én is 2hete tettem össze az UMF-Dirt kick gépem! ;D
Posted 2004. March 29. - 14:35
Szerintem sincs semmi baj a SunTourral. Az RST-k sokkal rosszabbak, a Judy XC-m egy hónapig bírta.
Posted 2004. March 29. - 14:16
Posted 2004. March 29. - 11:32
Posted 2004. March 28. - 23:16
Elõször is köszönöm a segítségeteket és véleményeket. Nem untatnálak benneteket a részletekkel, de szeretném úgy elhozni a gépeket, hogy egy ideig ne kelljen rájuk költeni (mert nem lesz rá több). Szóval ha még belefér a keretbe, akkor a 60-ast lecseréljük (a súly miatt). Szerintetek 30 +ért megéri egy RST Omega vagy RS Judy (mindketto lockout-os változata, mert nem szeretném, ha nekem lenne, a Kedvesnek meg nem)?
Amúgy eleinte valószínûleg nem fogunk vadulni, nyár vége felé szeretnék elindulni egy "kis" (40-45-ös) maratonon (és nem utolsóként befutni).
p.s.: holnap, ha minden jól megy, meg is rendeljük õket ... már nagyon várom
Amúgy eleinte valószínûleg nem fogunk vadulni, nyár vége felé szeretnék elindulni egy "kis" (40-45-ös) maratonon (és nem utolsóként befutni).
p.s.: holnap, ha minden jól megy, meg is rendeljük õket ... már nagyon várom
Posted 2004. March 28. - 19:38
Üdv !
Én is védelmembe veszem a Suntourokat ! Nekem is van és nincs vele semmi gond, és eddig se volt. (tegyük hozzá nem ugribugrizom meg nem déházok) Ha az ember normálisan használja, nincs vele semmi gond. És ha veszel egy RS-ot vagy Manitou-t azért a néhány betûért (persze azon a kategórián belül) nem biztos hogy annyival jobb is.
Én is védelmembe veszem a Suntourokat ! Nekem is van és nincs vele semmi gond, és eddig se volt. (tegyük hozzá nem ugribugrizom meg nem déházok) Ha az ember normálisan használja, nincs vele semmi gond. És ha veszel egy RS-ot vagy Manitou-t azért a néhány betûért (persze azon a kategórián belül) nem biztos hogy annyival jobb is.
Posted 2004. March 28. - 19:30
Sétagalopp!
Azért annyira nem rosszak ezek a Suntourok. Én csak babonából(haver balesete) és Manitou-fanatikusságom miatt cserélem le. Bár ez az XC-60 elég induló modell. Én a helyedben lecserélném egy jobbra, mert azért a 90 kiló az megterheli. Az XC-75-tel nem lesz baj, ha nem akarod agresszívan használni.
Azért annyira nem rosszak ezek a Suntourok. Én csak babonából(haver balesete) és Manitou-fanatikusságom miatt cserélem le. Bár ez az XC-60 elég induló modell. Én a helyedben lecserélném egy jobbra, mert azért a 90 kiló az megterheli. Az XC-75-tel nem lesz baj, ha nem akarod agresszívan használni.
Posted 2004. March 28. - 19:20
Én még mindig azt mondom, hogy nem kell félni a Suntour telóktól. Attól még, hogy olcsóbbak, mint a hasonló tudással rendelkezõ Manitou, Rock Shox... telók, az nem jelenti azt, hogy rosszab.
Sétagalopp: bár nemtom milyen célra akarjátok használni a bicókat, de ha nem ugrotok letöréseket, és nem mentek neki "homoktároló konténereknek", akkor szerintem ár/teljesítmény arányban ezzel jártok a legjobban.
Sétagalopp: bár nemtom milyen célra akarjátok használni a bicókat, de ha nem ugrotok letöréseket, és nem mentek neki "homoktároló konténereknek", akkor szerintem ár/teljesítmény arányban ezzel jártok a legjobban.
Posted 2004. March 28. - 18:38
Hy!
Lécci segítsetek nekem! Most akarok venni egy szerényebb DH gépet! Egy vega-ra vagy egy umf dh-ra gondoltam, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem! Lécci írjatok véleményeket és menettapasztalaztokat!
Lécci segítsetek nekem! Most akarok venni egy szerényebb DH gépet! Egy vega-ra vagy egy umf dh-ra gondoltam, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem! Lécci írjatok véleményeket és menettapasztalaztokat!