Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

pt-toco

pt-toco

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Hy!

Holnap meglesz a Speedem!!!!!
Már ma elhozhattam volna, csak be kellett mennem gyakorlatra, mert már annyit lógtam, hogy ugrott volna a félévem :)

Én is szivesen kicseréltem volna a villát, ha még maradt volna fölös lé, de többet már nem akartam rákölteni, így is mindenki hülyének néz a környezetemben (én meg röhögök rajtuk). Remélem alattam nem fog szétesni. Azért a Truvativ FireX SL belefért még!

Mateqrov!
Vázcserét meggondoltad már? Kicseréled, vagy marad az eredeti?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
CC Ziege!

milyen értékben szertnél vásárolni?

CC Ziege

CC Ziege

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Ami így leírtál Mission Elite, az jó lenne ha nyernék a lottón. Különben meg ennek menyi a súlya???

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Mission Elite ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát szerintem nézd meg a velotrade honlapján, és ott ki tudod választani ár alapján a neked megfelelõt...
hiszen ha abban biztos vagy, hogy merida, akkor már csak az árat kell belõnöd :)

http://www.velotrade...=tariff&id=1708

CC Ziege

CC Ziege

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hi!
Szeretném cserélni a merida biciklimet, természetesen egy újabb Meridara. Különben Merida mániás vagyok, de valójában más cc gépet még nem is próbáltam ki. Sikerült egy "kis" pénzt összeszednem így van mibõl lehetõségem vásárolni. Valamilyen jó cc gépre gondoltam, mit tudnátok ajánlani.-persze valamilyen könyüt.
Köszke! :))

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
SR Suntour XC 75-M, 80 mm, LO

http://www.merida.co...sport&bikeId=17

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Annak a telónak mi a címe, amelyikkel a Sport 700-at adják? Megnyomkodtam a zegyik boltban és nagyon szépen mozog. A Lockout-at elfordítva pedig semmit...

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Mikor írtam én le a Suntourt? Én csak azt mondtam, hogy az XC-60 elég kezdõ kategória, fõleg 90 kilóhoz(testbike.hu-n sem dícséri, aki kipróbálta)... EZ a modell kb. egy sima rugós RST-vel egyezik meg...

tomyoy

tomyoy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Bringaválasztás:))))
Nekem Merida Matts SE.HAhhaha
Király

tomyoy

tomyoy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
üdv.
Suntour?hát Xc 70000 Ft árával kiemelkedik szóval
tényleg nem kell leírni....De vajon mi lopódzik az ára mögött....
üdv Thomas

s.mario

s.mario

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
A Suntourok nagyon jók,nekem is volt és nem kíméltem pedig csak egy xc-re való volt!(96-kg)vagyok!Csak az alkatrészutánpótlás!! :-\
Ja és gratula a bringaválasztáshoz! ;)
Én is 2hete tettem össze az UMF-Dirt kick gépem! ;D

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Szerintem sincs semmi baj a SunTourral. Az RST-k sokkal rosszabbak, a Judy XC-m egy hónapig bírta.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
RST-re én sem. Úgyhogy inkább a Judy...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A Suntourt én nem cserélném RST-re...

sétagalopp

sétagalopp

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Elõször is köszönöm a segítségeteket és véleményeket. Nem untatnálak benneteket a részletekkel, de szeretném úgy elhozni a gépeket, hogy egy ideig ne kelljen rájuk költeni (mert nem lesz rá több). Szóval ha még belefér a keretbe, akkor a 60-ast lecseréljük (a súly miatt). Szerintetek 30 +ért megéri egy RST Omega vagy RS Judy (mindketto lockout-os változata, mert nem szeretném, ha nekem lenne, a Kedvesnek meg nem)?

Amúgy eleinte valószínûleg nem fogunk vadulni, nyár vége felé szeretnék elindulni egy "kis" (40-45-ös) maratonon (és nem utolsóként befutni).

p.s.: holnap, ha minden jól megy, meg is rendeljük õket ... már nagyon várom :)

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Üdv !

Én is védelmembe veszem a Suntourokat ! Nekem is van és nincs vele semmi gond, és eddig se volt. (tegyük hozzá nem ugribugrizom meg nem déházok) Ha az ember normálisan használja, nincs vele semmi gond. És ha veszel egy RS-ot vagy Manitou-t azért a néhány betûért (persze azon a kategórián belül) nem biztos hogy annyival jobb is.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sétagalopp!
Azért annyira nem rosszak ezek a Suntourok. Én csak babonából(haver balesete) és Manitou-fanatikusságom miatt cserélem le. Bár ez az XC-60 elég induló modell. Én a helyedben lecserélném egy jobbra, mert azért a 90 kiló az megterheli. Az XC-75-tel nem lesz baj, ha nem akarod agresszívan használni.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Én még mindig azt mondom, hogy nem kell félni a Suntour telóktól. Attól még, hogy olcsóbbak, mint a hasonló tudással rendelkezõ Manitou, Rock Shox... telók, az nem jelenti azt, hogy rosszab.
Sétagalopp: bár nemtom milyen célra akarjátok használni a bicókat, de ha nem ugrotok letöréseket, és nem mentek neki "homoktároló konténereknek", akkor szerintem ár/teljesítmény arányban ezzel jártok a legjobban.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy!
Lécci segítsetek nekem! Most akarok venni egy szerényebb DH gépet! Egy vega-ra vagy egy umf dh-ra gondoltam, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem! Lécci írjatok véleményeket és menettapasztalaztokat!