Amúgy mi történt a kezeddel? Csak nem egy homoktároló konténer volt az utadban ;D
Szerintem erre még fogunk párszor hivatkozni...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Indította
yalaman
, 2003. április 07. 18:16
Írta 2004. április 06. - 19:01
Írta 2004. április 06. - 13:14
Semmi baj. Körülbelüli árakat tudok. Remélem itt Szegeden is ajánlott fogyasztói árként számolják be, amiket leszedek a bikeról.
Én holnap kezdhetem el a biciklis edzéseket, jellemzõ, hogy holnap romlik el az idõ...
Én holnap kezdhetem el a biciklis edzéseket, jellemzõ, hogy holnap romlik el az idõ...
Írta 2004. április 05. - 18:44
Én is bringáztam ma! Csak nem az esõ, hanem a jégesõ kapott el minket! Épp a Mecsek egyik csúcsáról (Tubes) indultunk le, amikor nyakon kapott minket. Eléggé kellemetlen volt, de poénos volt ahogy a városba érve mindenki minket bámult, nem beszélve a koleszosokról... Legalább nem kell bicajt mosnom. Az abroncs nagyon bejött. Mindenféle tereptípuson teszteltem, és nem hagyott cserben. Amikor pl. tekertünk le a hegyrõl a vízes aszfalton, sokszor attól féltem, hogy a kanyarban ki fog csúszni és valahol a szakadék alján kötök ki, de nem.
Bagi!
Ha akarsz még meridás cuccokat akkor épp van egy eladó Team mezem: :
http://www.bikemag.h...=pt-toco-albuma
Mateqrov!
Bocs, de árakat rohadtul nem tudok mondani. A boltban behalt a pénztárgép, így tételes számlát nem tudtak adni, csak végösszeg volt rajt. Azt meg már rég elfelejtettem, hogy mi-mennyibe került. El voltam telve a bicóval. A neten talált árakból elõre kiszámoltam és nekem is annyi jött ki.
Bagi!
Ha akarsz még meridás cuccokat akkor épp van egy eladó Team mezem: :
http://www.bikemag.h...=pt-toco-albuma
Mateqrov!
Bocs, de árakat rohadtul nem tudok mondani. A boltban behalt a pénztárgép, így tételes számlát nem tudtak adni, csak végösszeg volt rajt. Azt meg már rég elfelejtettem, hogy mi-mennyibe került. El voltam telve a bicóval. A neten talált árakból elõre kiszámoltam és nekem is annyi jött ki.
Írta 2004. április 05. - 16:02
nekem is most készült el a merida bikem (vol 2.), merev villás mtb version. És sikeresen fel is avattam a mai esõben
Írta 2004. április 05. - 08:47
Kicsit eltûntem, de itt vagyok. MEGVANNAK A GÉPEK!!! Szombaton hoztuk el õket, mindjárt gurultunk is velük egy lájtosat. Nagyon tetszik, könnyen gurul és nagyon jó a féke. A páromnak is nagyon tetszik, bár a váltóval voltak kisebb gondok, de hazafelé már az is ment. Nemsokára csinálok képeket is. Sajna az idõjósok szerint a héten nem nagyon lesz jó idõ, de azért reménykedem :-)))
Írta 2004. április 04. - 16:32
Überkirály volt a Mayday! 8)
Volt innen még valaki esetleg? Tutira voltak bringások is, mert a Merida nyakpasszomat többen felismerték! 8)
Volt innen még valaki esetleg? Tutira voltak bringások is, mert a Merida nyakpasszomat többen felismerték! 8)
Írta 2004. április 03. - 21:09
Én nem vettem észre, hogy lenne bármi gyíkja, szépek a lencsék, ráadásul az az alap zöldes még olyan tükrözõdésmentes, kívülrõl pirosas (olyan ókli szerû) bevonattal van ellátva, komolyan nagyon szép és kellemes viselni is.
A keret is igényes kidolgozású, a szárak csavarosak, persze itt ott látszódnak sorják, de nem feltûnõ.
Összegészében 10-bõl 8-as, árérték arány 10-es.
A keret is igényes kidolgozású, a szárak csavarosak, persze itt ott látszódnak sorják, de nem feltûnõ.
Összegészében 10-bõl 8-as, árérték arány 10-es.
Írta 2004. április 03. - 20:41
Asszem nekem is ilyen szemcsim lesz. De hogy lehet ilyen olcsó, ráadásul 3 lencsével?! Remélem, hogy nincs semmi a háttérben...
Írta 2004. április 03. - 20:03
Üdv !
Szóval jól használható ? remek. A színe meg nem zavar, végülis használható legyen az a lényeg. Asszem ilyenem lesz. nemsokára.
Szóval jól használható ? remek. A színe meg nem zavar, végülis használható legyen az a lényeg. Asszem ilyenem lesz. nemsokára.
Írta 2004. április 03. - 18:10
Írta 2004. április 03. - 13:40
Ja szia Country! Városi harcos! :-)
Megvettük tegnap a Vygernek -off: NRS-t on-
nagyon fini...
Moe: Most olvastam vissza tegnapi kérdésedig, nos eddig csakvezettem vele, de nagyon kellemes az alap zöld lencs, a keret meg szupi kényelmes darab. Nem nyom sehol, jól felfekszik, mondjuk nekem széles a fejem... Az egyetlen eddigi hibája számomra, hogy nem túl szép a keretnek az a teamzöld színe. Bár ez egyéni.
Üdv.
Megvettük tegnap a Vygernek -off: NRS-t on-
nagyon fini...
Moe: Most olvastam vissza tegnapi kérdésedig, nos eddig csakvezettem vele, de nagyon kellemes az alap zöld lencs, a keret meg szupi kényelmes darab. Nem nyom sehol, jól felfekszik, mondjuk nekem széles a fejem... Az egyetlen eddigi hibája számomra, hogy nem túl szép a keretnek az a teamzöld színe. Bár ez egyéni.
Üdv.
Írta 2004. április 03. - 11:50
Írta 2004. április 03. - 09:48
Írta 2004. április 03. - 09:43
Sziasztok!
Vettem ma egy Merida team naplesõt, olyan érdekes teamzöld színe van a keretnek, de van hozzá 3 pár lencse, kis rongytok, meg merevtok is, és olyan vidám világoszöld az egyik pár lencséje, hogy amiatt vettem ezt a szemcsit.
Nincs semmi másom, ami Merida lenne... ;D
Na ez most elég gyépés hsz-nak sikeredett, de remélem, megértitek.
Vettem ma egy Merida team naplesõt, olyan érdekes teamzöld színe van a keretnek, de van hozzá 3 pár lencse, kis rongytok, meg merevtok is, és olyan vidám világoszöld az egyik pár lencséje, hogy amiatt vettem ezt a szemcsit.
Nincs semmi másom, ami Merida lenne... ;D
Na ez most elég gyépés hsz-nak sikeredett, de remélem, megértitek.
Írta 2004. április 03. - 09:39
Ennek a bicónak a két kereke kb. olyan súlyú, mint az én hátsó kerekem. ;D
De meg is volt az ára...
Amúgy az egész bringa 12 kg, ami nem is rossz, ha azt nézzük, hogy a váz a rugóstaggal együtt közel 3 kg.
De meg is volt az ára...
Amúgy az egész bringa 12 kg, ami nem is rossz, ha azt nézzük, hogy a váz a rugóstaggal együtt közel 3 kg.
Írta 2004. április 02. - 23:59
Szinuhe: de!
kicsi a vilag.
en meg csak a vazat lattam kulon, mikor szintereztette az en vazamat.
meg neztem azt a kereket, amit befuzott... pille... inkabb eljottem, mert rogton megindult a penzkoltesi hajlamom tole ;D
Írta 2004. április 02. - 21:18
Üdv !
Mivel ez a meridás topic itt kérdem, hátha van olyan aki nekem kell. Szal, milyenek a meridás szemüvegek? Természetesen az idei modellekre, konkrétan arra gondolok amelyiknek két nagy darab cserélhetõ lencséje van. Amúgy zöld színû és a lánc katalógus majd összes külföldi versdenyzõjének ez van a fején. Lehet csak reklám miatt. De ha van vkinek írja meg plz hogy milyen.
Mivel ez a meridás topic itt kérdem, hátha van olyan aki nekem kell. Szal, milyenek a meridás szemüvegek? Természetesen az idei modellekre, konkrétan arra gondolok amelyiknek két nagy darab cserélhetõ lencséje van. Amúgy zöld színû és a lánc katalógus majd összes külföldi versdenyzõjének ez van a fején. Lehet csak reklám miatt. De ha van vkinek írja meg plz hogy milyen.