Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Merida

- - - - -

• Please log in to reply
1982 replies to this topic

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

Összeraktuk a haverom Meridáját, nézzétek meg, szerintem qrva jó lett:
http://kep.tar.hu/ba...321&pid=4749889

ez nem a Miki bicoja?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts

Asszem olyan 500 ezer körül. ;D

szinte ingyen ;D ;D ;D

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
A középcsapágyat mennyiért számították be és mennyi volt az új? Ha a telót esetleg nem cserélem le, akkor biztosan dettó ugyanaz lesz a kettõnk bikeja. Igaz, hogy az én FireX-em fekete, de én is pont az Enduro8-ast szeretném rá venni. Az ugye 6000 Ft volt? Még egy pedált meg cipõt veszek hozzá. Tényleg, nem tud valaki egy listát azokról a boltokról, ahol SixSixOne cipõket lehet kapni? Kinéztem magamnak az expertet, de nem tudom, hogy Szegeden hol lehet kapni... A honlap meg elég szegényes.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Asszem olyan 500 ezer körül. ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hoppá!!!!!!!!!!!!!:o :o :o

mennyibe fájt ez haverodnak?
nagggyon penge ;)

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Összeraktuk a haverom Meridáját, nézzétek meg, szerintem qrva jó lett:
http://kep.tar.hu/ba...321&pid=4749889

pt-toco

pt-toco

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Annyira nem fájt, csak egy évi meló. :)
A csapágy Truvativ Gigapipe Sl. A hajtómûre asszem 3-4-et kellet ráfizetnem. Az M440-bõl tényleg van 6! féle, 10-ért számították be. Cateye Enduro8 km-órával, meg Cateye HL-EL300 lámpával össz 202-be került.
Mateqrov! Írtad,hogy szerinted ezt a telót kizárólag a Meridának gyártják. Ahogy merengve nézegettem a bicót rájöttem, hogy igazad lehet, mert a telón is ugyan az a négy rombusz jel van, mint a vázon. Lehet, hogy másnak ez már rég feltünt, de nekem csak most. Amúgy szerintem is az XCP-75-höz hasonlít leginkább.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Én is csak megerõsíteni tudom, hogy nagyon szép a kicsike! Mennyibe is fájt ez neked?
Alex kérdésére válaszolva nem üreges, és tudtommal 15-18 ft körül van az ára.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ez az ezüst színû Fire X hajtómû tetszik, mennyibe volt, üreges a kar? Ja és milyen középcsapágyat vettél hozzá?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nagyon pöpec én is gratulálok!
Én is szemeztem ezzel a vázzal is a Sport2004-en, nagyon szép.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ez gyönyörû! Kár, hogy nekem még várnom kell rá egy "kicsit". De legalább tudom, hogy nem bánom meg, hogy ilyet veszek. A telóról nem hallottam rosszakat, úgyhogy még azon is gondolkozok, hogy rajtahagyom ::) A pénztõl függ (még kell patentpedál meg cipõ is)... A FireX hogy szuperál? Elég merev?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Tényleg nagyon szép a brinyó és már sár is van rajta!!!
A gatya nem esztétikus ,de nagyon praktikus.Erre már én is rájöttem és azótaí nem zavar.

sétagalopp

sétagalopp

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Szép darab, gartula hozzá!

pt-toco

pt-toco

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Majd elfelejtettem:

A nyereg rohadtúl feltörte a hátsómat, lehet hogy azért mert négy hónapja nem ültem biciklin, meg rázós volt a terep, de rögtön beruháztam egy béléses bicajosnadrágra. Pedig elég negatívan álltam hozzá eleinte. De tényleg nagyon jó! Ha meg zavar, azt húzol rá amit akarsz.

pt-toco

pt-toco

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Hali!

Megvan!!!! ;D

Raktam fel néhány képet, de mûvészi fotókra nem volt idõm.

http://www.bikemag.h...=pt-toco-albuma

Amikor felemeltem a kolesz lépcsõje elõtt, majdnem hanyatt estem. Az elõzõ bicajom "kicsit" nehezebb volt és nem erre számítottam.
Hasonló bicóm még nem volt, így összehasonlítási alapom nincs. Ezért túl sok okosságot ne várjatok.
Ami egy kicsit furcsa volt (talán pont a súlyából adódóan?), hogy meredek emelkedõn, gyorsításnál néha ki akart ugrani alólam. Hát még ki kell tapasztalnom...
A telóról csak annyit, hogy a 60 kilóm alatt nem szédültem el, de még nem csúszott ki semmi a villanyakból. :)

sétagalopp

sétagalopp

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hali! A fele már ki is van fizetve!!! :) Holnap megmondják, hogy mikorra lesznek meg a gépállatok. Ha minden jól megy, szombaton már azzal tekerünk! ... de messze is van az még ...

pt-toco: te hogy állsz?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
csak nem a canyonban?? :)
vagy a mümszi hozott a biciklonba??

ON

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
hali!

itt nálunk meg Szombathelyen van egy transmision speed.
fekete, nagyon jól néz ki!
elöl-hátul 12 cm moccan, jó kis enduró bike!
ráadásul blokkolható.
nem tudok semmilyen márkát, aki 319-ért ilyen felszereltségû biciklit kinálna.
respekt

t

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Itt Sopronban most bérkezett meg a Speed és mit nem mondaja az a váz gyönyörû!! :o

Ez a kék nekem is nagyon begyere...

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Gratula az új bikehoz! Nekem sajnos még várnom kell egy kicsit rá. Vázcserén gondolkoztam és arra jutottam, hogy nem cserélem le. Nagyon beleszerettem a színébe és nem zavar annyira az a varrat. Sõt, ahogy elnézem a trans-mission-ökön sincs elsímítva, így lehet, hogy a vázerõsséget is befolyásolja. Elõreláthatólag nekem sajnos csak másfél hónap múlva lesz meg(akkor lesz rá pénzem a ballagás miatt...). De addig legalább teljesen rehabilitálódok a februári balesetembõl. Majd várom a tapasztalatokat! :)