Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

ujvarosi

ujvarosi

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Nekem most egy Kalahari 550-em van negyon meg vagyok vele elégedve de kellene egy freeride cenga ezé most tervezgetek egy Matts Umf beszerzését. szerintetek jól választok???

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szívesen. Ilyen:
http://www.merida.co...tech&group1=hfs
És 5 év garancia van rá.

akz

akz

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszi!
Milyen az a HFS váz?
Szerintem rákérdezek telefonon:)
Üdv:AKZ

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szerintem tavalyi(legalábbis a képen az van) vagy régebbi és nem tudják eladni, mert mindenki az új(HFS vázas) Meridákat keresi. Vagy idei és elírták ;)

akz

akz

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
a www.kerekpararuhaz.hu oldalát hogyha megnyitom, felugrik egy ablak,hogy Merida Matts Comp 199.990forintért. Az áruházban pont egy százezerrel drágábban van...
Ki mit tud errõl,mi benne a trükk????
Üdv:AKZ, egy tök újonc ???

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Köszi! A Suntourok azok sajnos ilyenek. Szerencse, hogy nyáron nem nagyon megy a hõmérséklet 15 fok alá. Én télen ültem egy Suntour XC Pro SL-en. Nem tudtam túl sok különbséget felfedezni közte és egy merevvilla között. Aztán ráültem egy Marzocchi EXR Prora. Ég és föld a kettõ mozgása. Bár az igazság az, hogy szobában, 25 fokban a Suntour is szépen mozgott. Az érettségik szerencsére elég könnyûek voltak, nem volt túl megeröltetõ. Azért minden nap bikeolok 1-1,5 órát, hogy ne essek ki az edzésbõl. Jövõ héten kedden és szerdán felvételik, aztán szerda délutántól Kánaán az új bikekal(csak akkor megyek érte, mert félek, hogy egyébként semmit nem tanulnék felvételire.. 8)

porpaczit

porpaczit

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Én is MERIDÁval nyomom ( UMF Dirt Kick ) nagyon kemény shotgun-os . ajálom mindenkinek . szivesen leszek Fun klub tagja. ;D ;D ::)

pt-toco

pt-toco

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Mateqrov! Örülök, hogy végre meglesz neked is! A Suntour nekem nem igazán jött be. Valaki a Testbike-on azt írta róla, hogy a 90 kilója alatt tövig bemegy. Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam, bár alig überelem a 60at. 10-15 fok alatt nekem meg se moccant. Melegben már jobban dolgozik. Lehet, hogy jobban jársz a cserével.
Az éretségihez sok sikert. A tanulást meg nem kell túlzásba vinni. :)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Mi az, hogy gyakrabban leér a kanyarban??? Ha valaki egy kicsit is tud bringázni, akkor az tudja, hogy hogyan kell a pedált tartani, hogy ne érjen le kanyarban, nem?
Azért mert lejjebb van a középrész, legfeljebb csak stabilabb lesz a bringa!

Ez csak cc-nél igaz! Freeridera ez nem érvényes+ a fullyknál sem igaz az állításod.+ha kanyarban döntöd a bringát(CC -nél is!) minél alacsonyabb annál kissebb ívben tudod dönteni, és ha még nem is egyenletes a talaj ahol mész.... :-X

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Na holnap végre megrendelem a Matts Speedet. A Firex hajtókart és a Team SL monoblokkot már megvettem. A teleszkópot akarom még lecserélni egy Axelra és a fékeket SRAM 9.0-ra. Majd csak 19-én megyek érte, mert addig érettségi+felvételi combo :'(

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Merida Kalahari 590SX...jót választottam? ???
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon tetszenek az Alivio váltók:)

Hát attól függ mire akarod használi a binyiglidet!?
: )

Dr.Tápfesz

Dr.Tápfesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali. Én egy Kalahari 590 es vázzal nyomom de maradok majd a Meridánál mert Freeridra kicsit kevéslessz a váz és nem akarom széttörni :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Mi az, hogy gyakrabban leér a kanyarban???

Az, hogy mennyire ér le, függ a hajtókar hosszától is (170 v. 175 nem mindegy)

FPéter

FPéter

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Merida Kalahari 590SX...jót választottam? ???
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon tetszenek az Alivio váltók:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Atom azt írta a jan-feb-i újságban, hogy 1970g a 18"os. Az én Race-em 20-as de nem mértem le :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Szevasztok!
Meg tudja-é nekem mondani valaki,hogy mennyi a súlya a Matts Special Edition 2004 20" váznak???
És megéri e az ára,meg mivel jobb a tavalyinál?
Meg tud-e valaki saját képet küldeni róla?
msonaj@freemail.hu
Köszi!!

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Valahol azt olvastam, hogy valamelyik Meridának 2-3 cm-rel lejjebb van a meghajtó tengelye, ezért kanyarban gyakrabban leér a földe.

Mi az, hogy gyakrabban leér a kanyarban??? Ha valaki egy kicsit is tud bringázni, akkor az tudja, hogy hogyan kell a pedált tartani, hogy ne érjen le kanyarban, nem?
Azért mert lejjebb van a középrész, legfeljebb csak stabilabb lesz a bringa!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az adott gép monoblokkház magasságát általában megtalálod a geometriai adatoknál. Természetesen ez csak komplett bicóknál van így, mivel az eltérõ méretû telók eltérõ magasságot produkálnak.

Tsabci

Tsabci

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Minél lejjebb?

Valahol azt olvastam, hogy valamelyik Meridának 2-3 cm-rel lejjebb van a meghajtó tengelye, ezért kanyarban gyakrabban leér a földe.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Minél lejjebb?