Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Szia Jankó
A váz úton van, még 2 hét és kapható lesz.
Igen szép vaz.
üdv
Merida

Érdemes már próbálkoznom?

Rick25

Rick25

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Oks, kösz az infót!

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Szerintem is jó vétel...nyugottan nekiugorhatsz

"just chillin killin"

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hidraulikus tárcsafék, és szerintem jó vétel, jó alkatrészek vannak rajta. Ezzel nyugodtan neki lehet vágni a hegyeknek.

Rick25

Rick25

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Bringavásárlás elõtt állok, de tulajdonképpen full kezdõ. Ki is néztem a Merida Matts TFS XC 700-D bicajt, de sajnos sehol nem találok róla tesztet. Ha esetleg tudtok valamit a bringáról (pl. használ már vki ilyet), vagy belinkeltek egy tesztet nagyon megköszönném.
Fontos kérdés: bowdenes, vagy hidraulikus tárcsafékkel szerelt a gép? Itt egy link és néhány info a géprõl:
Ker

Válaszotokat elõre is köszi!

Rick25

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Szia Jankó
Igen szép vaz.
üdv
Merida

Kösz a jó hírt! Remélem jut majd belõle nekem is...
A váz valóban IGEN SZÉP. Ez képeken sajnos egyeltalán nem látszik (mert azokon polír alu színnek tûnik, ami valójában fehér), de nekem volt szerencsém egy kiállításon élõben is szemügyre venni, megtaperolni.

tom74

tom74

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szia Jankó
Igen szép vaz.
üdv
Merida

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Merida Crossway HFS 1000 vázat keresek 52-es méretben. Ha valaki tud ilyent, kérem jelezze! Külföldi boltokból, webshop-okból is érdekel.
(Elméletileg kapható itthon is vázként, csak a gyakorlatban nem...)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Merida One-Twenty carbon 2011 gyorsteszt, pár szó az egyik elsõ próbakörrõl. Elég marketing-ízû, de azért ígéretes gép. A váz tömege várhatóan 1 kg-mal kevesebb lesz, mint az alu verzióé, hasonló merevség mellett.
(Mehetnének gyorsabban is lefelé a karbon-vázak árai!...)

kisember08

kisember08

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
köszi a segítséget!

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Sziasztok,
MERIDA CROSSWAY TFS 100-V trekking kerékpárom van és nem vagyok szakember. Szeretném felkészíteni a kerékpáromat a túrákra. A kérdésem, hogy hol találok leírást, vagy tanácsot szeretnék kérni, ilyenkor mit, hol kell megkenni, ill. mire kell figyelni.

Olvasd át...van benne info (pdf)

http://www.atomamp.h...inBikeRider.pdf

"just chillin killin"

kisember08

kisember08

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok,
MERIDA CROSSWAY TFS 100-V trekking kerékpárom van és nem vagyok szakember. Szeretném felkészíteni a kerékpáromat a túrákra. A kérdésem, hogy hol találok leírást, vagy tanácsot szeretnék kérni, ilyenkor mit, hol kell megkenni, ill. mire kell figyelni.

lordborr

lordborr

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
"A kerékpár márkája szervizelés szempontjából lényegtelen momentum"

Persze, persze, csak gondoltam valahogy elindítom a dolgot ha már a meridás topicba írom! ;)

Egyébként köszi a választ! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A kerékpár márkája szervizelés szempontjából lényegtelen momentum. A Zöld Pont meg egy jó hely.:)

lordborr

lordborr

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok!

Ti hová hordjátok a meridáitokat szervizeltetni? Tudtok ajánlani valami tuti jó helyet?
Ill. nekem a mészöly utcai Zöld Pont elég közel esik. Járt már ott esetleg valaki? Vélemény?

Köszi,
lordborr

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Szia! Sajnos nem tudom, tudjuk precízre beállítani, hogy minden pozícióba jól váltson! lehet az a gond, hogy a hátsó váltó az egy XT az elsõ egy deore, és a váltókarok is "csak" deore.

Hát pedig az én váltókarom is deore és tökéletes az xt-vel

"just chillin killin"

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Szia! Sajnos nem tudom, tudjuk precízre beállítani, hogy minden pozícióba jól váltson! lehet az a gond, hogy a hátsó váltó az egy XT az elsõ egy deore, és a váltókarok is "csak" deore.

Mennyi idõs a váltókar, nincs megkopva? Én régi stx rc váltókarral voltam így, megkopott a mechanika és nem egyforma mennyiségû bowdent mozgatott.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

lehet az a gond, hogy a hátsó váltó az egy XT az elsõ egy deore, és a váltókarok is "csak" deore.

A kettõ között nincs ok-okozati összefüggés. Bovden, bovdenház ellenõrzés/csere volt e már?

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Mi volt a probléma az xt-vel ?

"just chillin killin"