Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

márkó98

márkó98

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Helló mindenkinek,

Szerintetek milyen UMF bringát vegyek??? Ugratásokra meg trükközésre használnám..

elõre is kössz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
túrázni jó lesz, csak az ára is baráti legyen

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

A One-Twenty-re vagy a Ninety-Six-re gondolsz? :)

Ja, jól félrenéztem. Szóval, a 29"-os modell. Kerestem, milyen irdatlan egy rugóutas lehet ez a twenty-nine:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

egyiksem
Merida Matts twenty nine, azaz 29"-es

fuck me, i'm famous!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jöv héten benézek egy pontos árért (twenty nine, 182cm embernek azaz nekem lenne)

puszi

Inkább vegyél egy országútit az én méretemben, aztán add el nekem a télen. :D

A sebesség mindent megold.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

jöv héten benézek egy pontos árért (twenty nine, 182cm embernek azaz nekem lenne)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

puszi

fuck me, i'm famous!

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Szia Valor és Fórumozók
2011-es Merida szeptemberben érkezik.

2010-es akció: Csak korlátozottan pár modellre lesz aug 7-tõl. Aug 7-tõl fent lesz a weblapunkon.

üdv

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én egy twenty nine-ra nevezek be asszem

fuck me, i'm famous!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Felsõkategóriás, 2011-es Meridák. A scaniumvázas hardtailek közül azt a 3000-D-t nagyon elfogadnám, a csicsa kerekei ellenére... Kíváncsian várom az árakat! :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Akcio mindig van következõ év elejétõl, változó mértékben 5-40%...figyelni kell

"just chillin killin"

Valor

Valor

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv!
A 2011-es Meridák mikortájt fognak érkezni, valamint várhatóan lesz-e akció a 2010-es modellekre, és ha lesz akció, szerintetek milyen mértékû?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!

Én is kezdõ bringás vagyok és a Matts 60D és Matts TFS XC 400D bringákon töröm a fejem. Ausztriában most 584 Euro a 400D, de csak 22"-es van. Szerintetek jó az nekem a 190 centimhez? Az ára középárfolyamon átszámítva 166.000 Ft. Itthon 185.000, de van 200-ért is. Szóval nagyon jó ár.
Köszi a segítséget!

sztem 180-ért itthon is megkapható (azért ilyen viszonylag nem olcsó bringánál 10%-ot ált lehet alkudni)
nem ismerem a körülményeket, de ha csak ezért mennél ki akkor kintrõl annál több lenne.
méret meg határeset, de ha terepezni is akarsz 20-as sztem jobb lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rick25

Rick25

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Én is kezdõ bringás vagyok és a Matts 60D és Matts TFS XC 400D bringákon töröm a fejem. Ausztriában most 584 Euro a 400D, de csak 22"-es van. Szerintetek jó az nekem a 190 centimhez? Az ára középárfolyamon átszámítva 166.000 Ft. Itthon 185.000, de van 200-ért is. Szóval nagyon jó ár.
Köszi a segítséget!

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Igy van... a matts lényegében hobbi kerékpárokhoz készül...a TFS egy magasabb szintü váz ...
versenyzésre is jó, drágább bringákba is rakják : BikeFun - MERIDA - A KER

"just chillin killin"

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

H mire akarom használni? Nem ez volt a kérdés, hanem h pontosan milyen felhasználási területet céloz meg a sima Matts és a Matts TFT. Ugyanis mindkettõ MTB. Milyen esetben, melyiket válassza a keresõ felhasználó, amikor egy árban kapható sima Matts és Matts TFS is. Ilyenkor mi a teendõ, melyiket miért?

A Merida mindkettõ modellt sport kategóriába sorolja az oldalán, ami különbség a kettõ közt, hogy más technológiával készülnek a vázak (TFS az újabb), és a vázkialakításban van kis különbség, a TFS-nek pár milivel hosszabb a tengelytávja, szélesebb a középcsapágyháza, és egy centivel magasabban van a középcsapágya, ha jól értelmezem az ábrákat. Megkockáztatom, talán könnyebb is picit a TFS.
Matts 80-D - merida-bikes.com
Matts TFS XC 100-V - merida-bikes.com

NewmanHD

NewmanHD

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
H mire akarom használni? Nem ez volt a kérdés, hanem h pontosan milyen felhasználási területet céloz meg a sima Matts és a Matts TFT. Ugyanis mindkettõ MTB. Milyen esetben, melyiket válassza a keresõ felhasználó, amikor egy árban kapható sima Matts és Matts TFS is. Ilyenkor mi a teendõ, melyiket miért?

zvolite

zvolite

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Sziasztok!

Most regisztáltam a fórumra, mert lenne egy kérdésem, amire magamtól nem fogok rájönni. :) Eddig csak csendes olvasó voltam, aki csendben meghúzódik a háttérben és figyelmesen, csendben tanul. :)

Szóval egy bringa vásárlásán töröm a fejem, ami egy hosszadalmasabb folyamat lesz nálam, mert nem akarom elkapkodni és még a gyûjtögetés is folyik, 2-3 hónap múlva talán már elkezdõdnek a 2010-es akciók is...
Számomra a Matts TFS és a Matts lenne elérhetõ. A kérdésem pedig az lenne, h ha egy árban van egy Matts TFS és egy sima Matts, akkor melyiket éri meg megvenni (mondjuk mindkettõ ~150eFt)? Ez nyilván a felhasználástól fog függni, ugyanis Merida termékpaletta elég széles, de annyira nem hülyék, h házon belül versenyezzenek. Szóval milyen felhasználásra melyik éri meg jobban? Mikor melyiket "kell" választani?

Válaszokat elõre is köszönöm! :)

Elõször is te mire akarod használni?Nekem tfs matts 100 xc-ém van 2010-es modell.És nagyon jó szerintem és talán egy kicsit szebb is mint a matts!Igaz hogy én épitettem a bicajt de egy ilyen vázra amit emlitettem!Nyugodtan megveheted mert nagyon klassz és megbizható bicaj!Persze ez csak az én véleményem!Majd az okosabbak megmondják a tutit!Üdv

NewmanHD

NewmanHD

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Most regisztáltam a fórumra, mert lenne egy kérdésem, amire magamtól nem fogok rájönni. :) Eddig csak csendes olvasó voltam, aki csendben meghúzódik a háttérben és figyelmesen, csendben tanul. :)

Szóval egy bringa vásárlásán töröm a fejem, ami egy hosszadalmasabb folyamat lesz nálam, mert nem akarom elkapkodni és még a gyûjtögetés is folyik, 2-3 hónap múlva talán már elkezdõdnek a 2010-es akciók is...
Számomra a Matts TFS és a Matts lenne elérhetõ. A kérdésem pedig az lenne, h ha egy árban van egy Matts TFS és egy sima Matts, akkor melyiket éri meg megvenni (mondjuk mindkettõ ~150eFt)? Ez nyilván a felhasználástól fog függni, ugyanis Merida termékpaletta elég széles, de annyira nem hülyék, h házon belül versenyezzenek. Szóval milyen felhasználásra melyik éri meg jobban? Mikor melyiket "kell" választani?

Válaszokat elõre is köszönöm! :)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Milyen hajtókarod van?