a sárga nem csak "belül "sárga? anyutóû1 kaptam tavaj egy párat, azóta lehet, hogy dobtak a dizájnon.. bár télleg nem volt rossz pofa.. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2004. március 15. - 18:39
Írta 2004. március 15. - 13:44
Írta 2004. március 15. - 00:55
Na ja. Megelõztek. De vigyázni kell, mert cselesek az árazásnál! A kék az 600, a szürke és a sárga 500! Persze, ha fontos a dizájn áldozhatsz 100 forintot a kedvezõ összhatásért! ;D
Ha nem két pár szürkét vettem volna egyszerre, hanem mondjuk sárgát is (király lett volna hátra, a sárga Vuletához, de ez csak késõbb jutott eszembe), akkor tudnék nyilatkozni a fékhatás különbségrõl.
Ha nem két pár szürkét vettem volna egyszerre, hanem mondjuk sárgát is (király lett volna hátra, a sárga Vuletához, de ez csak késõbb jutott eszembe), akkor tudnék nyilatkozni a fékhatás különbségrõl.
Írta 2004. március 14. - 23:50
Írta 2004. március 14. - 23:40
bájkpozitívnál úgy tudom a színt úgy érdemes kiválasztani, hogy melyik illik jobban a bicóhoz mert az összes ugyanolyan anyagból van.
Írta 2004. március 14. - 23:15
Honnan veszed észre hogy kopik a felni? Asszem a legvégén onnan hogy szétrobban az egész... De elõtte
Felnije válogatja.A cc-s könnyitett feniknek a legvékonyabb a fala.Igazábõl,amikor szemmel nagyon látható a bemélyedés az már rossz jel.Biztosat tolomérõvel vagy mikroval mérve tudsz.
Ritchey fékpofák a legtöbb felnin nagyon jók(tapasztalat)
Írta 2004. március 14. - 22:35
szûrke????
az milyen???
még nem láttam soha olyat
amúgy bike+-nál melyik a legpuhább???
vagy melyik fogja a legjobban a gépest???
az milyen???
még nem láttam soha olyat
amúgy bike+-nál melyik a legpuhább???
vagy melyik fogja a legjobban a gépest???
Írta 2004. március 14. - 18:27
Nekem meg szürke bájkplusz van, és király. Bár ma nyikorgott a hóban... 500 forintot röhögve megér! (Azaz így: ;D)
Írta 2004. március 14. - 15:25
hopp hopp!
bocsesz én félre vagyok tályékozódva itten!
én azt hittem hogy a bike+ pofákról van szó.
sorry
bocsesz én félre vagyok tályékozódva itten!
én azt hittem hogy a bike+ pofákról van szó.
sorry
Írta 2004. március 14. - 12:51
nekem is kék van és 1 nagy rakás kaki az egész
A felnin, fékkaron és a bovdenezésen is sok múlik. Ha nem fog jól a féked nem feltétlen a pofa a hibás.
Láthatod !nJoy elég jó dolgokkal használja és neki nagyon jól mûxik. Tehát a hiba a te bringádon keresendõ, nem feltétlen a fékpofában.
Írta 2004. március 14. - 12:51
Írta 2004. március 14. - 12:48
A kék fékpofánál úgy, hogy megnézed a fékpofát, és fémdarabok vannak benne!! Ebbõl következik hogy marja a felnik, ezért fog olyan jól!!
A többi fékpofánál meg úgy veszed észre, hogy pl megnézed az ujjaddal a felni oldalfalát! Ha új, akkor egyenes, ha kopik akkor befelé ívelt, minél jobban ívelt annál jobban kopik, gondolom egyértelmû!!
Aztán.. ha kopik a felni, akkor a fékpofa sem egyensen kopik, hanem domború lesz! Ezért szokták sokan megcsiszolni a fékpofát hogy egyenes legyen és akkor jobban fog!!
A többi fékpofánál meg úgy veszed észre, hogy pl megnézed az ujjaddal a felni oldalfalát! Ha új, akkor egyenes, ha kopik akkor befelé ívelt, minél jobban ívelt annál jobban kopik, gondolom egyértelmû!!
Aztán.. ha kopik a felni, akkor a fékpofa sem egyensen kopik, hanem domború lesz! Ezért szokták sokan megcsiszolni a fékpofát hogy egyenes legyen és akkor jobban fog!!
Írta 2004. március 14. - 12:36
Honnan veszed észre hogy kopik a felni? Asszem a legvégén onnan hogy szétrobban az egész... De elõtte?
Írta 2004. március 14. - 12:26
Ritchey fékpofákról van szó ugye? ;D ;D
Kék- extrém (hó+minden)
Fekete- normál
Piros-esõ,sár
Nekem XTR karokkal XTR fékekkel X517 felnikkel nagyon penge!! Elöl kék van, hátul piros és isten!!
Nagyon sok versenyt kibírt, a kapruni világkupán sem volt vele gond, akkor máshol miért lenne? :-))
Viszont a kék pofát azoknak nem ajánlom akik csak túrázgatnak, mert marja a felnit, és hamar elkopik!! Azért fog olyan bitang jól!! A piros kicsit gyengébb, de hosszú távon király!! Ezért jó szerintem hátra a piros és elõre a kék!
Kék- extrém (hó+minden)
Fekete- normál
Piros-esõ,sár
Nekem XTR karokkal XTR fékekkel X517 felnikkel nagyon penge!! Elöl kék van, hátul piros és isten!!
Nagyon sok versenyt kibírt, a kapruni világkupán sem volt vele gond, akkor máshol miért lenne? :-))
Viszont a kék pofát azoknak nem ajánlom akik csak túrázgatnak, mert marja a felnit, és hamar elkopik!! Azért fog olyan bitang jól!! A piros kicsit gyengébb, de hosszú távon király!! Ezért jó szerintem hátra a piros és elõre a kék!
Írta 2004. március 13. - 22:43
nekem is kék van és 1 nagy rakás kaki az egész
a sarga se rossz...
havernak az van elõl és ma elég jól +fogta a gépét (orra eset)
a sarga se rossz...
havernak az van elõl és ma elég jól +fogta a gépét (orra eset)
Írta 2004. március 12. - 23:23
Azt hiszem fentebb kéket írt a srác. Az nem sárba való?
Fekete - normál,
piros - "extreme",
kék - esõ és sár.
Jól tudom?
Hát, szerintem a kéktõl nem kell sokat várni, többek véleménye szerint. Én feketét használtam, most piros van. Klassz. ;D
Nem mondom hogy harapós, de nagyon jól fog.
Fekete - normál,
piros - "extreme",
kék - esõ és sár.
Jól tudom?
Hát, szerintem a kéktõl nem kell sokat várni, többek véleménye szerint. Én feketét használtam, most piros van. Klassz. ;D
Nem mondom hogy harapós, de nagyon jól fog.
Írta 2004. március 12. - 22:10
Felraktam a ricsit. Jobbra számítottam. :-X
érdekelne a részletesebb véleményed, mi a probléma vele?
milyen szinûk a pofák?
Írta 2004. március 12. - 17:21
Írta 2004. március 12. - 17:03
Fékbetéteknél mit jelent a cartridge? Azt hogy cserélhetõ betétes fékpofába való?