Persze, hogy vannak elegedett vasarlok mind a kettonel, hiszen jo fekekrol van szo. En nem hasznaltam addig az LX-et, hogy elkezdjen kotyogni a parhuzamositas miatt, de van aki ilyesmire panaszkodott.
Igazabol csak azert irtam velemenyt en is, mert itt a bikemag forumon szokas valamit legjobbnak, valamit szarnak minositeni nulla tapasztalat vagy osszehasonlitasi alap hianyaban is. A melyik fog jobban kerdessel ne is foglalkozz, bizonyitani egyik oldal sem tudja az igazat.
Nos igen. Nehéz kérdés. De úgy látom mindkettõnél vannak elégedett vásárlók. Mivel én 90kg vagyok - dundi, mint azt korábban vki már kifejtette - szükséges a jó fék. Ám az 1 kg viszont sok. Épp könnyítem a gépet, úgyhogy ilyen kompromisszumra nem vagyok hajlandó. Mindenesetre észrevettem, hogy az SL, és a SD7 között nincs számomra akkora különbség, hogy kifizessek 6000ft-tal többet.
Egyébként sem versenyzek, de azért meg kell fognia a féknek.
Hegyek meg nincsenek a 17ker környékén.
Azert egyszer baromira jo volna egy tesztet csinalni, azonos bicaj, azonos rider, csak a fekeket cserelgetni es azonos temporol satuzni. Aztan megnezni hany meter a kulonbseg a fekek kozott... Bikemag-ban akar lehetne egy ilyen teszt. Nem lepodnek meg ha a kozep/felso kategorias fekek kozott, gyari pofaval, rendes felnivel minimalis kulonbsegek lennenek.