nem lehet módosítani? ez van.
???
kb 30e a teljes szett!!! Ha belegondolunk milyen aprolékos meló lehet azt a sok kis vackot legyártani.....!!!
nem lehet módosítani? ez van.
Mennyi péz ez most?Már írtam jópárszor a Nokonról ide is asszem. Jó a cucc, baromi könnyû, gyönyörûen néz ki és neincs az hogy nyúlik, meg hogy szabjam le, milyen hosszúra. magadnak kell fölfûzögetni és beállítani a megfelelõ hosszt. Teljesen zárt rendszer is építhetõ belõle, és akkor el lehet felejteni a berohadós bowdeneket. Egyszer kell megvenni és örök élet +1 nap. A gyári bowden kicsit gagyi, érdemesebb lecserélni valami bevonatosra, vagy köszörültre. 1 éve nem nyúltam hozzá, pedig kapott esõt meg sarat bõven tavaly pl.130km/h-val a tetõn szállítva a bikeot felhõszakadásban.
mondjon már valaki valamit a nokon bowházakról. Már kérdeztem de nem jött válasz. Megéri azt a kuwasok pézt?
Ez a "szervó" dolog amit leírtál az sztem egyenest azt jelenti hogy kanti vagy véfék állásban van. Erre találta ki az avid a fokozat mentesen állítható bowdenhúzást, amit megtalálhatunk roox, sram, és bike+ karokon is.