Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4041 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kormánypöri? szerintem.

amugy annyira nekem nemjött be az a legdrágább jagwire kevláros bóvdenház. sokkal inkább számít maga a bóvden..

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Szokott lenni boltokban vastag szövésû bowden (kb, mint a motorokon). Az ugyan nem hosszanti szálas, de nekem nem nyúlt. Szét kell nézni, hátha ráakadsz valahol ilyenre. Ezek elég hajlékonyak. Miért is kell, hogy hajlékony legyen (ha nem vagyok indiszkrét)?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nekem egy bowden kérdésem lenne:
Tudtok olyat mondani ami hosszanti szálas, mint pl a jagwire, de nem annyira "kemény". Szal hajlékonyabb, de mégse nyúlik a vakvilágba...

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Felnibõl óriási választék van a boltokban, biztos segítenek is a súlyodhoz, stílusodhoz és a pénztárcádhoz valót megtalálni. Meg ami tetszik is.
Ha ilyen tempóban kérdezel, akkor hamar "intravénás fogyasztó" leszel.
És én is, ha mindenre válaszolok :D !

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Sajnos a telo es a vaz sem tarcsa kompatibilis ... meg ugy erzem ehhez a feladathoz meg fel kell magam edzeni hogy ki is tudjam hasznalni a tarcsa adta lehetosegeket. Egyenlore CC zek aztan meglatjuk :) Akkor ezt az agy dolgot megnezem kozelebbrol is. Felnibol szerinted milyet erdemes venni ? Olyat szeretnek amit nem daral majd le a AVID 7.0 Fek (gyujtok) es nem teszek bele 8 ast egy kis hegyi menetben vagy patkarol valo lejovetel soran.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Képrõl sokminden nem derülne ki róla, ha van rajta normális porvédõ, kézzel forgatva finomam mozog a tengely(nem darál), akkor tartsd meg. De ha nagyon sok felesleges pénzed van, akkor vegyél iparist, tárcsafékest, hátha egyszer úgy döntesz.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Sajnos ez amit nem tudok .... Merida Alloy :)

Csinaljak rola picet ?

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Bocs! Milyen agyak vannak most?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Oszinten szolva nem tudom a felnim markajat mert annyit ir a merida rola ,hogy ALLOY :D
Aztan ez nem sokat arul el a minosegerol. Most tervezek csak zsé kell majd hozza egy SUN rim felni vasarlasat. Szerintetek az agyat is csereljem ha mar belevagok vagy az mig nem morog addig hajtsam ?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
"(most nem a Kalahariról van szó, bár...)" ;) LOL :D

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Ki milyen Fek pofat ajanlana ?

az attól függ, hogy mien felnid van?(amúgy sztem az avid a leguniverzálisabb)
FuLL SpEEd oR NoThiNg

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ez így van, csak kell egy jó alap (váz), amire fejlesztesz. Egy Tesco bringát nem lehet fejleszteni, mert az sohasem lesz jó (most nem a Kalahariról van szó, bár...). Aki ezt elkezdi, sosem hagyja abba, de ez így van jól. Jó szórakozást!

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
[off]
Nem keseredtem el :D mert szerelmese lettem ennek a sportnak es aprankent majd fel is epitem azt amit szeretnek. Upgradelni azert megis csak konyebb mint egyszerre venni egy draga de jo bicot :)
[on]

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Ki milyen Fek pofat ajanlana ?

GYari Promaxom gyorsan kopik ....

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Akkor kenytelen leszek gyujteni egy avidra addig meg edzeni jo ezzel aztan ahogy javulnak a teljesitmeny mutatoim ugy veszek ra egy avid 7.0

jah 7.0 es az SL kozt csak az kulombseg hogy az SL titanium bol van ???

15 gramm és darabonként 3 rongy a különbség.
WaNNaRiDE

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Akkor kenytelen leszek gyujteni egy avidra addig meg edzeni jo ezzel aztan ahogy javulnak a teljesitmeny mutatoim ugy veszek ra egy avid 7.0

jah 7.0 es az SL kozt csak az kulombseg hogy az SL titanium bol van ???

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
hát nemtom, nekem xt-m('04) van és nemnagyon estem tõle hanyatt(pontosabban elöre)
egyszerüen nincs benne erõ(nem túlzottan nyomja szét a támvillákat),
a havernak az xtr meg ugy csavarta hogy rossz volt nézni...
(ugyanojan fékpofával meg kerékkel használta, mint én most:
simán egy ujjal féketett nekem meg általában kettõre van szükség,
pedig az én ujjaim erõsebnbek is:))
ugyhogy tervezem az átállást avidra(már csak a 200g könnyítés miatt is)
FuLL SpEEd oR NoThiNg

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Elkeserítselek? Legalulra.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Van egy merida kalahari 550sx bringam es nem tudom kaptam ajandekba egy fekmerevitot fel tettem hatra es egesz jo lett....

Amugy a merida merida fekjet vajon hova lehet besorolni a shimano kategoriajaba ?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ha a súly is számít akkor az SL, ha viszont a kinézet is fontos akkor viszont az XT (az viszont dögnehéz). Mûködésre, egy jó pofával sztem ugyanolyan jó midkettõ!