kormánypöri? szerintem.
amugy annyira nekem nemjött be az a legdrágább jagwire kevláros bóvdenház. sokkal inkább számít maga a bóvden..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2005. március 16. - 21:48
Írta 2005. március 16. - 21:23
Szokott lenni boltokban vastag szövésû bowden (kb, mint a motorokon). Az ugyan nem hosszanti szálas, de nekem nem nyúlt. Szét kell nézni, hátha ráakadsz valahol ilyenre. Ezek elég hajlékonyak. Miért is kell, hogy hajlékony legyen (ha nem vagyok indiszkrét)?
Írta 2005. március 16. - 13:23
Nekem egy bowden kérdésem lenne:
Tudtok olyat mondani ami hosszanti szálas, mint pl a jagwire, de nem annyira "kemény". Szal hajlékonyabb, de mégse nyúlik a vakvilágba...
Tudtok olyat mondani ami hosszanti szálas, mint pl a jagwire, de nem annyira "kemény". Szal hajlékonyabb, de mégse nyúlik a vakvilágba...
Írta 2005. március 12. - 21:35
Felnibõl óriási választék van a boltokban, biztos segítenek is a súlyodhoz, stílusodhoz és a pénztárcádhoz valót megtalálni. Meg ami tetszik is.
Ha ilyen tempóban kérdezel, akkor hamar "intravénás fogyasztó" leszel.
És én is, ha mindenre válaszolok !
Ha ilyen tempóban kérdezel, akkor hamar "intravénás fogyasztó" leszel.
És én is, ha mindenre válaszolok !
Írta 2005. március 12. - 20:54
Sajnos a telo es a vaz sem tarcsa kompatibilis ... meg ugy erzem ehhez a feladathoz meg fel kell magam edzeni hogy ki is tudjam hasznalni a tarcsa adta lehetosegeket. Egyenlore CC zek aztan meglatjuk Akkor ezt az agy dolgot megnezem kozelebbrol is. Felnibol szerinted milyet erdemes venni ? Olyat szeretnek amit nem daral majd le a AVID 7.0 Fek (gyujtok) es nem teszek bele 8 ast egy kis hegyi menetben vagy patkarol valo lejovetel soran.
Írta 2005. március 12. - 20:49
Képrõl sokminden nem derülne ki róla, ha van rajta normális porvédõ, kézzel forgatva finomam mozog a tengely(nem darál), akkor tartsd meg. De ha nagyon sok felesleges pénzed van, akkor vegyél iparist, tárcsafékest, hátha egyszer úgy döntesz.
Írta 2005. március 12. - 20:38
Írta 2005. március 12. - 20:32
Írta 2005. március 12. - 20:32
Oszinten szolva nem tudom a felnim markajat mert annyit ir a merida rola ,hogy ALLOY
Aztan ez nem sokat arul el a minosegerol. Most tervezek csak zsé kell majd hozza egy SUN rim felni vasarlasat. Szerintetek az agyat is csereljem ha mar belevagok vagy az mig nem morog addig hajtsam ?
Aztan ez nem sokat arul el a minosegerol. Most tervezek csak zsé kell majd hozza egy SUN rim felni vasarlasat. Szerintetek az agyat is csereljem ha mar belevagok vagy az mig nem morog addig hajtsam ?
Írta 2005. március 12. - 20:30
Írta 2005. március 12. - 18:28
az attól függ, hogy mien felnid van?(amúgy sztem az avid a leguniverzálisabb)Ki milyen Fek pofat ajanlana ?
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. március 12. - 18:12
Ez így van, csak kell egy jó alap (váz), amire fejlesztesz. Egy Tesco bringát nem lehet fejleszteni, mert az sohasem lesz jó (most nem a Kalahariról van szó, bár...). Aki ezt elkezdi, sosem hagyja abba, de ez így van jól. Jó szórakozást!
Írta 2005. március 12. - 16:26
[off]
Nem keseredtem el mert szerelmese lettem ennek a sportnak es aprankent majd fel is epitem azt amit szeretnek. Upgradelni azert megis csak konyebb mint egyszerre venni egy draga de jo bicot
[on]
Nem keseredtem el mert szerelmese lettem ennek a sportnak es aprankent majd fel is epitem azt amit szeretnek. Upgradelni azert megis csak konyebb mint egyszerre venni egy draga de jo bicot
[on]
Írta 2005. március 12. - 16:23
Írta 2005. március 11. - 23:22
Akkor kenytelen leszek gyujteni egy avidra addig meg edzeni jo ezzel aztan ahogy javulnak a teljesitmeny mutatoim ugy veszek ra egy avid 7.0
jah 7.0 es az SL kozt csak az kulombseg hogy az SL titanium bol van ???
15 gramm és darabonként 3 rongy a különbség.
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 11. - 22:29
Akkor kenytelen leszek gyujteni egy avidra addig meg edzeni jo ezzel aztan ahogy javulnak a teljesitmeny mutatoim ugy veszek ra egy avid 7.0
Írta 2005. március 11. - 21:48
hát nemtom, nekem xt-m('04) van és nemnagyon estem tõle hanyatt(pontosabban elöre)
egyszerüen nincs benne erõ(nem túlzottan nyomja szét a támvillákat),
a havernak az xtr meg ugy csavarta hogy rossz volt nézni...
(ugyanojan fékpofával meg kerékkel használta, mint én most:
simán egy ujjal féketett nekem meg általában kettõre van szükség,
pedig az én ujjaim erõsebnbek is:))
ugyhogy tervezem az átállást avidra(már csak a 200g könnyítés miatt is)
egyszerüen nincs benne erõ(nem túlzottan nyomja szét a támvillákat),
a havernak az xtr meg ugy csavarta hogy rossz volt nézni...
(ugyanojan fékpofával meg kerékkel használta, mint én most:
simán egy ujjal féketett nekem meg általában kettõre van szükség,
pedig az én ujjaim erõsebnbek is:))
ugyhogy tervezem az átállást avidra(már csak a 200g könnyítés miatt is)
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. március 11. - 18:27
Írta 2005. március 11. - 14:44
Van egy merida kalahari 550sx bringam es nem tudom kaptam ajandekba egy fekmerevitot fel tettem hatra es egesz jo lett....
Amugy a merida merida fekjet vajon hova lehet besorolni a shimano kategoriajaba ?
Amugy a merida merida fekjet vajon hova lehet besorolni a shimano kategoriajaba ?
Írta 2005. március 11. - 09:57
Ha a súly is számít akkor az SL, ha viszont a kinézet is fontos akkor viszont az XT (az viszont dögnehéz). Mûködésre, egy jó pofával sztem ugyanolyan jó midkettõ!