Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2006. április 14. - 21:08
ilyenkor van az ,hogy
SOFORT KAUFEN !!!
SOFORT KAUFEN !!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2006. április 14. - 19:22
Ez tényleg fura... Csak a négy fékpillangó ennyi....
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. április 14. - 19:08
Lehet, hogy egy láda véletlenül leesett a kamionról...
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2006. április 14. - 14:59
Lehet hogy nyert a lottón!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 14. - 14:34
Ezt nézzétek meg, elég vicces áron van:
http://cgi.ebay.de/w...RK:MEWA:IT&rd=1
Hogy lehet, hogy ennyiért tudja adni a teljesen új 2006-os elsõ+hátsó fékszettet, van belõle neki egy csomó.
http://cgi.ebay.de/w...RK:MEWA:IT&rd=1
Hogy lehet, hogy ennyiért tudja adni a teljesen új 2006-os elsõ+hátsó fékszettet, van belõle neki egy csomó.
Írta 2006. április 10. - 13:19
Új bowdenekkel olyan lett, az SD3, hogy hinnye! Nagyon jó, most már biztosra tudom Mmmmmm
Írta 2006. április 07. - 19:54
sd-3 jó brake, és ahogy elõttem írták erõs közepet képvisel!
Tapasztalataim szerint már olcsóbb egy azonos kategóriáju avid a shimanonál!
Tapasztalataim szerint már olcsóbb egy azonos kategóriáju avid a shimanonál!
Írta 2006. április 07. - 12:41
Jah, az Avid addig JÓ, még fel nem teszel Shimanot (esetemben SD7-rõl XTR-re) aztán utána SOKKAL JOBB lesz, megtanulod értékelni...:wtf:
Értékelem most is, csak kiváncsi voltam... Thanks
Írta 2006. április 06. - 15:13
Jah, az Avid addig JÓ, még fel nem teszel Shimanot (esetemben SD7-rõl XTR-re) aztán utána SOKKAL JOBB lesz, megtanulod értékelni...:wtf:
Írta 2006. április 06. - 15:09
Erõs középkategória szerintem. Tökéletes lesz még jó ideig, nem kell lecserélni. Max veszel bele jófajta cserélhetõ fékgumis fékpofákat és ûberkirály lesz!
Köszi a választ! Sokat segítettél, most tanulgatom, hogy mi hogy merre meddig
Írta 2006. április 06. - 14:48
Erõs középkategória szerintem. Tökéletes lesz még jó ideig, nem kell lecserélni. Max veszel bele jófajta cserélhetõ fékgumis fékpofákat és ûberkirály lesz!
Írta 2006. április 06. - 14:42
Sziasztok mesteremberek Egy kérdés az Avid SD3 mennyire jó a fékek között? Azt tudom, hogy az Avidnál az alap, de más gyártókhoz képest hol van? Szerintetek, ha ez volt a gépen, amit vettem (használtan) akkor ez egy ideig még megfelel vagy érdemes lecserélni? Egyébként mennyire érezhetõ a különbség (jobb cucchoz képest)?
Írta 2006. április 05. - 18:39
Írta 2006. április 05. - 18:24
Megvettem életem elsõ Avid SD7-es fékkarját. Ha olyan jó, ahogy kinéz, akkor ez verhetetlen lesz....
White Horse
Írta 2006. április 03. - 13:55
Jagwire-bõl Hyper-t vettem,Valami speckó szett,speckó merev bowdenházakkal.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 03. - 07:50
Nem drága összeállítás és fékhatás szempontjából etalon....nekem: LX-es fékkarok és SD7-es.....majd 100 kiló vagyok és csak CC-zgetek de egy 30-35 km/h-s lejtõ alján még nosewheel-ezni lehet vele
Az idegpályája Jagwire kevláros bowdwnház és Jagwire teflonos bowden
Az idegpályája Jagwire kevláros bowdwnház és Jagwire teflonos bowden
Írta 2006. április 02. - 19:01
én XT fékkarral használok SD7-et az enyik brengün, a másikon meg XT karral XT -féket!
nem érzek különbséget!
Avid - Avid összefüggésben nem tudok nyilatkozni nem próbáltam még...
nem érzek különbséget!
Avid - Avid összefüggésben nem tudok nyilatkozni nem próbáltam még...
Írta 2006. április 02. - 18:40
Értem,hát akkor valószínûleg benevezek egy ilyen párhuzamosítós rendszerre!
És amúgy mennyit számít az hogy mondjuk avid féket avid fékkarral vagy más fékkarral használok?szóval érdemessebb ugyanolyan gyártó fékkarjával mûködtetni a féket vagy mással is ugyanolyan a fékhatás?
És amúgy mennyit számít az hogy mondjuk avid féket avid fékkarral vagy más fékkarral használok?szóval érdemessebb ugyanolyan gyártó fékkarjával mûködtetni a féket vagy mással is ugyanolyan a fékhatás?
Írta 2006. április 02. - 10:15
szerintem ég és föld, nekem az acera fékkartól mindig zsibbadt a kezem hosszabb lejtõknél.
Írta 2006. április 01. - 22:39
Nézelõdtem is körülötte és a másik kérdésem hogy számít-e olyan sokat hogy párhuzamosított a fékpofa a felnivel?
Egyenletesebb a pofa kopása, egyenletesebb a felnivel való érintkezése, elviekben jobb fékhatás (emellé én szivem szerint tennék egy kérdõjelet).
Gyakorlatiakban mindezek az elõnyök (magánvélemény) nem érik meg a plusz súlyt.
Az avid fékjei jók, megbízhatóak és merevek. Biztos van jobb, meg könyebb, és van olcsóbb is, de az avidnak viszonylag jó az ár/teljesítmény aránya, jól mûködõ rendszer, és eccerû, mint a bot (nem sokat kell állítgatni, backurálni).
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!