jaja!
azert csoda, hogy egyaltalan lathato rajtuk vmi!
itt lathato a fejlodesi folyamat!
http://kep.tar.hu/be.../pic2731639.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. július 13. - 22:50

Írta 2003. július 13. - 22:37

lor, a Te vagy az én fotóim minõségével nem vagy megelégedve?
Mondjuk ahhoz képest, hogy a legtöbb úgy készült: szalonspiccesen belevakuzunk a nagy sötétségbe, és majd lesz valami, egész türhetõek! ;D
Nem?
És bizony: Makicsalád megint hibátlan hétvégét intézett nekünk, köszönjük szépen! :-*
Mondjuk ahhoz képest, hogy a legtöbb úgy készült: szalonspiccesen belevakuzunk a nagy sötétségbe, és majd lesz valami, egész türhetõek! ;D
Nem?
És bizony: Makicsalád megint hibátlan hétvégét intézett nekünk, köszönjük szépen! :-*
Írta 2003. július 13. - 22:25

Írta 2003. július 13. - 22:15

Írta 2003. július 13. - 22:14

És a legfontosabb:
Köszönjük nektek, FINDLI és RAVE, hogy mindent megszerveztetek, elszállítottatok, kipakoltatok, bevásároltatok, megfõztetek, eltakaritottatok, visszapakoltatok és szállítottatok, stb... egyszóval teljes erõtökkel minket segitettetek abban, hogy jól érezzük magunkat. Nélkületek nem lett volna fele olyan jó sem ez a buli!
Köszönjük nektek, FINDLI és RAVE, hogy mindent megszerveztetek, elszállítottatok, kipakoltatok, bevásároltatok, megfõztetek, eltakaritottatok, visszapakoltatok és szállítottatok, stb... egyszóval teljes erõtökkel minket segitettetek abban, hogy jól érezzük magunkat. Nélkületek nem lett volna fele olyan jó sem ez a buli!
Írta 2003. július 13. - 22:02

azert, hogy meg a halozsak is rajtad van?!
:-)
beg: a kepek minosegevel nekemis vannak gondjaim
:-/
nem ertem!!!! :-)
:-)
beg: a kepek minosegevel nekemis vannak gondjaim
:-/
nem ertem!!!! :-)
Írta 2003. július 13. - 21:45

Írta 2003. július 13. - 21:39

Én sajna fáradtan jöttem, fáradtan mentem, és igy a szombati tánc sajna kimaradt az életembõl. De igy is nagyon élveztem veletek lenni.
Szombaton egy rövidet, de velõset sikerült tekerni a Tengerszemhez, bár akkor már igencsak beborult az ég.
Az idõvel azonban tutira szerencsénk volt, mert most a fõesõ csak akkor jött, miután Charon elment. Esõisten, legközelebb is gyere velünk, mert igy védve leszünk a nagy zuhétól.
És köszi, hogy elintézted nekünk Zed-del azt a tiz perces szünetet a két felhõszakadás között! :-*
Szombaton egy rövidet, de velõset sikerült tekerni a Tengerszemhez, bár akkor már igencsak beborult az ég.
Az idõvel azonban tutira szerencsénk volt, mert most a fõesõ csak akkor jött, miután Charon elment. Esõisten, legközelebb is gyere velünk, mert igy védve leszünk a nagy zuhétól.
És köszi, hogy elintézted nekünk Zed-del azt a tiz perces szünetet a két felhõszakadás között! :-*
Írta 2003. július 13. - 21:30

Mit is mondjak, mit is mondjak....
JÓ VOLT!
;D 8)
ps
fater azért ennyire nem kellett volna komolyan venni
bár nem tudhatom mi történt, vagy mi akart történni
JÓ VOLT!
;D 8)

ps
fater azért ennyire nem kellett volna komolyan venni

Írta 2003. július 13. - 20:59

Na, már fel is raktam a képeket: 
http://kep.tar.hu/be...ml?aid=27578569
Elég sok rosszúl sikerült, de azért vannak jók is. ;)Egyenlõre kicsibe, ha vkinek kell küldhetek 3 megapixeles verziót!

http://kep.tar.hu/be...ml?aid=27578569
Elég sok rosszúl sikerült, de azért vannak jók is. ;)Egyenlõre kicsibe, ha vkinek kell küldhetek 3 megapixeles verziót!
Írta 2003. július 13. - 20:26

Ezer giáns jó volt, szerintem. A kaja is fini volt, annyira hogy a makarónit idõm se volt megrágni 
Aztán mentünk a krikkel (asszem így kell írni, sose értem pontosan) rodeo streetet, pizzáztunk, mert itt pesten is így kell, csak a libegõn fizetni is kell. Képeket, videókat, lássuk!
Frankó volt megismerni új arcokat, közelebb kerülni a régiekhez, vagy mittudomén. Lor meg kisvajda jókat ugráltak, mondanom se kell hogy csukott szemmel utánuk csinálom.. a Dave Mirrában
Respekt!
Deviszont szegény srác aki ropira törte magát a sípályán, neki jobbulást.
Semmitöbbet nem tudok elmondani, talán annyit hogy ezt jobb átélni, mint emlékezni rá. Jövõre talán megoldódik a kétfelé válás, vagy énnemtudom.
Meg az is gáz volt hogy a vízbûl nem tudtuk kivenni az adagunkat, mert nem volt. Ezeket leszámítva mindenidõk legjobb BMFT partija volt. (mer csak ezen voltam eddig
)

Aztán mentünk a krikkel (asszem így kell írni, sose értem pontosan) rodeo streetet, pizzáztunk, mert itt pesten is így kell, csak a libegõn fizetni is kell. Képeket, videókat, lássuk!
Frankó volt megismerni új arcokat, közelebb kerülni a régiekhez, vagy mittudomén. Lor meg kisvajda jókat ugráltak, mondanom se kell hogy csukott szemmel utánuk csinálom.. a Dave Mirrában

Deviszont szegény srác aki ropira törte magát a sípályán, neki jobbulást.
Semmitöbbet nem tudok elmondani, talán annyit hogy ezt jobb átélni, mint emlékezni rá. Jövõre talán megoldódik a kétfelé válás, vagy énnemtudom.
Meg az is gáz volt hogy a vízbûl nem tudtuk kivenni az adagunkat, mert nem volt. Ezeket leszámítva mindenidõk legjobb BMFT partija volt. (mer csak ezen voltam eddig

Írta 2003. július 13. - 20:23

Naná, hogy eszméletlen volt a hétvége, hiszen SAÚH! ;D
Tuti volt minden!
Képek most másznak fel a tár.hu-ra, majd lököm a linket...
Tuti volt minden!
Képek most másznak fel a tár.hu-ra, majd lököm a linket...
Írta 2003. július 13. - 19:50

JAJ!!! ;D ;D ;D
hááátttt..télleg jó kis buli vót meg kell hagyni...mentunk EZER déhét meg streetet is, megismerkedtunk a helyi néppel is
;)meg csinaltunk midenfele jot...na en alszok, me nem nagyon dongettem az agyat a 2 nap alatt ;D
hááátttt..télleg jó kis buli vót meg kell hagyni...mentunk EZER déhét meg streetet is, megismerkedtunk a helyi néppel is

Írta 2003. július 13. - 18:44

Hali!
A vonat is rendben megérkezett a Keleti pu-ba.
Nagyon remek kis buli volt.
Sziasztok.
Palmi
A vonat is rendben megérkezett a Keleti pu-ba.
Nagyon remek kis buli volt.
Sziasztok.
Palmi
Írta 2003. július 13. - 18:07

Rám nem jellemzõ módon én is beírok. Íme az élménybeszámolóm:
JÓ VOLT! ;D
Üdv,
Baliba
JÓ VOLT! ;D
Üdv,
Baliba
Írta 2003. július 13. - 17:27

Néhány kép már itt:
kep.tar.hu/lovasgabi/index.phtml?aid=27578500
Ha a TÁR is így akarja, folyamatosan töltöm fel õket!
kep.tar.hu/lovasgabi/index.phtml?aid=27578500
Ha a TÁR is így akarja, folyamatosan töltöm fel õket!
Írta 2003. július 13. - 17:06

Írta 2003. július 13. - 16:39

Írta 2003. július 13. - 15:49

nah ezt buktam!
en akrtam az elso lenni! :-/
kepek ..... nagy meretben kell neketek?
en akrtam az elso lenni! :-/
kepek ..... nagy meretben kell neketek?