Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Please log in to reply
523 replies to this topic

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
kislustnak igazat kell hogy adjak.
en ugyan nem pesti vagyok, de en is reggelente 6kor megyek mar dolgozni, es este 7kor erek haza!
ergo, örülök, ha hetente 2szer lora tudok pattanni, annelkül, hogy a baratnöm panaszkodna, hogy elhanyagolom.
szal, aki iskolaba jar, es a szülöknel lakik az ezekkel a dolgokkal sokkal könnyebben van!

ha lenne idöm en is epitenem nalunk a dirtöket, de mivel nincs, a haverok megcsinaltak nelkülem, mert tudjak, hogy nincs ra idöm hogy mindig ott legyek.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Brother: Azért mielõtt azt mondod, hogy lusták vagyunk építkezni, kicsit gondolkozz el. Gondolom(de tényleg csak gondolom, mert nem tudhatom biztosan), te miután végeztél a sulival egybõl mész a hegyre, meg hétvégén is, stb. Ez persze így jó, csak van, aki ezt nem tudja megtenni. Pl aki dolgozik annak a hétköznapok eleve kilõve, vagy ha lenne is ideje, hulla fáradt, ilyedmi. Hétvégén jut idõ arra, hogy bringázzon, találkozzon a barátjával/barátnõjével, családjával. Annak meg nem sok értelme lenne, hogy hétvégente építgetek egy jó kis jumpot, aztán mire lenne idõm használni, már le is amnortizálták.
Asszem értem, hogy miért vagy mérges, hiszen mások azt "koptatják", amit te építettél, de mielõtt ítélsz, gondolj bele, hogy ha heti egyszer tudnál fölmenni a hegyre(jóesetben), akkor is mondanál-e ilyeneket.
Az, hogy fantáziátlanok, azt azért mondod, mert nem ismerik annyira a hegyet mint te? Erre is azt tudom mondani, hogy havi egy-két alkalommal a hegyen nem olyan könnyû új helyeket felfedezni, szvsz tök normális dolog, hogy olyant kérdezek, aki 10X annyit van fönt, mint én.

kislust

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
BrotheR: Már nem azért de én is szoktam építkezni mifelénk. De havonta max 4x tudok felmenni hegyre, és azt a kis idõt nem biztos hogy ásással szeretném eltölteni. De mond azt hogy ezért köcsög vagyok! ;)
Szerintem az építkezés azoknak a dolga lenne, akik a fél életüket ott töltik el. mert nekem aztán igazán mindegy hogy hány 10-20 letörés van, mert úgyse tudom hol vannak, meg nem is ugrom meg õket!
A másik meg hogyha találok valamit énse rögtön a föld tápanyagtartalmát vizsgálom, hogy most mi is az, meg mennyire kopik! ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
BrotheR most beszéltem az Uborkával és tényleg ugrotta a 2est én még parázom rajta és a dirt ugratok sose vonzottak...

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
az ásásról még annyit szeretnék hogy én szoktam segíteni de mivel még csak még mostanába kezdem el járni hegyre még neketek nemtudtam de itt nálunk(kelenföld) már épitettem/tünk egy pár ugratot meg fedeztünk fel jó helyeket! majd ha tényleg van valami komoly szóljatok azt megyek ásni ásot sajna nemtudok vinni de ha van szivessen ások!!!!!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Ja, Ruckus, Manitou X-vert Superrel, az én régi bringám...

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
a uborka az aki kinnvolt a d.rideon és egy ruckusa meg asszem 1manituoja volt?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Én még nem ugrottam de az Uborka nekem azt mondta akarja majd a szünetbe. Máris beugrotta? Majd megkérdeze tõlle kíváncsi lennék rá...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát ja, most Solymáron építkezünk a Dominikék telkén, az jó lesz...
Amúgy még a Kápolnát leetne fejlesztgetni, én pl. elkezdtem ásni a Kápolna 0-ást, még ott az 1-es elõtt, a beugrásnál, csak olyannyira kicsi lett, hogy mármár szinte a földdel egyenlõ, csak egy puha földkupac emlékeztet a hajdani "leérkezõre", de szerintem oda kéne, ahogy megyünk tovább a speed felé, oda kéne egyet még... valami lightosat...
Te ugrottad a kettest?????????????? Azt hallottam, hogy már az Uborka is beugrotta... te is?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Vagy akik mindig elkésik az építkezéseket ;D És én most csütörtökön pénteken benne lennék pár haverommal akik szintén még kezdõk, hogy építeni kéne jumpot a hegyen amin tudunk gyakorolni ívbe ugrálni trükköket meg minden! Csak hát a hely még nem született meg és nem tudom, hogy lesz- belõle vmi, mert nekem a 2es Kápolna nem igaznán gyakorló jump...BrotheR szted hol lehetne építeni a hegyen vmi jumpot amire rá lehet menni meg minden és még lehet is ásni? Hallottam vmit, hogy lesz vhol talán a Dominikéknél építkezés ahol lehetne kisebbeket is építeni?

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
reszben igazad van brother, de azert nem lehet mindenkitol elvarni, hogy jojjon, mert ha nem akar, akkor inabb ne is jojjon, mert csak szenvedes az egesz. Mi peldaul (budakalaszon) elkezdtunk epitkezni, es tenyleg kurva jo dolog, ha epitesz egy
ugratot es utana kulditek meg mindenfelet..
remelem ertitek Szerintem mar az is mokas, ha kozosen epitetek vmit. De vannak emberek akikbol hianyzik ez a kozossegi szellem

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
4v5 hozzászolás ezelött lásd: titokban kéne tartani.
és hol a gt?
én ezeket annnnnyyyira nem ismerem!
a gt ami a honlapotokon van? rá se merek nézni...
pár pöcs(mondom én) lusta kicsit épiteni, ezért a tiéteket alakitja át igen érdekes modon. lényeg hogy jot szorakozzon. ja? hogy közbe más munkája tönkremegy? részletkérdés... oldja meg!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát ja meg a GT transfer... megépítettük, igaz, hogy nem kellett sokat építeni, de jöttek oda olyan emberek, akiknek közük nem volt transzfer ugráshoz, azt úgy szétb*szták, ahogy kell... hát mészkõ falon kell szerintetek gyakorolni??? Nem azzal van a baj, hogy nem tudnak ilyet ugrani, hanem hogy MÉSZKÕ!!! NEM KÉNE LEROMBOLNI MÁS EMBER MUNKÁJÁT!!! Ha gyakorolni kell valamit, miért nem tud senki magának építeni egy gyakorló pályát, amit a saját színvonala/színvonaluk szerint építenek meg, és onnan lehet továbbfejlõdni??????? Ez az ami számomra felfoghatatlan... hogy miért ilyen lusták, igénytelenek vagy beletörõdnek abba, hogy ami van azt kell ugrálni???????????????????????????

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
és én eddig nem mentem, mert nem tuttam hogy épitkeztek
igen... ez bátorit! köszi!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Csak szeretnék ráébreszteni pár embert, hogy õk is építkezhetnének, amitõl nem dõlne össze a világ, csak a színvonal emelkedne, mert ha valaki épít valamit azt magának építi, ami neki jó, és akkor azon be tud gyakorolni egy csomó mindent, lehet fejlõdni, és nincs para, mert egyrész csak jobban bízik az ember a saját munkájában,. mint másokéban, és ha már annyit pöcsöltél az építkezéssel, csakazértis beugrod...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
BrotheR azért ne általánosíts mert én többször is építkeztem sõt aKápolnába is segítettem meg a Wallride után a dõlt kanyart meg a köetkezõ wallride-ot mi találtuk ki csak késõbb az a 2. wallride átalakult transzferré. Szóval én segítek és jó pár embert tudnák vinni és arról az utátugrásról meg nem is nagyon tudok semmit! Majd szólj ha építkeztek, mert sokan többet jobbat tudunk építeni és teljesen igazad van, hogy mások is találhatnának letörést meg kis kialakítással transzfereket is csinálhatnának, mint pl., történt a gt letörésnél azt se kellett sokat építeni.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Én béna vagyok, és nehogy azt hidd, hogy rá fogok egyszer is meni a shore ra. nektek akarok segiteni épp ezért! igazad van, csak azthittem, hogy kicsit olyan divatköcsö vagy mint 1-2 többi: itt sokan ugrálnak ugyhogy ez nekem nem kell!
Titokban kéne tartani. télleg igazad van csak mondom félreértettem

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
ennek örömére irhatnál már a northshoreba

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Miért lenne baj??? Én ezt nem mondtam, csak ti is tehetnétek azért valamit a színvonal emelkedéséért... nameg persze csak azt nem nézik sokan jó szemmel, hogy egy csomóan ugrálnak azokon, amit mi építettünk, de semmit nem segítettek építeni, és rossz látni azt is, hogy a hegyen 90%-ban csak mi építkezünk, semmi új hely stb... azért ti is tehetnétek valamit ezügyben nem pedig csak az új jump-okat, letöréseket várni (mondjuk letöréseknek csak utána kell menni...). Milán is mondta, hogy õ nem fog ebben a hónapban bicózni, építik az új jumpokat többek között nektek is... ti persze csak mentek köröket, és ha valamikor szembeötlik valami szokásostól eltérõ építmény, azt veszitek csak észre, azon ugráltok csak, de innen még egy embert nem láttam, aki segített volna mondjuk építeni nyáron a Kápolnánál, vagy régen a North Shore-nál, vagy most az útátugrásnál, egyesek azt mondják, hogy fölösleges, meg f*szság, de ha kész, és lát rajta embereket ugrani akkor persze õ is megpróbálná / megpróbálja beküldeni...
Én ezzel nem b*szogatni akarlak titeket, csak tényleg TI is tegyetek már valamit a saját jókedvetek, szórakozásotok érdekében bááááázzzzz...
Mondjuk jó látni, hogy szervezetten össze akartok hozni egy North Shore-t, de errõl is csak tervek vannak, konkrétan nem cselekedett érte semmit senki, vagy nincs igazam??????? Ebbõl így nem lesz semmi...

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
A hármashatárhegyi letörések, hát ott sok van, egyészen 10cm-tõl 1.5m ig.

Jobbat mondok: a libegfelsõtõl elindulsz a jánoshegyi uton(ha ismered, levághatod a turistauton). leérsz, az kb oda visz ki, ahol a szépjuhászné ut elkezdõdik, de ha megkérdezel ott valakit, biztos rábök neked. mész mész le, és ahol lácc balra egy kurv@nagy épitkezést és egy balos kanyart meg egy sorompot, ott bemész az érdõbe. végig egy b@szottnagy árok mellett fogsz menni, azt kövesd vagy eltévedsz. Amikor balra egy kb 2.5m es letörést lársz és mellette, korülötte kisebbeket, akkor megérkeztél.

És brother mi a baj azzal, ha valaki ay általatok megtalált letöréseken ugrál? elkoptatni nem fogják...

Gyertek ride és a 3ashatárhegyen van egy krosszpálya, de eléggé lepusztult, ott is vannak letörések, kb 1mesek, de kis ásás és nagyobb lesz.