Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Van képed a Hitec-rõl? :)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
mármint a letörés. ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
ne féljetek, már hitec-el fogom ugrani! És természetesen össztelós(slk dh), vegával soha az életben nem ugrottam volna meg! nemtom mit vagytok tõle beparázva! szvsz nem a vmi egetrázó cuccos... :P

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
LÁTJÁTOK??

Az én bringám van aképen... ;D ;D 8) :D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
haaat..ize:D ez inkabb lokuki....de valahol el kell kezdeni ;D azert a sipalyatol meg messze van....

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szevasztok HC Freeriderek!
Szerintetek ez lókuki?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
hello!!! felraktam a videot a nagyletoresrol..vagyis epp most :D nehany perc mulva megnezhetitek..sztem nagyon jo az egesz!!! ;D ;D

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Grat LG, de azért lásd be, hogy hogyha véletlen rámész az aljában egy sziklára, annak nincs jó vége. A Kancsó ezért firkált amikor elõször ugrotta.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
a Kancso is le tudta ugrani 2szer hibátlanul. ml azt én is meg akarom nézni és nem kell aggondnod lesz fényképezõgép de a merev caprine-nel fogod majd küldeni és mikor tervezed mostanába? Lenti majd egyszer én is szeretném megnézni, mert még nem láttam a nagyaon senkit ugrani mindig lekések az ugrásokról sajna :'(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

jobb lenne az biztos.
Fórumosok, nem tudtok valami,valaki irtószuper fényképezõbácsit? Kéne egy, amikor leküldjük a sípályás letörést, olyan fénykép, mint a milánról, sorozatfénykép. elõre is köszike....

Azt nem tudjátok, hogy az az ugrató, amit a betonút elé építettek, hogy mikor lesz kész? És ki fogj majd elõször letesztelni? Ja, és ki kezdte el építeni? Milán mondott vmit, hogy most nyárra építenek egy kiló ugrató, ha valaki tud vmit errõl, akkot lécci szóljon(pl.mekkora,north shore lesz-e, mert a másik picit veszélyes!)

Üdv.: ml

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

LG

LG

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Bocs, a csepelridersteam-en még nincs, de hamarosan felkerül, egy két napon belül

LG

LG

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Én meg aztán fõleg nem szeretnék beleszólni ml, de szerintem meg halál mindegy, hogy mivel tolod. Persze azért nem egy Magellan Hydra-ra gondoltam, de nem kell valami csúcsszuper bike oda. Én most kedden szerencsére épségben megugrottam :) :) :) , de nekem egy merevfarú konám van. És szerintem nem üt nagyot, mert ott jó a leérkezõ, jó meredek. Egyébként egy 1 perces összefoglalóban már fent is van a csepelridersteam.fw.hu-n, ha valakit érdekel! Egyébként szerintem a sípálya útátugrásnál sokkal nagyobbat szállsz, mint a sípályaletörésnél!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
ml!
Én nem akarok vészmadár lenni, de ha a Wega 1-ed nincs tuningolva, szvsz nem fogja kibírni a becsapódást a sípálya letörésnél, fõleg nem ha valami sziklára érkezel rá.

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
ml, mikor akarod betolni a sípályát? Azért megnézném, hozok fényképezõgépet is. Majd kirakom az osztályba elrettentõ példának ;D
az útátugrás a sípályához képest sétagalopp, a sziklákat megnézted az alján?

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Végre én is 2 méter fölöttre kerültem! ;D Vagy az nem számít ha elesek?
szóval órákon keresztül lapátoltunk egy leérkezõt, de nem tudom minek mert átugrottam, és az nagyon fáj! úgyhogy nekem is kis pihi lesz most egy kicsit.
tényleg ezeknél a magasságoknál a legelsõ érintési pontot kell nézni lefelé nem?
amúgy meg jó hogy a becsattanástól félsz, mert mi más történne ??? amíg repülsz bajod nem lehet! ;)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
jobb lenne az biztos.
Fórumosok, nem tudtok valami,valaki irtószuper fényképezõbácsit? Kéne egy, amikor leküldjük a sípályás letörést, olyan fénykép, mint a milánról, sorozatfénykép. elõre is köszike....

Azt nem tudjátok, hogy az az ugrató, amit a betonút elé építettek, hogy mikor lesz kész? És ki fogj majd elõször letesztelni? Ja, és ki kezdte el építeni? Milán mondott vmit, hogy most nyárra építenek egy kiló ugrató, ha valaki tud vmit errõl, akkot lécci szóljon(pl.mekkora,north shore lesz-e, mert a másik picit veszélyes!)

Üdv.: ml

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
itt hol kell ugrani? lefele 2 méter? én mostanaban csak a becsattanástól félek... ezért most attol a sipalyatol is kezdtem parázni. lehet hogy löbb beszerzek egy össztelóst

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
tényleg nem adják vissza a képek, bár én azt mondom nem kell beszarni , most nem ment jövõ héten megint megróbálom (felsõtestvédõben) elõbb - utóbb csak sikerül. Bár egy hátig biztos nem megyek feléje sem ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nekem is az lenne de sajna a képek nem adják vissza a szintkülönbség nagyságát! Láttam már ilyen esést és azóta vissza fogottabb vagyok inkább nem ugrom le, mert nem akarok esni.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
itt valá néhány kép ha érdekel valakit: http://www.milo.kepeim.hu
Action könyvtár