A Magyar Álomvasutaok az ország szégyene..!!!! Egy hét alatt rendbe tenném az egészet-csak engednének a vezetõi székbe.. semmihez nem értõ -barbárok..
Szép szóval élve az összes be--hatja..
Mcclane én már hozzájuk szoktam mert minden nap utazok, de megszokni õket nem lehet-..
Vasárnap egy órát késett már Szhelyre a vonat-tehát az azt jelenti hogy leglább 1,5 óra késéssel indúl-vagyis összességében több mint 2 órát fog késni.. és
ekkor én: odamegyek az ablakhoz hogy adják vissza a jegyet!!!
erre õk: nem akar elutazni??:)mosolyog a drága..
majd én: Hölgyem én utaznék de mondja máh meg mivel-ha nem indul mer késik...
erre õ: nem ér rá?
én:
erre õ: visszaváltja a jegyet?(mintha lenne más választásom..)
én: igen
õ: akkor levonnak belõlle X sok FT--kezelési költséh gyanánt..
én:miért? ???-hisz itt vettem egy perce..- azért nemtok elutazni, mer nem jön aminek jönnie-sõt már el kellett volna indulnia..
õ: háát nem értem.meg?......
én: maga nem érti.. ezt komolyan mondja, maga csak kezelési költségezzen( akkor legközelebb azér lesz olcsóbb a jegyem mert a cipõmmel kezelem a padlót.. a vonaton!)--->
erre õ haha....ekkor fogalmazódott meg a magyar álomvasutak képe és épül tovább a gondolataimban.. nemsokára lefestem ha összeáll a teljes kép..
Vazze miattuk nemtok elutazni, és még engem húznak le a szemetek.. az meg már milyen dolog-(ilyen sehol máshol nincs) hogy egy jegyet csak ott lehet visszaváltani-ahol vettem..még azt is mondták keresssem meg azt a hölgyet aki kiadta.. na ez a vicc
És én ezt élem át minden héten többször..arról nem is beszélve milyenek a körülmények.. szóval elmehetnek... mindjá nyitok egy topicot... fuck of MÁV néven..