Sziasztok!!!
Zánkán voltam pár napot a családdal, szombaton este jöttünk haza! Még aznap este felraktam elõre a Hayes-t (hátra majd holnap) és ma egész nap bringáztam!!! :bananadan Tekertem egy kört Szombathelyen még délelõtt, délután meg Gencsen voltam! Kb. 30 km-t nyomtam - úgyhogy mostanra már iszonyúan fáj a lábam - és nagyon jól esett! Felhúzott ülés és szinte csak aszfalt, de azért örülök nagyon!
Maul jobbulást!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. július 17. - 22:56
Írta 2005. július 16. - 21:24
nah, bogyó-bigyó!
Meg kell oldani, hogy ki tudjon oldani a vezeték, ha elakadsz, ez a lényeg!
Meg kell oldani, hogy ki tudjon oldani a vezeték, ha elakadsz, ez a lényeg!
Írta 2005. július 16. - 21:23
Írta 2005. július 16. - 19:55
Ja tudom, nekem is van olyan mûanyag bigyóm, csak nekem ilyen vékonka fém fékkábelem van, és ez könnyen kiesik abból a szarból Ráadásul a mûanyag bigyó is könnyen kiesik a sima bowdenházmegakasztó bigyóból :/
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. július 15. - 14:35
Kornel! En nem tudom mire gondoolsz. Milyen bogyo? Es melyik rogzites?
Írta 2005. július 15. - 12:49
Ühüm... a gyorskötözõvel egy baj van:
Ha beleakadsz mondjuk esés közben valamibe, akkor eltépi a csöved. Gyárilag ugyebár olyan gumibigyóval van rögzítve a csõ, hogy eséskor el tud szabadulni. Nekem már a Kõszegi DH pályán tesztelve lett, és tényleg kioldott!
Ha beleakadsz mondjuk esés közben valamibe, akkor eltépi a csöved. Gyárilag ugyebár olyan gumibigyóval van rögzítve a csõ, hogy eséskor el tud szabadulni. Nekem már a Kõszegi DH pályán tesztelve lett, és tényleg kioldott!
Írta 2005. július 14. - 23:35
Na sikerült sezrerztem gyorskötözõt, ígymá fasza. Ja még azt elmondom h 15 magyar ezresért vettem! Jóbót volt :>
Írta 2005. július 14. - 23:06
Írta 2005. július 14. - 20:22
Ranger! Gyorskotozovel kell ilyenkor? Egyebkent valaszolj msn-en legyszives:)
Kornel! Ez tenyleg igy lehet! Meg ha sikerul, akkor rakap az ember a dologra mint egy drogos.
Kornel! Ez tenyleg igy lehet! Meg ha sikerul, akkor rakap az ember a dologra mint egy drogos.
Írta 2005. július 14. - 19:44
Na jelentem felkerült az XT Hát ez a fék iszonyat jó! Picit ehet levegõs, de ígyis kurva jól adagolható, és ha akarom blokkol,! Már csak a fékcsövet kéne valahogy rögzíteni, mert így nem kóser, nincs ilyen hidraulikacsõhöz szem a vázon, ezért szopok ele rendesen :/
Írta 2005. július 14. - 16:50
Trueman, ez nagyon igaz dolog!
Olyan, mint amikor leugrottuk a bányát Maullal, és el tudtunk volna tekerni hazáig, kiállva...
Biczó, várom a képeket, de ha van valakinek bármilye, azt szívesen felrakom, zegiekét is!!
Olyan, mint amikor leugrottuk a bányát Maullal, és el tudtunk volna tekerni hazáig, kiállva...
Biczó, várom a képeket, de ha van valakinek bármilye, azt szívesen felrakom, zegiekét is!!
Írta 2005. július 14. - 16:42
Most miért nem jöhet a Maul?
Szombaton ráérek, de természetesen csak lightos tekerésre, mert vasárnap megyünk Ausztriába túrázni, aztán oda is kell erõnlét.
Szombaton ráérek, de természetesen csak lightos tekerésre, mert vasárnap megyünk Ausztriába túrázni, aztán oda is kell erõnlét.
Írta 2005. július 14. - 15:38
oks..nekem mind1 mikor..nincs útban, és nem zavar...:)meg nem romlik...
Hétvégén jön valaki tekerni??_Mcclane? Hulp? Maul te nem jöhetsz!...
Hétvégén jön valaki tekerni??_Mcclane? Hulp? Maul te nem jöhetsz!...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. július 14. - 09:36
Nah!
Biczó! Hétfõn megyek el a gépért! az úgy jó? Mert akkortól leszek már beszámítható állapotban.... Kössz a raktározást:)
Majd megróbálom egy-két nappal elõtte leszedetni a gipszet, hogy azért meg tudjon erõsödni:)
Biczó! Hétfõn megyek el a gépért! az úgy jó? Mert akkortól leszek már beszámítható állapotban.... Kössz a raktározást:)
Majd megróbálom egy-két nappal elõtte leszedetni a gipszet, hogy azért meg tudjon erõsödni:)
Írta 2005. július 14. - 08:28
Maul a többiek nem tudhatták hogy ráesett a tányér.... de amiket õk annyira felnagyítottak azok már régi forradások a gépeden..!
Ja vidd áhm el bármikor-minden a garázsunkban van... este anyuék otthon vannak fél 7 után, bármikor menj érte-ismernek!
Ja vidd áhm el bármikor-minden a garázsunkban van... este anyuék otthon vannak fél 7 után, bármikor menj érte-ismernek!
Írta 2005. július 14. - 08:26
Na egy picit csúszott....de nagyoon..hhát megesik vírsli gumikkal 4bar-on....
hú milyenek voltak a lefelék, ....könyörögtem, .....hogy legyen máár végge!!
a felfelék meg olyanok voltak, hogy mikor megláttam kerestem a felvonót:) de nem száltam le.. végig tekertem mindent 2X10m nem tekertem mert azt lehetetlen volt akkor..
Na meg milyen égõ lett volna mert ezek mindent kitekertek-de így én is..
A Rechnitz-írottkõ felfelé kispukli az ottani felfelékhez képest...és így is a legmagasabb csak 1300m es tetõ volt, a környezõ 2000es hegyekben...
iszonyat király volt,, és ez mindössze 3óra autóval tõlünk...
hú milyenek voltak a lefelék, ....könyörögtem, .....hogy legyen máár végge!!
a felfelék meg olyanok voltak, hogy mikor megláttam kerestem a felvonót:) de nem száltam le.. végig tekertem mindent 2X10m nem tekertem mert azt lehetetlen volt akkor..
Na meg milyen égõ lett volna mert ezek mindent kitekertek-de így én is..
A Rechnitz-írottkõ felfelé kispukli az ottani felfelékhez képest...és így is a legmagasabb csak 1300m es tetõ volt, a környezõ 2000es hegyekben...
iszonyat király volt,, és ez mindössze 3óra autóval tõlünk...
Írta 2005. július 14. - 06:49
Írta 2005. július 13. - 21:21
Hulp! Tegnap hallottam eurosporton, hogy eses utan jobban tudnak menni a versenyzok, mert az eses hatalmas energiakat szabadit fel:)
Írta 2005. július 13. - 21:03
Basszus Biczó, te nem bírod ki, hogy ne essél? Ez adja az energiát?
Maul, az jó, mert pont 13-án megyünk, ahogy Krisztián is mondta. Valószínûleg azért mondták, hogy lekopott meg behorpadt a vázad, mert nem tudták, hogy ami volt rajta az neked szériatartozék.
Maul, az jó, mert pont 13-án megyünk, ahogy Krisztián is mondta. Valószínûleg azért mondták, hogy lekopott meg behorpadt a vázad, mert nem tudták, hogy ami volt rajta az neked szériatartozék.
Írta 2005. július 13. - 17:34
Akkor e legjobbkor veszik le,!! mert 13-án megyünk asszem...
A bicajnak nincs baja, a horpadás-a tányéros:)... és a felni is menthetõ..
Kornél a képekkel még várni kell, mert sok hagyományos módon készült,, de nemsokára itt barcson is lesz netem, és könyebben tudok majd felrakni bármit...deszép képek készültek!jajjajj..
vannak jó véres képeim , mert a verseny elején estem, és végig vérzett-qva jó képek vádliból folyó kép, sár, felfelé...
A bicajnak nincs baja, a horpadás-a tányéros:)... és a felni is menthetõ..
Kornél a képekkel még várni kell, mert sok hagyományos módon készült,, de nemsokára itt barcson is lesz netem, és könyebben tudok majd felrakni bármit...deszép képek készültek!jajjajj..
vannak jó véres képeim , mert a verseny elején estem, és végig vérzett-qva jó képek vádliból folyó kép, sár, felfelé...