az eredeti program nem jön össze, ami miatt nem mentem volna 13-án, a másik programot (Korn koncert szigeten) meg lemondtam...
Biczó megfenyegetett, hogy vagy elmegyek én is 13-án, vagy elköt egy tengeralattjárót, feljön vele a Gyöngyösön és szétlövi a seggem
szal akkor a végleges álláspont, hogy megyek én is az eredeti terv szerint
Hulp tudsz mondani valami árat, meg egyéb infót(pl indulás, hány km, .....)?
na meg Biczó azt mondta, hogy védõfelszerelést vegyek itthon, szal abban is kellene egy kis segítség srácok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. augusztus 08. - 06:31
Írta 2005. augusztus 07. - 20:10
Lord_leslie avatarát kérdezted, hogyan készült! Nem kell hozzá gép, csak photoshop!
hamár ennyire én avgyok napirenden nálatok
http://pix.bikemag.h...-2/dscf7431.jpg
http://pix.bikemag.h...-2/dscf7432.jpg
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 07. - 15:45
Ez a tegnapi bandázás ez engem is eléggé megviselt. Azok a csávók nem voltak semmik. Mindegy, egyébként nálunk is hasonló szokott lenni a helyzet, hogy szombaton este teljesen kihalt a város. Bár van amikor meg ennek pont az ellenkezõje esik meg, hogy nem gyõzzük lesni a sok embert (csajokat). Múltkor volt szerencsénk egy ilyen bulizós népvándorláshoz.
Biczó, nézd meg az alábbi honlapot: www.reginaauto.hu a bikmakkban van egy hirdetésük, hogy sofõrrel együtt lehet kisbuszt bérelni, viszont a honlapjukon ennek nincsenek meg az árai. Kérdezd meg õket e-mailben, de szerintem jobb lenne, ha felhívnád õket. Mert ugye akkor nem kellene kibérelni a fugont a teljes nyaralásra, hanem elég lenne csak egy napra oda, meg egyre vissza. És akkor a furgonba simán beférne a maradék ember meg a bicajok. Egy próbát megér.
Biczó, nézd meg az alábbi honlapot: www.reginaauto.hu a bikmakkban van egy hirdetésük, hogy sofõrrel együtt lehet kisbuszt bérelni, viszont a honlapjukon ennek nincsenek meg az árai. Kérdezd meg õket e-mailben, de szerintem jobb lenne, ha felhívnád õket. Mert ugye akkor nem kellene kibérelni a fugont a teljes nyaralásra, hanem elég lenne csak egy napra oda, meg egyre vissza. És akkor a furgonba simán beférne a maradék ember meg a bicajok. Egy próbát megér.
Írta 2005. augusztus 07. - 12:20
Lord_leslie avatarát kérdezted, hogyan készült! Nem kell hozzá gép, csak photoshop!
Írta 2005. augusztus 07. - 10:58
Írta 2005. augusztus 07. - 07:53
Írta 2005. augusztus 06. - 23:50
Hát Treuman! Mi ma este a biczóval és a Hulpal örültünk volna, ha üres lett volna a város... Mert ami volt ott! Áhhhh Botrányos!
Írta 2005. augusztus 06. - 22:09
Udv nektek szhelyiek!
Nagyokat hallgattok mostanaban. Vagy csak tekertek egesz hetvegen?
Fuh...ma tortent velem valami ami nagyon nyomaszt. Gyors eloadom. Ma este olyan 21ora korul, hirtelen felindultsagbol elmentem egyet cirkalni a varosba. Zeg kertvarosaban lakom, tehat olyan 5-10 percre a belvarostol. Amig tolunk beertem a varosba, vegig a foutcan, MAX 5 embert lattam...Kihalt az egesz varos! Autosok vannak(kevesen), na de gyalogos nq. A bringasokat mar meg sem emlitem, mert az nappal sincs.
Na mar most. A kerdesem: normalis az, hogy szombat este egy k*rva lelek nincs a varosban?! Mi a fraszt lehet egyaltalan csinalni?!
Bocsi hogy ezt csak igy iderofogtem, de kicsit durci lettem.Jo ejt nektek, es elettel teli varost
Nagyokat hallgattok mostanaban. Vagy csak tekertek egesz hetvegen?
Fuh...ma tortent velem valami ami nagyon nyomaszt. Gyors eloadom. Ma este olyan 21ora korul, hirtelen felindultsagbol elmentem egyet cirkalni a varosba. Zeg kertvarosaban lakom, tehat olyan 5-10 percre a belvarostol. Amig tolunk beertem a varosba, vegig a foutcan, MAX 5 embert lattam...Kihalt az egesz varos! Autosok vannak(kevesen), na de gyalogos nq. A bringasokat mar meg sem emlitem, mert az nappal sincs.
Na mar most. A kerdesem: normalis az, hogy szombat este egy k*rva lelek nincs a varosban?! Mi a fraszt lehet egyaltalan csinalni?!
Bocsi hogy ezt csak igy iderofogtem, de kicsit durci lettem.Jo ejt nektek, es elettel teli varost
Írta 2005. augusztus 06. - 11:46
Írta 2005. augusztus 05. - 15:42
na holnap megyek haza, kérem a jó idõt! és este bandádzás a fõ téren,, na meg shake!?Maul megy be érte.. persze,, mert csak egy keze van..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. augusztus 05. - 15:40
hi milyen az idõ, itt már jobb csak néha esik..viszont nincsen meleg..
Hulp mennyi cuccot tudtok levinni? azt nem tudjátok megtenni, hogy min. 10óra lesz a vonatozás-hogy csak pl salzburgba megyünk el-és oda jöttök értünk-persze csak annyian hogy beférjünk, és elviszel onnan minket??mert odáig egész egyszerû eljutni..
de onnan pffuu...szóval ti ugyis elöbb odaérnétek és eljönnél salzburgba az nem olyan messze lenne Leogangtól...mert vonattal így is halál..
Hulp mennyi cuccot tudtok levinni? azt nem tudjátok megtenni, hogy min. 10óra lesz a vonatozás-hogy csak pl salzburgba megyünk el-és oda jöttök értünk-persze csak annyian hogy beférjünk, és elviszel onnan minket??mert odáig egész egyszerû eljutni..
de onnan pffuu...szóval ti ugyis elöbb odaérnétek és eljönnél salzburgba az nem olyan messze lenne Leogangtól...mert vonattal így is halál..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. augusztus 05. - 14:56
Írta 2005. augusztus 05. - 14:30
Hulp!
Mivel most te így beleástad magadat a témába, légyszi nézd már meg, hogy hol lehet kapni JVC kamerákhoz nagylátószögû objektívet...
Mivel most te így beleástad magadat a témába, légyszi nézd már meg, hogy hol lehet kapni JVC kamerákhoz nagylátószögû objektívet...
Írta 2005. augusztus 05. - 14:28
Írta 2005. augusztus 05. - 09:46
ma akkor? és esõ esetén?
nekem a holnap este viszont nem jó, mint már jeleztem is
nekem a holnap este viszont nem jó, mint már jeleztem is
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 04. - 18:32
Írta 2005. augusztus 04. - 18:31
Maul: törölj privit.
de itten a válaszom:
bocs, hogy bekontárkodtam
de itten a válaszom:
Szia!
az avatar képem halszem elõtét lencsével készült.
ráadásul, haveré a gép.
szóval passzolom a kérdésed.
Ámbár probáld meg a digitális fényképezõs topicba
bocs, hogy bekontárkodtam
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. augusztus 04. - 16:59
Írta 2005. augusztus 04. - 16:28
Írta 2005. augusztus 04. - 14:01
Hulp most az esõ miatt nem érsz rá?
ha esik, akkor én sem megyek