Na most nézzed meg ugyanazt a linket! Ez jó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. augusztus 12. - 09:57
Írta 2005. augusztus 12. - 09:56
nekem csak annyi kellene, hogy a két képrõl a két alakot kivágod, beteszed egy átlátszó háttérbe, meg esetleg ha tudsz, akkor raksz mellé egy snowboardos és egy futó alakot...
csak fekete fehér alakokról van szó, semmi csicsa
csak fekete fehér alakokról van szó, semmi csicsa
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 09:53
ne ez legyen
akkor legyen egyelõre csak a bukóra, aztán majd ha megjövünk, akkor lesz a kocsira is...
bár az enyémet igazán megcsinálhatnád, csak két képet kell összevágni nagyjából...
akkor legyen egyelõre csak a bukóra, aztán majd ha megjövünk, akkor lesz a kocsira is...
bár az enyémet igazán megcsinálhatnád, csak két képet kell összevágni nagyjából...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 09:52
Akkor milyen legyen?? Hány db kell? Meg Hulp, akkor 12V-os töltõ jó?? Milyen csatlakozó kell a végére?
Írta 2005. augusztus 12. - 09:51
hol van??
jah látom
fúú, ez a csaj tök gáz, ne ez legyen plííz
jah látom
fúú, ez a csaj tök gáz, ne ez legyen plííz
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 09:27
Ez jó lesz? Ilyen van nekem is, bár nektek nem tecccik a csajszika..
Írta 2005. augusztus 12. - 09:13
Hulp akkor mi honap reggel fél nyolckor találkozunk nálunk, Biczóhoz ma délután fél négyre megyek, Maul a haverod meg jöjjön reggel hét órára hozzám a cuccaival
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 09:11
Kranked a méretet nem nagyon tudom, a hátsó szélvédõre szeretném ragasztani, nézd meg, hogy mi lenne a jó méret
ehh, tudom, hogy ez hülyén hangzik, de gõzöm sincs, hogy mi lenne a jó...ne legyen se túl nagy, se túl kicsi.... bocs
a négy alak kellene egymás mellett, lehet látni más kocsikon is ilyen matricákat (pl búvár, hegymászó, ... ) na kb olyan méretben kellene
meg esetleg ugyanez kellene olyan méretben, ami a full face bukómra ráfér...
kösziiii
én otthon nem tudom kinyomtatni
ehh, tudom, hogy ez hülyén hangzik, de gõzöm sincs, hogy mi lenne a jó...ne legyen se túl nagy, se túl kicsi.... bocs
a négy alak kellene egymás mellett, lehet látni más kocsikon is ilyen matricákat (pl búvár, hegymászó, ... ) na kb olyan méretben kellene
meg esetleg ugyanez kellene olyan méretben, ami a full face bukómra ráfér...
kösziiii
én otthon nem tudom kinyomtatni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 09:01
Vaze, hány mA -es kell? Csak mert akkor adok sima telefontöltõs adaptert, az 9V-os a nokiánál!! Jójaz nem?
Matrica feketefehér lesz, csak méreteket adjatok! McClane, megjött a tiéd is, akkor este kinek vigyem el õket?
Bocc, majd viszek valamit! Akkor 7kor!!
Matrica feketefehér lesz, csak méreteket adjatok! McClane, megjött a tiéd is, akkor este kinek vigyem el õket?
Bocc, majd viszek valamit! Akkor 7kor!!
Írta 2005. augusztus 12. - 08:45
McClane, én ma este bepakolom a Maul, meg az én cuccomat a tetõcsomagtartóba, aztán meglátjuk mennyi hely marad még, és akkor annak függvényében pakolunk tovább. Maul, ha kérhetlek, akkor olyan 5-6 óra környékére pakold össze az összes cuccodat, aztán akkor elmegyek érted, elhozzuk a cuccodat meg a tetõcsomagtartót. És utána ki is fog derülni, hogy mennyi cucc fér még be a tetõcsomagtartóba. Gondolom a Krisztián haverjának nem lesz túl sok cucca, mert ugye neki Szegedrõl kell hoznia. Ha ezt este elrendeztük, akkor reggel mindenki nekáll 7-kor pakolni, aztán fél 8-kor meg találkozunk nálatok McClane, ha valami esetleg még nem fért el, akkor azt megoldjuk.
Írta 2005. augusztus 12. - 08:31
Hi!
Bocc nekem is lökjé pár matriccát!!!
Meg ha jössz este légyszíves hozzá pár programot, ami kell az internetezéshez! konkrétan valami internet security meg antivirus kellene meg tûzfal......meg ami kell!
mert a chellót azt az olcsót beköttetem.
ok?
tamas
Bocc nekem is lökjé pár matriccát!!!
Meg ha jössz este légyszíves hozzá pár programot, ami kell az internetezéshez! konkrétan valami internet security meg antivirus kellene meg tûzfal......meg ami kell!
mert a chellót azt az olcsót beköttetem.
ok?
tamas
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. augusztus 12. - 06:37
a krankedzone@freemail.hu-ra küldtem a matrica igényemet, jó az a cím Kranked?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 06:19
nah emberek akkor nézzük
Biczó én fél négyre odamegyek hozzátok, ahogy megbeszéltük, bemegyünk a városba megnézni a védõfelszerelést, aztán ha nem kapunk normálisat, akkor kint veszek
Maul a haverod akkor szombat reggel jön? a kérdésed arra vonatkozik, hogy szombat reggel hova jöjjön és hány órára?
szvsz az lenne a legjobb, ha mindannyian egy közös helyen találkoznánk, és elosztanánk a cuccokat mármint hogy kinek a cuccát hova rakjuk
szal akkor a Maul haverja jön velem, az õ bringája, cucca és õ jön hozzám, na meg az én bringám, meg az én cuccom és én
Biczó vagy azt csináljuk, hogy reggel elhozzátok hozzám a cuccot, vagy ma este elmegyek a cuccotokért, a tiedért és a haverodért is, elviszem hozzám, és reggel Hulp-al elosztjuk a két kocsiban...
ebben az esetben Maul mondhatnád a haverodnak, hogy mondjuk jöjjön reggel hét órára hozzánk, ott bepakoljuk a cuccokat, meg te és a Hulp is odajönne hétre, elosztanánk a cuccokat, és irány Leogang
Biczó én fél négyre odamegyek hozzátok, ahogy megbeszéltük, bemegyünk a városba megnézni a védõfelszerelést, aztán ha nem kapunk normálisat, akkor kint veszek
Maul a haverod akkor szombat reggel jön? a kérdésed arra vonatkozik, hogy szombat reggel hova jöjjön és hány órára?
szvsz az lenne a legjobb, ha mindannyian egy közös helyen találkoznánk, és elosztanánk a cuccokat mármint hogy kinek a cuccát hova rakjuk
szal akkor a Maul haverja jön velem, az õ bringája, cucca és õ jön hozzám, na meg az én bringám, meg az én cuccom és én
Biczó vagy azt csináljuk, hogy reggel elhozzátok hozzám a cuccot, vagy ma este elmegyek a cuccotokért, a tiedért és a haverodért is, elviszem hozzám, és reggel Hulp-al elosztjuk a két kocsiban...
ebben az esetben Maul mondhatnád a haverodnak, hogy mondjuk jöjjön reggel hét órára hozzánk, ott bepakoljuk a cuccokat, meg te és a Hulp is odajönne hétre, elosztanánk a cuccokat, és irány Leogang
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 11. - 20:15
Kornél, szerinted meg lehet buherálni magát a kamerát, hogy ne az atennára adja a jelet, hanem kivezetünk belõle direktbe RCA kábelt? Csak mert a fénykép alapján a rádiós, meg a nem rádiós kamera tök ugyanúgy néz ki.
Írta 2005. augusztus 11. - 19:58
Kornél, tudsz te ilyet csinálni nekünk szombat regglre? Olyan kell, mint ami a Walkmanenknek meg a discmaneknek is van. Szóval egy teljesen hagyományos 12V-os adapterrel mûködik hálózatról. Hát sajnos ez van, lehet, hogy ez kidobott pénz lesz részemrõl, mert ha ilyen macerás, akkor majd valamikor veszek egy normál vezetékest. Csak most sajnos nem volt nekik olyan.
Írta 2005. augusztus 11. - 19:03
Írta 2005. augusztus 11. - 18:49
Na vagyok emberek!
Mi kell Hulp? AC9-12V?? Nem DC? Csak mert szerintem nem váltó kell, hanem egyen...
Matricaterveket és méreteket kérek, de utoljára szólok, holnap nekiállok, és aki nem küldi az igényét, az ne reklamáljon!
Maul, hogyan nyomtatod ki? Mire? Nem jó a feketefehér? Sokkal designesebb..
Mi kell Hulp? AC9-12V?? Nem DC? Csak mert szerintem nem váltó kell, hanem egyen...
Matricaterveket és méreteket kérek, de utoljára szólok, holnap nekiállok, és aki nem küldi az igényét, az ne reklamáljon!
Maul, hogyan nyomtatod ki? Mire? Nem jó a feketefehér? Sokkal designesebb..