Hi, mindenki neveben: minden kiräly-a billentyüzet szar,,,az idö most szar, merte esik, de a pälya kiräly...majd mennek a kepek...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. augusztus 15. - 12:10
Írta 2005. augusztus 13. - 20:32
Csatlakozom. Vigyazzatok magatokra, es egymasra is,jo tekerest es jo idot! Na meg persze varjuk majd a kepeket:)
Írta 2005. augusztus 13. - 07:37
Írta 2005. augusztus 12. - 16:23
McClane! De akkor mit mondjakl a Dávidnak, hogy hova menjen?? Mert ezt nem mondtad meg...
Írta 2005. augusztus 12. - 14:34
Nem tudom, de ezt ne nagyon reklámozd elõttük ha kérhetlek. Az út az lenn megy a völgyben. Meg vasút is van, úgyhogy tuti nem meredek, ha egyáltalán emelkedik.
Írta 2005. augusztus 12. - 14:04
Maul ne negyed nyolc felé, hanem reggel hét órára jöjjön oda
nyolckor indulunk
ti meg Hulp-al gyertek fél nyolcra akkor hozzánk
Hulp hét km, de vajon milyen szintkülönbséggel?
mondjuk hét km egy Írott-kõ osztrák oldalon Rohoncról....
nyolckor indulunk
ti meg Hulp-al gyertek fél nyolcra akkor hozzánk
Hulp hét km, de vajon milyen szintkülönbséggel?
mondjuk hét km egy Írott-kõ osztrák oldalon Rohoncról....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 13:56
Na, McClane, beszéltem a Biczóval. Megnéztem a vonatmenetrendet, és felesleges nekik Logangot keresni célpontnak, mivel így utaznak plusz 4 órát. Amivel mennek vonat ugyanis megáll Saalfeldenben, ami 7 km Leogangtól, szóval annyit simán le tudnak tekerni.
Maul, pontosan még nem tudom, mikor megyek, de olyan 4-5 körül. Szerintem a bicajokat majd holnap reggel pakoljuk be, az talán nem tart olyan sokáig. Ha van rossz pokrócod, meg polifoamod, az jól jönne. a bicajok alá, meg közé.
Maul, pontosan még nem tudom, mikor megyek, de olyan 4-5 körül. Szerintem a bicajokat majd holnap reggel pakoljuk be, az talán nem tart olyan sokáig. Ha van rossz pokrócod, meg polifoamod, az jól jönne. a bicajok alá, meg közé.
Írta 2005. augusztus 12. - 13:42
Jól van! De akkor mikor jössz ide?
Meg akkor a bicajt is ma pakoljuk be?
Szegény Kornélnak mennyi munkát csinálunk:)
Meg akkor a bicajt is ma pakoljuk be?
Szegény Kornélnak mennyi munkát csinálunk:)
Írta 2005. augusztus 12. - 13:41
Maul, arra had kérjelek meg, hogy lehetõleg egy táskába rakd bele a cuccod nagy részét.
Írta 2005. augusztus 12. - 12:40
Kornél, akkor azt találtuk ki, hogy 8 db ceruzaelemet sorba kötünk 2100 vagy 2300 mA-est, aztán az akkor úgy már adja a 12 V-ot, neked csak azt kéne kitalálni, hogy ezt hogyan lehet rögzíteni , hogy ne essen szét a bicajon, meg hogy lehet hozzákapcsolni a vevõhöz. A vevõ 12 V egyenárammal müködik és elvileg 140-160 mA, de ez nem tudom mire vonatkozik.
Írta 2005. augusztus 12. - 12:15
KORNÉL! KÜLDTEM MAILT a matricákról!
Kössz!
McClane! Akkor a Dávidnak megmondom, hogy olyan negyed nyolc körül menjen oda hozzátok. De akkor memondom neki, hogy ott a Ciao Amico parkolójába menejnek, mert, azt gondolom tudjál, hogy hol van, aztán akkor légyszi menjél ki elé. Kösz!!
Kössz!
McClane! Akkor a Dávidnak megmondom, hogy olyan negyed nyolc körül menjen oda hozzátok. De akkor memondom neki, hogy ott a Ciao Amico parkolójába menejnek, mert, azt gondolom tudjál, hogy hol van, aztán akkor légyszi menjél ki elé. Kösz!!
Írta 2005. augusztus 12. - 12:10
OK csörgök. Most megkértem a Vidámot, hogy írja le mik a kimenõ adatai az adapternek, aztán akkor olyan aksi kell.
Írta 2005. augusztus 12. - 11:56
12V-os adapterem van, csak a csatlakozó mértete kérdéses. Figgy, akkor este hozzad el, veszek csatlakozókat, csak nem drága, aztán belepróbáljuk este, meg meg is csinálom. Akkor majd csörögj, ha jössz!!
Írta 2005. augusztus 12. - 11:42
kettõig vagyok itt, addig el tudom olvasni az újdonságokat, utána otthon leszek elérhetõ telefonon...
maul akkor a haverodnak jó lesz ahogy írtam?
maul akkor a haverodnak jó lesz ahogy írtam?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 10:16
Esetleg negyed 9 körül el tudom vinni, buherálsz vele, aztán majd érte megyek, ha neked az jó.
Írta 2005. augusztus 12. - 10:13
12 V-os kell, mert azt mondta a csávó, hogy bár mûködik 9V-ról is, annak ellenére nem ajánlja. A vevõnek olyan bemenete van, mint a discman-eknek, meg az ilyen kütyüknek, de ezt most nem tudom neked pontosan megmondani, mert nincs nálam a cucc, csak este 9 után tudom megnézni. Utána, ha neked nem gond, akkor el tudom vinni megmutatni, és akkor szakértõ szemmel is meg tudod nézni.
A www.minirc.hu-n meg tudod nézni a fémházas minikamera az, amelyik rádiós, bár a képen nem nagyon látszik, hogy milyen a bemenet, de esetleg az adapterbõl tudsz rá következtetni.
A www.minirc.hu-n meg tudod nézni a fémházas minikamera az, amelyik rádiós, bár a képen nem nagyon látszik, hogy milyen a bemenet, de esetleg az adapterbõl tudsz rá következtetni.
Írta 2005. augusztus 12. - 10:01
na éppen ez az...nekem is csak eccerû fekete alakok kellenek a kérpe, semmi más
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 12. - 10:00
Írta 2005. augusztus 12. - 09:59
McClane, ezek olyan kicsi képek, hogy nagyítani nem lehet õket, át kell rajzolnom vektorba,de erre most nincs idõ! Olyan kell, ami egyszerû, célzatos reklám!
Írta 2005. augusztus 12. - 09:59
szvsz jó, a Hulp-al a bukónk úgy is szürke színû...
csináld meg plííííz az én képemet iiiiis
csináld meg plííííz az én képemet iiiiis
Come on! It's on
Korn
Korn

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére