Én is mennék veletek vásárolni fáááát-ha mentek.. tiszta önmegvalósítás ..
október1..ok
Hulp köszi a tippet!!!! most már tényleg jó, csak nekem még kellett hozzá egy kis só is... ha kipróbáljátok ez így jó- kód,de önmagában persze semmire se jó nekem-ezért tovább próbáltam írni-de valahogy nem jött ki belõle semmi jó-ezért tértem vissza az alapokhoz.. de majd Kornél..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. szeptember 21. - 08:20
Írta 2005. szeptember 21. - 06:49
Hulp akkor ma átnézek a dvd-kért, köszi
4X engem nem nagyon vonz :-\
Maul ki kellene mennünk megint a fatelepre, kellene venni pár dolgot....
pl. szeretnék olyan kakashinta-sorozatot készíteni, mint Leogangban...ahhoz padlók kellenek
na meg pár vékonyabb gerendát is szeretnék venni a vékony szakaszhoz
ki intézi a paintball-t, melyik társaság? na és hova is megyünk, és mivel?
a filmmel mi a pálya?
Biczó az a bukó kell nekem, de nem akarom beregisztrálni magam....
a feket színû kell, 58 cm a méretem mármint a fejemé
4X engem nem nagyon vonz :-\
Maul ki kellene mennünk megint a fatelepre, kellene venni pár dolgot....
pl. szeretnék olyan kakashinta-sorozatot készíteni, mint Leogangban...ahhoz padlók kellenek
na meg pár vékonyabb gerendát is szeretnék venni a vékony szakaszhoz
ki intézi a paintball-t, melyik társaság? na és hova is megyünk, és mivel?
a filmmel mi a pálya?
Biczó az a bukó kell nekem, de nem akarom beregisztrálni magam....
a feket színû kell, 58 cm a méretem mármint a fejemé
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. szeptember 21. - 06:48
Írta 2005. szeptember 20. - 23:11
Skacok! Arra gondoltam, igaz kicsit korán, hogy tavasszal nem nézünk el valami 4X pályára?
Támogatom az 5letet! Mondjuk csavarkiszedés után...
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. szeptember 20. - 20:16
Biczó, szerintem ha az ehavi Burda 46. oldalán található szabásmintát beilleszted a végér, akkor mûködni fog. Én már kipróbáltam, és mûködött, nemcsak átvette az adatokat, hanem akár befolyásolni is tudta az idõjárást. Azért volt olyan szép idõ pénteken, amikor tekertünk.
Írta 2005. szeptember 20. - 19:33
Skacok! Arra gondoltam, igaz kicsit korán, hogy tavasszal nem nézünk el valami 4X pályára?
Írta 2005. szeptember 20. - 19:18
BICZÓ!!!
Még mindig OKTÓBER1!
El ne felejtsd:)
Jön még egy haverom, szóval megvagyunk 10-en! De persze csak ha boci is jön, csak õ még nem nyilatkozott...
Még mindig OKTÓBER1!
El ne felejtsd:)
Jön még egy haverom, szóval megvagyunk 10-en! De persze csak ha boci is jön, csak õ még nem nyilatkozott...
Írta 2005. szeptember 20. - 17:15
ezzel ugye csak max adatokat nyerhetekarról-hogy tényleg létezik a server..de nem tudtam ezt oda fejleszteni hogy átvegyek dolgokat oldalakról->hogyan kell????
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. szeptember 20. - 17:14
Kornél nekem a PHP nem engedelmeskedik...vagy nem a tudom .. már ezer cikket elolvastam de nem az igazi..fsockopen...ezzel van a baj...tudsz adni forráskódot tanulmányozni-konkrétan azt akarom elérni hogy idõjárás adatokat vegyek át php-vel egy internetes géppel-és azt intraneten elérhetõvé akarom tenni..
de valahogy nem a jó-mert nem jelenik meg az oldal-egy része sem--plíz kódot mert nem megy..ebbõl indúltam ki:
de valahogy nem a jó-mert nem jelenik meg az oldal-egy része sem--plíz kódot mert nem megy..ebbõl indúltam ki:
<?php
$time_limit =100;
set_time_limit($time_limit);
$page = "http:\\a honlap.címe";
$file = fsockopen($page, 80, $errno, $error, $time_limit);
if($file)
{
fputs($file, "GET / HTTP/1.1\r\n\r\n");
while(!feof($file))
{
$data[] = fgets($file, 1000);
}
fclose($file);
}
else
{
print("<br>Error: " . $errno . " " . $error);
}
while(list($k, $v) = each($data))
{
print($v);
}
?>
Írta 2005. szeptember 20. - 17:08
vazze mia sz*r ez? bmx bukkanó?Mcclane minek neked ilyen?!
hüle vagy ennyiért?->ott a katicás casco-meg van méhecskés.. és 3ezer pénz..annál menõbb úgy sincs..vazze..vagy vegyél a lidlibe 2500ft-ért ugyan annyit védd..
de ha kell megrendelem neked!de én semmi pénzt nem intézek az már a te dolgod lesz!
ja jót lövöldözünk -de mikor is?
hüle vagy ennyiért?->ott a katicás casco-meg van méhecskés.. és 3ezer pénz..annál menõbb úgy sincs..vazze..vagy vegyél a lidlibe 2500ft-ért ugyan annyit védd..
de ha kell megrendelem neked!de én semmi pénzt nem intézek az már a te dolgod lesz!
ja jót lövöldözünk -de mikor is?
Írta 2005. szeptember 20. - 16:35
Mi ez a sok feszültség? Srácok, jót fog tenni nektek ez a lövöldözés, legalább kieresztitek a fáradt gõzt.
Egyébként 27 perc alatt írt meg egy lemezt, mindegy, addig majd csinálok valami mást. Maul tényleg eléggé ingerülten reagálsz jópár hozzászólásra. Nem hiszem, hogy a McClane tehet róla, hogy neked nincs bicajod. Ráadásul mi sem igazán tudunk bicajozni, mert ilyen trágya idõben én nem megyek ki tekerni.
McClane, holnapra meglesznek a lemezek, délután jöhetsz érte. Elméletileg 5 után már itthon vagyok. Hétfõn sajna bent kellett maradnom túlórázni, de holnap remélem nem kell.
Egyébként 27 perc alatt írt meg egy lemezt, mindegy, addig majd csinálok valami mást. Maul tényleg eléggé ingerülten reagálsz jópár hozzászólásra. Nem hiszem, hogy a McClane tehet róla, hogy neked nincs bicajod. Ráadásul mi sem igazán tudunk bicajozni, mert ilyen trágya idõben én nem megyek ki tekerni.
McClane, holnapra meglesznek a lemezek, délután jöhetsz érte. Elméletileg 5 után már itthon vagyok. Hétfõn sajna bent kellett maradnom túlórázni, de holnap remélem nem kell.
Írta 2005. szeptember 20. - 11:40
elhiszem, de hid el, nem akartam beszólni, nem is szóltam be (nagyon)
szal bocs, ha még is úgy érzed
szal bocs, ha még is úgy érzed
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. szeptember 20. - 11:38
Hát lehet, csak nem tudom, hogy ilyenért miért kell beszólni.... a kétszeres írható dvd-t is megírja 20 perc alatt...
Nah mind1
Csak mostanában kicsit ingerült vagyok nem tehetek róla, csak idegesít, hogy már biciklizni sem tudom, és szarrá unom magamat a semmittevésben...
Nah mind1
Csak mostanában kicsit ingerült vagyok nem tehetek róla, csak idegesít, hogy már biciklizni sem tudom, és szarrá unom magamat a semmittevésben...
Írta 2005. szeptember 20. - 11:35
vazz Maul, mi a szar van veled? szólni sem lehet már hozzád
a telefont meg vedd már fel, meg akarom ezt veled beszélni
a telefont meg vedd már fel, meg akarom ezt veled beszélni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. szeptember 20. - 11:30
Írta 2005. szeptember 20. - 06:55
Írta 2005. szeptember 20. - 06:32
Hulp bazzeg, ha jól emléxem, a Maulé a dvd, én csak kölcsönkértem
Biczó ez kellene nekem:
http://www3.hibike.d...=234&groupID=15
ha lejárna a sessionid, mikorra meg tudod nézni, akkor így próbáld:
http://www.hibike.de
majd a gesamtkatalog
majd a Helme & protektoren
ott a Helme nach Hersteller
ott a giro
és a Giro Semi MX
csak nem a sárga színû, hanem a fekete
lemértem a fejem, 58 cm
Hulp meg tudod írni az avp2-t is?
Biczó ez kellene nekem:
http://www3.hibike.d...=234&groupID=15
ha lejárna a sessionid, mikorra meg tudod nézni, akkor így próbáld:
http://www.hibike.de
majd a gesamtkatalog
majd a Helme & protektoren
ott a Helme nach Hersteller
ott a giro
és a Giro Semi MX
csak nem a sárga színû, hanem a fekete
lemértem a fejem, 58 cm
Hulp meg tudod írni az avp2-t is?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. szeptember 19. - 22:32
Bazzeg McClane, milyen szar lemezt hoztál nekem. Max 2szeresen lehet csak megírni, úgyhogy most várni fogsz még egy darabig. Legközelebb hozzál normális lemezt. Szólok, ha készen lesznek.
Írta 2005. szeptember 19. - 17:56
Biczó, beszélj a forgalmazóval, aztán szerintem szednek neked szét komplett bicajt, ha külön vázszetként nincs is nekik. Az én Kona vázam is komplett bicajból lett kiszedve. Ráadásul a forgalmazó jól is jár vele, mert többet kap érte alkatrészként, mint egyben.
Írta 2005. szeptember 19. - 17:51
OKTÓBER 1 paintball!
Már lefoglaltam a pályát, befizettem az elõleget, meg a töltény is pénteken jön meg.....
Biczó! Kocsival megyünk!
Nekem jön két haverom.
Szóval eddig biztosan jön: McClane, Biczó, Cornel+2, én meg kettõ.
Boci te akkor jössz?
Már lefoglaltam a pályát, befizettem az elõleget, meg a töltény is pénteken jön meg.....
Biczó! Kocsival megyünk!
Nekem jön két haverom.
Szóval eddig biztosan jön: McClane, Biczó, Cornel+2, én meg kettõ.
Boci te akkor jössz?