lelövöm a poént, parkosban 2003. május 18-án lesz a verseny. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. március 20. - 12:54
Írta 2003. március 20. - 10:02
Írta 2003. március 20. - 10:01
ha nem jön semmi közben( márpedig
9 remélem ,hogy nem lehet kiugrok akkor!
majd a részleteket megvárom még.
9 remélem ,hogy nem lehet kiugrok akkor!
majd a részleteket megvárom még.
Írta 2003. március 20. - 07:53
megcsináltam a kiírást, de haver gépén, oszt a srácra várok, hogy elküldje végre nekem...
felrakom majd ide
a pálya ugyanaz lesz, mint ami tavaly és tavalyelõtt is volt
fejbõl tudnék írni párdolgot, de nem vagyok biztos mindenben (ami a kiírást illeti) szal inkább megvárom, amíg a srác átküldi, és akkó' benyomom ide.... ;D
ma haverral lehet hogy kinézünk 1/2 5 felé a Parkerdõbe és az oladi erdõbe tekerni egyet
yalaman gyere el a versenyre, több kategória is lesz, ez egy gyors és pörgõs verseny lesz, a felnõtt kategóriában kell 8 kört menni, de ezek kb 1000 méteres körök, csekély szinttel, de az egy emelkedõben
szal yo kis verseny lesz
felrakom majd ide
a pálya ugyanaz lesz, mint ami tavaly és tavalyelõtt is volt
fejbõl tudnék írni párdolgot, de nem vagyok biztos mindenben (ami a kiírást illeti) szal inkább megvárom, amíg a srác átküldi, és akkó' benyomom ide.... ;D
ma haverral lehet hogy kinézünk 1/2 5 felé a Parkerdõbe és az oladi erdõbe tekerni egyet
yalaman gyere el a versenyre, több kategória is lesz, ez egy gyors és pörgõs verseny lesz, a felnõtt kategóriában kell 8 kört menni, de ezek kb 1000 méteres körök, csekély szinttel, de az egy emelkedõben
szal yo kis verseny lesz
Írta 2003. március 19. - 16:06
Írta 2003. március 19. - 13:54
ismét ide írom:
2003. április 13-án Szombathelyen, a Szabaidõ Központban terepkerékpár verseny lesz
2003. április 13-án Szombathelyen, a Szabaidõ Központban terepkerékpár verseny lesz
Írta 2003. március 19. - 10:41
Az ugrálást én se nagyon szeretem ,fõleg a kerót sajnálom!!!!
Drága gyógyítani!!! ;D
A mászás viszont király!!!
Drága gyógyítani!!! ;D
A mászás viszont király!!!
Írta 2003. március 19. - 08:56
en sem vagyok meg 1 profi, csak eppen jobban szeretek ugralni, meg lezuzni, mint maszni!
igen, a heavy tools csapatban nagyon sok cc-s van es jarnak versenyre is. biztos ök voltak, de en meg nem ismerem nagyon öket.
speciell eddig 2 a forumon megismert sraccal bicajozok, mar amennyire az idöm engedi.
jo palyak vannak nalunk is a löverekbe, meg nyarra remelhetöleg el is keszül mar a dual palyank! ;D
szal majd ezt meg megdumcsizzuk!
igen, a heavy tools csapatban nagyon sok cc-s van es jarnak versenyre is. biztos ök voltak, de en meg nem ismerem nagyon öket.
speciell eddig 2 a forumon megismert sraccal bicajozok, mar amennyire az idöm engedi.
jo palyak vannak nalunk is a löverekbe, meg nyarra remelhetöleg el is keszül mar a dual palyank! ;D
szal majd ezt meg megdumcsizzuk!
Írta 2003. március 19. - 08:04
zo-lee oks, megvárjuk a jó idõt, és akkor keresünk Kõszegen lefeléket, de ahhoz elõször is fel kell menni ;D
apropó sopron...ha nem komálod a felfeléket, akkor ugye nem ti voltatok itt nálunk tavaly a terep HC versenyen? csak azé' mert sok soproni heavy tools-os jött arra a versenyre
az egyesület weblapján rajta is vannak a képek + a beszámoló
na meg mi haverokal majd szívesen lemennénk eccer sopronba, megnézni a terepet, mondjuk miután ti itt voltatok
én lenni szerény kis cc-s, szal lassan megyek lefelé, és nem ugrálok ) csak hogy tisztában legyünk a viszonyokkal...
de ha majd jöttök, arra szólok majd pár srácnak, akik jobban mennek lefelé nálam
maul mielõbbi gyógyulást neked
még valami:
jó ha az összes szhelyi bicajos tudja:
2003. április 13-án terepkerékpár versenyt rendezünk a szombathelyi szabadidõ központban.
ez lesz a III. Szabadidõ Központ Kupa
a kiírást vagy felrakom ide, vagy a weblapra
apropó sopron...ha nem komálod a felfeléket, akkor ugye nem ti voltatok itt nálunk tavaly a terep HC versenyen? csak azé' mert sok soproni heavy tools-os jött arra a versenyre
az egyesület weblapján rajta is vannak a képek + a beszámoló
na meg mi haverokal majd szívesen lemennénk eccer sopronba, megnézni a terepet, mondjuk miután ti itt voltatok
én lenni szerény kis cc-s, szal lassan megyek lefelé, és nem ugrálok ) csak hogy tisztában legyünk a viszonyokkal...
de ha majd jöttök, arra szólok majd pár srácnak, akik jobban mennek lefelé nálam
maul mielõbbi gyógyulást neked
még valami:
jó ha az összes szhelyi bicajos tudja:
2003. április 13-án terepkerékpár versenyt rendezünk a szombathelyi szabadidõ központban.
ez lesz a III. Szabadidõ Központ Kupa
a kiírást vagy felrakom ide, vagy a weblapra
Írta 2003. március 18. - 13:29
Írta 2003. március 18. - 11:36
Most semmiképsem tudok kimenni megmutatni a pályát, mert basszus betegállományba vagyok.
A North Shoret egyenlõre még tudjuk ketten is építen, de amint kell nagyobb segítség szólunk!
Mond a címedet és pénteken küldöm a képet a letõrésrõl, vagy ide a forumra hogy lehet beilleszteni????
A North Shoret egyenlõre még tudjuk ketten is építen, de amint kell nagyobb segítség szólunk!
Mond a címedet és pénteken küldöm a képet a letõrésrõl, vagy ide a forumra hogy lehet beilleszteni????
Írta 2003. március 18. - 10:22
mclane: kösz a meghivast! erre majd visszaterünk, ha kicsit melegebb lesz az idö, es nekem is több idöm lesz 7vegen.
meg majd megdumcsizom a haverokkal sopronba. szerintem olyan harman-negyen mennenk. de az en bicajom (vagy a labaim? ;D) nem szeresse a felfelet! ;D
meg majd megdumcsizom a haverokkal sopronba. szerintem olyan harman-negyen mennenk. de az en bicajom (vagy a labaim? ;D) nem szeresse a felfelet! ;D
Írta 2003. március 18. - 07:56
Maul azt tudod, hol van az emlékmû? ott van mellette a szánkópálya is...
nna
mögötte van a szabadidõközpont is, meg az autós mozi is ott a központban van
ha még mindig nem tiszta, akkor ott van a Csónakázó tó is...
de ha még most sem tiszta, akkor +beszélünk egy idõpontot, és megmutatom, hogy hol van
Idõpont: 2003. május 1. elõreláthatólag egész nap
elõtte azért össze lesz már rakva, szal meg lehet majd nézni, de terveink szerint egész nap lehet ugrálni rajta
kép nekem is jöhetne a letörésrõl lécci
yalaman mi is szoktunk nagyobbakat tekerni, országúton és terepen is....
bár a bicajom kisebb javításra szorul, mert hétvégén Kõszegen szétnyílott a hátsó felnim, és ki kell cserélnem, de a hétvégi tekerésre remélem tudok menni...
azt a north shoret szívesen megnézném, egyeztessünk idõpontot, és ha télleg jó, akkor segíthetek is...na persze ez annak is a függvénye, hogy mennyit kell rajta dolgozni, meg hányszor kell kimenni, mert nem tudnék túl sok idõt ráfordítani
nna
mögötte van a szabadidõközpont is, meg az autós mozi is ott a központban van
ha még mindig nem tiszta, akkor ott van a Csónakázó tó is...
de ha még most sem tiszta, akkor +beszélünk egy idõpontot, és megmutatom, hogy hol van
Idõpont: 2003. május 1. elõreláthatólag egész nap
elõtte azért össze lesz már rakva, szal meg lehet majd nézni, de terveink szerint egész nap lehet ugrálni rajta
kép nekem is jöhetne a letörésrõl lécci
yalaman mi is szoktunk nagyobbakat tekerni, országúton és terepen is....
bár a bicajom kisebb javításra szorul, mert hétvégén Kõszegen szétnyílott a hátsó felnim, és ki kell cserélnem, de a hétvégi tekerésre remélem tudok menni...
azt a north shoret szívesen megnézném, egyeztessünk idõpontot, és ha télleg jó, akkor segíthetek is...na persze ez annak is a függvénye, hogy mennyit kell rajta dolgozni, meg hányszor kell kimenni, mert nem tudnék túl sok idõt ráfordítani
Írta 2003. március 17. - 18:38
Írta 2003. március 17. - 15:36
Én szhelyi vagyok, de fingom sincs, hogy hol a Szabadidõközpont, mikor lesz ez az egész, hány órakor??? Ja akinek kell kép a letõrésrõl az írjon ide! És ki jönne ki segíteni a North Shore építésében??
Írta 2003. március 17. - 15:03
maraton? mi megyünk az össze maratonra, talán a tiszai maratonokra nem megyünk, de a többire igen
cool-túra? miaz?
zo-lee tudod...fényképen soha nem az igazi, de ha eljöttök, akkor elmehetnénk Kõszegre és Szhelyre is, van pár jó hely, felfelé és lefelé is...
idõpontot kellene egyeztetni
cool-túra? miaz?
zo-lee tudod...fényképen soha nem az igazi, de ha eljöttök, akkor elmehetnénk Kõszegre és Szhelyre is, van pár jó hely, felfelé és lefelé is...
idõpontot kellene egyeztetni
Írta 2003. március 17. - 14:47
Írta 2003. március 17. - 13:52
tudnatok kepet nyomni erröl a nagy letöresröl?
ha teccik, talan ellatogathatnank eccer a soproni sracokkal szhelyre, megnezni az ottani okossagokat!?
ha teccik, talan ellatogathatnank eccer a soproni sracokkal szhelyre, megnezni az ottani okossagokat!?
Írta 2003. március 17. - 07:48
izéééé
ez a séi hegység....picit túlzó megfogalmazás ;D
ettõl függetlenül szívesen kimennék és megnézném, mi épül arrafelé, meg írtál egy nagy letörést, az is érdekelne
apropó:
2003. május 1. Szombathely, Szabadidõközpont, Majális
lehetõséget kapnak a bicajosok.... lesz kint egy rámpa, ahonnan lehet ugrálni, és lesz távolugró verseny
szal aki szeret ugrálni, az jöjjön, mi már szóltunk pár srácnak, akik szívesen ugrálnak fél Szombathely elõtt
részletek késõbb...
ez a séi hegység....picit túlzó megfogalmazás ;D
ettõl függetlenül szívesen kimennék és megnézném, mi épül arrafelé, meg írtál egy nagy letörést, az is érdekelne
apropó:
2003. május 1. Szombathely, Szabadidõközpont, Majális
lehetõséget kapnak a bicajosok.... lesz kint egy rámpa, ahonnan lehet ugrálni, és lesz távolugró verseny
szal aki szeret ugrálni, az jöjjön, mi már szóltunk pár srácnak, akik szívesen ugrálnak fél Szombathely elõtt
részletek késõbb...
Írta 2003. március 16. - 19:57
Mindenkinek felhívom a figyekmét, hogy a hétvégén elkezdtük a séi hegyégben North Shore építését, most mégcsak a tartópillérek vannak meg,meg egy egyméters szakasz!
Mindenkinek a segítségét örömmel vennénk, vagy aki tud anyagot adni(min 80-as szög, deszkák, esetleg parketta!!
De a kétkezû munkát díjaznánk a legjobban!
Ja és megtisztítottuk a nagyletõrést, fákat eltakarítottuk, így szinte most mindenhol le lehet jönni!
Szóval ha valaki segítene írjon ide!!!
Mindenkinek a segítségét örömmel vennénk, vagy aki tud anyagot adni(min 80-as szög, deszkák, esetleg parketta!!
De a kétkezû munkát díjaznánk a legjobban!
Ja és megtisztítottuk a nagyletõrést, fákat eltakarítottuk, így szinte most mindenhol le lehet jönni!
Szóval ha valaki segítene írjon ide!!!