szia yalaman
nem vagyok jó kerékpáros, csak szenvedélyesen szeretek bicajozni...
gyere nyugodtan, mi megyünk maratonokra, idén az elsõ maraton, amire mi megyünk, az a II. Szilvásvárad Hegyikerékpár Maraton lesz, errõl bõvebben itt találsz infót:
http://www.szilvasvaradmaraton.hu
mi valószínüleg több autóval megyünk, elõnevezünk, és egy éjszakát ott is töltünk
egyben adjuk le a nevezsét, az autókba meg befér még pár emberke szerintem, szal ha te vagy más akar jönni, az szóljon, de idõben, még az elõnevezés elõtt, ugyanis jobb egyben intézni a dolgokat
45, 65 és 110 km lesz a választható táv ezen a versenyen...
egyébként hány éves vagy yalaman, és hogy állsz erõnlétileg? egy maraton elég húzós, nehogy meglepetés érjen, de le lehet tekerni nyugis tempóban is, szal nem kell aggódni
erõfelmérésnek az április 13-i szhelyi szabadidõ központos verseny pl jó is lenne, mi is ott leszünk
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. március 27. - 08:40
Írta 2003. március 27. - 08:17
szeva gab#
itthon parkerdõben és a kõszegi hegyben, na meg országúton is edzünk, néha átmegyünk ausztriába is, ott is nagyon jóóó terepek vannak
itthon parkerdõben és a kõszegi hegyben, na meg országúton is edzünk, néha átmegyünk ausztriába is, ott is nagyon jóóó terepek vannak
Írta 2003. március 26. - 19:36
Írta 2003. március 26. - 17:55
Szega! Szombathelyi vagyok, de jelenleg Pesten tekergek többet! Merre tekersz otthon? Parkerdõ és toronyi havasok? Vag yKõszegi-hg? Egész jó ki terepek vannak arrafelé is.
Gab
Gab
Írta 2003. március 26. - 14:57
Írta 2003. március 26. - 14:56
nagyon jó a lap!! sõt 8)
Milyen néven vagy fenn??
Én is szívesen beszálnék egy ilyen egyesületbe csak annyira amatõr vagyok még, pl. az spd-vel is csak most ismerkedem. Meg most sikerült építenem elõször egy jó kis cc maraton bicót.
Milyen néven vagy fenn??
Én is szívesen beszálnék egy ilyen egyesületbe csak annyira amatõr vagyok még, pl. az spd-vel is csak most ismerkedem. Meg most sikerült építenem elõször egy jó kis cc maraton bicót.
Írta 2003. március 26. - 14:39
Írta 2003. március 26. - 10:25
McClane!
te akkor benne vagy a canyonracioban???
és milyen néven futsz!
királyok a képek ;D
te akkor benne vagy a canyonracioban???
és milyen néven futsz!
királyok a képek ;D
Írta 2003. március 26. - 08:23
még valami
van itt azé' szhelyen pár dh-s srác...
szerintem sokan közülük szeretnének versenyekre menni, együtt biztos könnyebb lenne, csak nem tudom, ki kit ismer...
nekem is van egy haverom, aki nyomulna dh/4cross versenyekre, és biztos örülne, ha nem egyedül kellene mennie
ha tudtok szhelyi dh/4cross srácokról, akkor szóljatok nekik, hozzák má' össze õket
azt nem tudom, soproniak közül kik járnak dh/4cross versenyekre, velük is lehetne talán beszélni, és akkor egész szép csapat jönne össze, akik együtt mehetnének versenyekre
jól kitaláltam? 8)
a legszebb, hogy én cc-s vagyok ;D
van itt azé' szhelyen pár dh-s srác...
szerintem sokan közülük szeretnének versenyekre menni, együtt biztos könnyebb lenne, csak nem tudom, ki kit ismer...
nekem is van egy haverom, aki nyomulna dh/4cross versenyekre, és biztos örülne, ha nem egyedül kellene mennie
ha tudtok szhelyi dh/4cross srácokról, akkor szóljatok nekik, hozzák má' össze õket
azt nem tudom, soproniak közül kik járnak dh/4cross versenyekre, velük is lehetne talán beszélni, és akkor egész szép csapat jönne össze, akik együtt mehetnének versenyekre
jól kitaláltam? 8)
a legszebb, hogy én cc-s vagyok ;D
Írta 2003. március 26. - 08:15
mk verseny nem csak egy lesz....
ha ellátogacc az egyesület honlapjára
http://www.ironiq.hu/canyonracio
ott a nyito oldalon van egy link, amire kattintva feljönnek az idei versenyek
az elsõ a csillebérci lesz, de ott még rosszul van a dátum, a jó dátum az 2003. május 17-18, ami pont egybeesik a hollókõi terepduatlon ob-val >
mind1, mi mk futamra megyünk
ha ellátogacc az egyesület honlapjára
http://www.ironiq.hu/canyonracio
ott a nyito oldalon van egy link, amire kattintva feljönnek az idei versenyek
az elsõ a csillebérci lesz, de ott még rosszul van a dátum, a jó dátum az 2003. május 17-18, ami pont egybeesik a hollókõi terepduatlon ob-val >
mind1, mi mk futamra megyünk
Írta 2003. március 26. - 08:10
2003
III. Canyon - Ráció Szabadidõ Központ Kupa Versenykiírás
A Canyon - Ráció Sport Egyesület immár harmadik alkalommal rendezi meg
mountainbike versenyét Szombathelyen, a Szabadidõ - Központban.
Verseny idõpontja: 2003. április 13. vasárnap, rajt: 10:00
Pályabejárás: 2003. április 12. szombat, 16:00
Nevezés: a verseny napján a helyszínen, 9:30-ig
Nevezési díj: egységes 200 Ft.
Pálya: 1 kör => 1345 m hosszú, szintkülönbség: 78,9 m
Kategóriák (férfi és nõi):
Ifjúsági: 14 év alatt (1989 után született) - 3 kör
Junior: 14 - 18 év (1985 - 1989 között született) - 5 kör
Felnõtt: 18 - 34 év (1969 - 1984 között született) - 8 kör
Senior: 35 év felett (1969 elõtt született) - 5 kör
Díjazás: kategóriánkénti elsõ három helyezett: érem, abszolút elsõ helyezett: kupa, illetve a leggyorsabb körért járó külön jutalom: sisak.
A verseny nyílt, fejvédõ használata minden kategóriában kötelezõ, mindenki saját felelõsségére indul, az esetleges sérülésekért a rendezõség felelõsséget nem vállal.
III. Canyon - Ráció Szabadidõ Központ Kupa Versenykiírás
A Canyon - Ráció Sport Egyesület immár harmadik alkalommal rendezi meg
mountainbike versenyét Szombathelyen, a Szabadidõ - Központban.
Verseny idõpontja: 2003. április 13. vasárnap, rajt: 10:00
Pályabejárás: 2003. április 12. szombat, 16:00
Nevezés: a verseny napján a helyszínen, 9:30-ig
Nevezési díj: egységes 200 Ft.
Pálya: 1 kör => 1345 m hosszú, szintkülönbség: 78,9 m
Kategóriák (férfi és nõi):
Ifjúsági: 14 év alatt (1989 után született) - 3 kör
Junior: 14 - 18 év (1985 - 1989 között született) - 5 kör
Felnõtt: 18 - 34 év (1969 - 1984 között született) - 8 kör
Senior: 35 év felett (1969 elõtt született) - 5 kör
Díjazás: kategóriánkénti elsõ három helyezett: érem, abszolút elsõ helyezett: kupa, illetve a leggyorsabb körért járó külön jutalom: sisak.
A verseny nyílt, fejvédõ használata minden kategóriában kötelezõ, mindenki saját felelõsségére indul, az esetleges sérülésekért a rendezõség felelõsséget nem vállal.
Írta 2003. március 25. - 10:13
Írta 2003. március 25. - 09:49
május 18. ha jól tudom a parkos idõpontja, ami egybeesik az idei év I. MK Futamával, Csillebércen, szal mi oda megyünk, nem parkosra
a köridõket meg megkérdezem
a parkost nem is tudom, mert tavaly nem voltam, de a szabadidõ központost tavaly és tavaly elõt is kb fél óra alatt lenyomtuk (ffi felnõtt kat. 8 kör)
a köridõket meg megkérdezem
a parkost nem is tudom, mert tavaly nem voltam, de a szabadidõ központost tavaly és tavaly elõt is kb fél óra alatt lenyomtuk (ffi felnõtt kat. 8 kör)
Írta 2003. március 24. - 09:29
Írta 2003. március 24. - 08:25
a parkerdei, vagy a szabadidõ központos verseny körideje kell?
az április 13-i szabaidõ központos versenyre a nevezész díj ha jól tudom 200 Ft.
az április 13-i szabaidõ központos versenyre a nevezész díj ha jól tudom 200 Ft.
Írta 2003. március 22. - 09:56
Írta 2003. március 21. - 19:23
Mclane!
Nem tudnál esetleg köridõket mondani az elmúlt parkerdedi veresenyekrõ? Ha köridõt nem is de pl a nyertes idejét ha kinyomoznád megköszönném.
Üdv!
Nem tudnál esetleg köridõket mondani az elmúlt parkerdedi veresenyekrõ? Ha köridõt nem is de pl a nyertes idejét ha kinyomoznád megköszönném.
Üdv!
Írta 2003. március 21. - 10:15
maratonra én is szívesen mennék csak
(úgye) nehéz magamat szponzorálni. A versenyre majd kinézek.
A Fórumban szoktam az idõmet tölteni. ált.
(úgye) nehéz magamat szponzorálni. A versenyre majd kinézek.
A Fórumban szoktam az idõmet tölteni. ált.
Írta 2003. március 21. - 08:15
gyere el a versenyekre, lesz ott meglepi
egyébként mi megyünk mk futamokra és maratonokra is
egyébként mi megyünk mk futamokra és maratonokra is