Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Az a vicc az egészben, hogy a képen látható icikli 2000 Euro =500 ezer huf! Na mármost mit kapsz itthon 500-ért max egy vegat boxxerrel.....

VK

VK

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Halihó,

Állat gép van a képen. 8)

Tettem fel képeket a BikeMAGalériába (12.old, VK's Gallery)

Még nem egészen jó képek, majd még lesznek.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Feltöltött kép
:o
ez az amit az újságban néztünk! Szép ki jószág, és annyit még a hülyének is megér!! ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
NA jónapot kivánok!
McClane barátunk! Kivel kell beszélni a sportligetes pálya ügyében??? mert már jó lenne ha lenne valami, mert itt a jóidõ és lehetne építgetni!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sikeresnek mondható, ha azt vesszük, hogy mennyi szemetet összeszedtünk, viszont abból a szempontból nem volt jó, hogy összesen négyen voltunk. Videó az egyelõre nincs de a krankedzone.atw.hu-n fenn vannak a képek, amik szombaton, meg vasárnap készültek.
Egyébként a pálya vonalát csak azért kérdeztem, mert még nem igazán döntöttem el, hogy melyik távon megyek, de asszem csak a kicsi lesz, mert a 60-asban már egy kicsit sok a szintkülönbség, oszt kicsit ciki lenne, hogy másnap reggelre fejezem csak be a versenyt.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
remélem nem lett komoly baja annak a srácnak, aki elesett az ugratóknál..

nem tudom, mi a helyzet a városi pályával, amit beígértek, állítólag tervezés alatt van a dolog, kicsit meg kellene sürgetni, ti is bemehetnétek az illetékesnek mondogatni...

a Kõszeg maraton szervezõi meghívtak minket a pályaegyeztetésre, adtunk pár ötletet :)
a pálya nyomvonala nem fedhetõ fel, de szerintem tecceni fog, van benne pár kemény emelkedõ ;) és pár zúzósabb lefelé, de azé' letörés nem lesz benne...
eléggé képlékenym ég a dolgo, é nem is mi döntünk a pályáról, mi csak statisztáltunk...jobb szervezést ígértek mindenesetre, mint tavaly
milyen volt a szombati akció?
mi vasárnap mégsem 140-et, hanem 105-öt mentünk, de király volt...
videózásról semmi hír?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
krankedzone.atw.hu
Teljes mértékben igazad van, de beszélhet nekik az ember, sajna csak a saját kárunkon tanulnak. Egyébként tényleg lehetett volna nagyobb baja is a csávónak. Néztem az idõjárásjelentést, hát nem számíthatunk túl sok jóra a héten, legalább is az elsõ felében.
Most láttam Matt, hogy neveztél a kõszegi maratonra. Milyen távon indulsz?
McClane, nem tudod pontosan, merre fog menni az útvonal? Mert jó lenne tudni, mégis mire számítson az ember.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
KORNÉL? MAJD SZÓLJ, ha feltöltötted a képeket!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na hát a mai napnak is megvan a tanulsága, de hát beszélhetünk mi a kis bohócoknak, a védõfelszerelésekrõl......... :-X Majd mgtanulják a maguk kárán sajnos... :-X Szerencséje volt a gyereknek, hogy ennyivel megúszta, csak hát, azt nem tudom, ha mi nem lettünk volna ott mi lett volna a gyerekkel, ..... :-X
Egyébként ak i nem tudná mirõl beszélek, ma az egyik bohóc meev biciklivel a fenti ugratót( a duplánál) megugratta, aztán fejreállt, de úgy hogy a feje az az akácfa két ága között landolt, aztán onnan csapódott vissza, szerencséje volt!!!
Végülis a nyakán lett egy elég mély 7 cm-s vágás, meg szerintem agyrázkódása is!!!! :-X Aztán mentõt kellett hívni!

McClane, a sportligetben lesz akkor pály????
Kornél, mi az oldalnak a címe??? ???
Biczó, akkor lécci kérdezd meg mennyi a védõcucc!!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul! A sípálya melletti ugratóra kellene egy olyan north shore szakasz, mint a másikon van, meg vagy egy-másfél méterrel meg kellene hosszabbítani a rámpáját, mert így nagyon hirtelen dob, fõleg, ha gyorsan megy rá az ember. A north shore darab meg azért kellene, mert a másikon is van, és azt nem tudták tönkretenni azok a kurva motorosok.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
BICZÓKÁM!!!
A faanyagod meg van, mert most jutott csak eszembe, hogy az nem is lett elvive tõled!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szasztok skacok

a szombati szemét-gyûjtés király ötlet,m sajnos egész nap, reggel 1/2 7-tõl este 7-ig építkezésen kell segítenem kollégámnak, ezért nem tudok kimenni, de a legközelebbin ott leszek...

Biczó majd folytatjuk remélem a tanulást, csak ne kelljen utána senkinek kórházba mennie...

vasárnap mi országutizni megyünk Ausztriába, állítólag 140 km lesz a letekerendõ adag, nem tudom, milyen állapotban érek haza...
valamikor tarthatnánk összeröffenést, meg videózást, most már jó az idõ!!
o.k?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
csá!

nem zsák köll hanem munkásököl! :P

na akkor holnap a hídnál találkozunk!
én olyan 9.30 kor már ott leszek!

csá!

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul! Rám még ásásban és nehéz dolgok emelésében (gyakorlatilag ebbõl áll a pályaépítés) nem nagyon lehet számítani. Viszont okoskodni el tudok menni, szóval ha az is kell, akkor benne vagyok. Meg jó lenne vasárnap Kõszegre menni. Csak ha esetleg a Csingerék is mennek, azt majd csak szombaton este fogja megírni.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Bocika!

Voltál már úgy,hogy az éjjeli alvást reggeli 6órára cseréled,mondjuk egy héten keresztül,utánna pedig alszol 2órát? ;) Fel tudnék kellni,csak akkor,ha éjjel nem kellene mennem.De kell... :'( Arról nem is beszélve,milyen tekerés lenne utánna 1kor.. :D
El lesztek nélkülem is,majd a következõ (mert ugye lesz??) gyûjtésnél behozom a lemaradásom!
Bocika,este viszek neked pár zsákot,oks?
Aztán délben ébredés,aztán 1kor vagy szemetelés,vagy tekerés! ::)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Jó napot kívánok!
Holnap akkor megyek szemetet gyûjteni!!
Kéne egy normális pályát építeni vasárnap nem megyünk ki?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
az mind1 hogy megunjuk, vagy végzünk ;D
utánna tekerünk az a lényeg ;D
délig csak összejön pár zsák.... ;D
csináltunk plakátot a Kornél kirakta a boltokba, a munkatársaim meg a városba ide oda.
bemondattam a rádióban is.

na
t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mehetünk bocika, de szerintem délig nem végezni fogunk, hanem csak megunjuk az egészet.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
De FreeStyler fel kell ébredned, mert fél 10 kor ott leszek elötettek mocival, és megyünk szemetet gyûjteni!!!

Biczó! akkor ha még olvasod és nem gáz
el hozol pár oszták ujságot?

Hulp meg persze mindenki! holnap ha az jó elmehetnénk 1 kor tekerni...
12-ig szemétgyûjtés, aztán ebidelek, 1 kor mehetnénk ha ok!!

majd írj!

t

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hulp!
Ma nem biztos,hogy jó lesz a tekerés nekem,de ha igen,akkor üzenek! A motorosokat meg üldözni fogom,ez már túlzás,úgy veszem,hogy a NRS pályát is õk b@szták szét,szal azért is kapnak!! >:(
A lapra jöhetnek a gépekrõl és rólatok készült kép,hogy ne csak Bocika legyen fent,biztos fél egyedül! ;)
A szombati napot akkor majd beszéljük meg,én dél elött tuti nem fogok felébredni,mert akkor este belehalok! :-\

csõ