Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Megoldható persze, az eszközparkom szegényes,azt nemtok mindent biztosítani,pl csavarokat,szeget,,stb de hely van az udvaron, anyag is van,összerakhatjuk egyszer,de nekem mostanában ilyenre nem lesz idõm..:( legalábbis egész napot elfoglaló építésre, he kész van hogy viszed el a darabokat?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na HY!!

Biczó akkor a north shore építésre nem reagáltál, akkor azt meg lehetne oldani nálatok???

Beszéltem apukámmal, azt mondta, hogy építkezhetünknyugodtan, csak fát nem lehet kivágni, meg táblát is ki lehet rakni!!
Ja és egyébként motorosok aképp sem tartózkodatnak a erdõbe, a törvénybe elõ van írva!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Jah,most nézem,keddtõl péntekig lesz jóidõ,hétvégén megint esni fog.... Qrva idõ... >:(

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Nyilazás-->parkerdõ
célpont: motoros köcsögök

Ha az idõ kegyes lesz,akkor hétvégén már lehet jó idõ,de akkor menjetek szombaton kõszegre,és vasárnap legyen fényképezés! Persze ha nektek ez nem jó,akkor mehettek szombaton is.. 8)
A bringa frankó,ha veszel nekem 1et,akkor bevállalom vele a nagy ugratót is! ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi na milyen a bringa? nem írtatok rá semmit..pedig a színe menõ..
Tamás,Kornél nekem jó kivéve ha megyünk köszegre,mert akkor nemtom mikor érek haza..de milyen fényképezés lesz? mit csinálunk ::)??
Hova megyünk nyilazni?
Nekem még vesszõt kellene vennem-mert csak egy van-de az lassan jön meg.. de megpróbálok..

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!

Boc,hétvégén csak 4tõl érek rá,azt is inkább csak vasárnap,Krisztián akkor is ráérne? Tom,hogy senkinek se jó ez az idõpont,de hátha... ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
CSá!

hát nem tudom.
Hulp nézzél be a biciklonba, nagyon tuti az a gép.
a felszereltsége nagyon brutál.

na mind1 lesz ami lesz.

Biczó, valamikor össze kéne futnunk hétvégén, mert az ujságokat vissza akarom adni, meg nyilazni is el akarok menni! eljössz?
a haverom hétvégén tud fényképezni!!
itt lesz Szombathelyen azt is össze kéne hoznunk.

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,,,
Affene-a ffenne a hétvégi idõjárársba..és megint affene ,elcseszte a heti tekerés egyetlen lehetséges napját is..
Peti camelbak ivószatyorral-semmi extra -->7e,8e mani, én vettem egyet de abban van még néhány liter +hely is..ja és állítólag már nem ilehet kapni 3 literes tartájt..
Maul én láttam egy rozsdás vasat-[glow=red,2,300]bringát [/glow] lomtalanításkor,szerintem ingyé is odadaják ??? :o :o http://www.mali.hu/pics/sm_53.jpg Maul ezt a mongooset láttad? ilyet ennyiért soha nem veszel,!!!!!!!! north-shorra nem jó ,de másra király

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
skacok a képek jók lettek, szervezhetnénk ilyet majd megin't :D
pénteken is jót nyomtunk, kipróbáltam az új ugratót, naná, hogy csõrõsre sikeredett az elsõ, de Hulp és Roli szépeket ugrott....szombaton vettem taposó pedált, a héten érkezik majd a sípcsontvédõ....
Hulp tegnap este is kint voltam a nagypostánál, és többször is megcsináltam azt a lépcsõ sor melletti akármit (na ez most egyértelmû....), szal nem nagy kunszt, de én örültem neki :D
vasárnap ismét 100 km felett mentünk, de több hegyet is megmásztunk országutival....
szerda este nem jön ki valaki a Parkosba-városba?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Eszedbe ne jusson, mert akkor eladom az enyémet, és vennék mondjuk egy RMX-et, csak azért is, hogy ne legyen egyforma bicajunk. Aztán mennék vele országútizni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nem megyünk ma kerékpározni?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Naja,mint tudjuk,a tesco DH kerékpár gazdaságos!
Miért nem veszel egy Mongoose Fairlane-t LX gold szettel,és akkor minden bringából 2 lenne,mekkora király!!! ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maul, ne vacakolj többet, vegyél 10-15 db Tesco gazdaságos DH kerékpárt, aztán ahogy amortizálódik, mindig lesz új. ;D Vagy vegyél egy Jenny-t vagy egy Coilert, aztán majd nem tudlak benneteket megkülönböztetni egymástól.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Nemtom,nekem bejön. Jó a felszereltsége is,és brutális,inkább DH-nak nevezném.. ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerény véleményem szerint az Author össztelós freeride gépe eléggé csúnyácska. Egyébként sikerrel jártál Sopronban Maul?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Jaja!
Author fasza,ki kellene próbálnod!
Maul! Menjünk be 1ütt,én is akarok vele menni újra...ááááá!!! ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
csá!

szeva, Maul!

küldtem sms-t nézd meg!
a biciklonba van author a zone pro.
szerintem nagyon baba.
itt van helyben meg lehet nézni, talán ki is próbálhatod.
itt a link:
http://www.author.cz...idk=38&idkk=706

ha meg azt akarod ki is lehet cserélni a telót benne.
a sherman ugyis 140 ropi újan, biztos nem kéne sokat a boxxerre meg a juniorra fizetni!!

szerintem nagyon rendben van 432 e Ft

Boci!
amit linkeltél az hátul 12,5-15 cmt moccan elöl meg ugye amit te kiválasztottál 15-öt, de a poison cégnél lehet variálni mit kérsz.

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Kornél! Nem ezt néztem hanem az epo1-t
http://www.poisonbik...1eea34032ce6835

Hát tényleg elég szar ideõ lett!!! >:(

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Asszem a bicajozás a hétvégén megint ugrott. Remélem azért május 1-én szép idõ lesz.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul!

Ezt nézted?
http://www.poisonbik...1eea34032ce6835
Baze nagyon jó áron van,és fasza is! 450bõl megvan...