Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az szívás, mert a parkos is tiszta dzsuva, max tekerni lehet, ugratni semmiképpen, mert beleragad az ember a szmötyibe. A sípálya melletti ugrató elõtt van egy nagy fatuskó, hogy a köcsög motoros ne menjen rá, úgyhogy vigyázzatok, ha még ott van, bár már lehet, hogy elrakták onnan. Mondanom sem kell, hogy már megint lehetne renoválni az ugratókat, csak kérdés, hogy van-e értelme.
Hát majdnem lehidaltam, amikor a csávó azt mondta, hogy 3500 a diplomakötés per darab, Gyõrben annyiért kettõt megcsinálnak, legalább is azt hallottam.
Krisztián, a Tengerszemben nézd meg nekem lécci a hátizsákot, ha éppen van idõd, mert elvileg õk forgalmazzák a Deutert.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jelentem kõszegen a dh pálya full sáros. hétvégére talán szárad valamit..
mondjuk én még oda biztos nem megyek. viszont ma végre bicóztam egy jót kétkézzel!! 8)sztrítfájterkedtünk egyett ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Nekem is hasonló gondjaim léteznek- 3 példány szakdoli 10e mani itt BP-en.. :o >:( de majd csak jövõ héten köttetek... addig van néhány éjjel és nappal dolgozni ... sajna ez van..

A trial bemutatórólról majd csináljatok áhm képeket!!!!!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ami nekem kell, annak a pontos neve Deuter Hydro 3.0 a bikmakk szerint, a nagyobb hátizsákot majd asszem az RP kínálatából fogom kiválasztani, mert az egy 5-össel olcsóbb, ha az azonos kategóriát nézem. És azért az RP sem szar. Meg most a pénzem is meg fog csappanni, mert a diplomamunka kinyomtatása, meg kötése sem lesz ingyen. Nem tudja valaki, hogy hol kötnek diplomát jó minõségben rövid határidõvel itt Szombathelyen.

DM

DM

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Ahoj!

A végleges idõpont: 27.-ike KEDD, du. 2 óra.
Fõsuli udvarán TRIÁL bemutató. Elõtte lehet menni nyúzni a pályát, utána meg szabad agymenés.
GYERTEK!!!

Üdv:
DM (Vép city)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi nemtom ,majd megbeszéled vele,mert regisztrált már ,és elvileg ír-nekem ezt mondta!!!!!!azt mindenesetre tudom hogy tényleg nagyoon keveset használta eddig!!majd megbeszélitek..
Nemtom lefényképedzni,mert itt vagyok
egy léc 2,5m x15cm szélesx2cm vastag--->15 cm keskeny,vagy nem? ezért 2 egymás mellett 30cm él alulról kerestben össze kell fogatni, és kész-csak úgy fog kinézni mint egy létra,hanem mint egy 30 cmes deszka....vagy felhasználhatjuk keskeny pályára,de akkor sokat kéne fejlõdni egyensúlyból.... ;D ::)
CSak azért kérdezem ,mert akkor összecsavarozom õket.és kész is .. 2,5 méteres szakaszokat el is tudod könnyen vinni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Egyéként a 35 az nem félár, mivel 50-ért vette még anno, és nem is ötszörvolt rajta!!

Hát biczó én így nem értem hogy mit monasz, hogy nem elég széles, fotózs le, ztán tedd fel ide!!!

Ja, és rohadt ufok!!!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. nemtom,kellene a számok címe..gí nehezen nézek utánna,, de megpróbálom hátha.. ??? :-X nem mondok semmit...
Az én léceimet hogy tudjuk felhasználni?-mert külön-kölön nem elég széles a bicajnak kb 15-cm.. kettõt rakjak egymás mellé és alulról csavarozzam össze? jó az úgy? bután fog kinézni.. de nem az számít..

Peti nekem azt mondták -hogy 3l-est már nem lehet venni,de biztos lehet máshol még, amúgy van tartály :1500 ért már veszel másfelest .. a király deuter 22e volt-de az tényleg fasza kb 18 literes lehetett, két esõkabáttal-neked és a táskának stb.. de ivószatyor egyikhez sincs..
AMit te mondtál azt hol lehet megnézni??( táska)

Maul Rotten a protectort 35 érta akarja-> pont félár-de szerintem megérné mert hordta kb 5 ször..

Mcclane jó a taposó? ;)Milyen köszeg?

Köszeg Szombaton?? jöttök?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok ma délután-este egy kis Parkos-Street?
majd még írok ide, mert nem tudom, mikor érek ré, mert ki kell mennem az állomásra anyu elé....

Biczó, Stuky és én is azt kérdezzük tõled, hogy az nwd4 zenéit meg tudod szerezni? :)

most már a taposó van fent, vasárnap meg is lepõdtem, hogy ezzel nem is könnyû felmenni a lépcsõkön...csütörtök-péntek felé hozza meg Pós a sípcsontvédõt...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én elvileg ráérek, úgyhogy mehetünk tekerni, de lehet, hogy majd csak 5 után, majd hívlak Maul.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy! Na akkor mikor tudunk NS darabokat építeni, ki mikor ér rá, mert nekem jó mindig! TEvezni kimehetnénk a hétvégén, maeg akkor viszek fényképezõt aztán digitálisan is megtervezzük:)

McClane, akkor holnap lesz tekerés?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Király nagyon ez a mongol bicikli ;D, én már kinéztem hasonlót a Koczkáéknál. Pályaépítés mehet, de ha jó idõ lesz, akkor én húzok Kõszegre csütörtöktõl kezdve minden nap, ha meg szar lesz az idõ, akkor itt sem megyünk ki.
Az hogy a motorosok elvileg nem lehetnének az erdõben nem igazán elég, mert valakinek ezt be is kéne tartatni, csak sajna nem nagyon van ilyen rendfenntartó erõ.
McClane gratula a sikeres próbálkozásokhoz a postánál.
Krisztián! Milyen ivószatyor fogyott el, a Deuter, vagy amit te vettél?

DM

DM

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Ah!

És ha már rendezvény, akkor a Fõiskolai napok keretében jövõ kedden du. 3-kor (még nem biztos, majd írok amint fix idõpont lesz) a szobatársamék mennek TRIÁL bemutatót tartani. Lehet hogy én is ott leszek, de hát a suli...
Kötelezõ megjelenni!!!
Üdv:
DM

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a jövõ hétvége izgis lesz, ou-i verseny lesz a Biciklon szervezésében...kijöttök szurkolni?
vasárnap lesz

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
VK! Én is és Bocika is szokott nyilazni, bicajról hátrafelé, hogy képesek legyünk elkapni a motoros ellenfeleket.. én 60fonttal Bocika is kb ennyivel,,, nekem mongol típ íjjam van ,Bocinak normál ..

Mcclane köszi! akkor jövõ hétvégén....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok ha gondljátok, talán tudok segíteni (szegek és némi faanyag) meg felrakni is, csak szóljatok...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Nekem ez a hetvege kilove,es szerintem esni is fog.. :( Ha jo nektek,akkor jovo heten alljunk neki,addig max a palyatervet kellene elkesziteni,es akkor a fak elhelyezkedeset figyelembe veve lehetne meretre gyartani az elemeket... :o

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
3 órám van :-\,,mikor? most hétvégén bizti nem jó...
De még nemtom-most 7végén neked jó lenne? mert ha lesz idõm akkor szólok majd
peti mitszólsz a monngooshoz a tiedet is simán veri...trike és bringa egyben és lehet hozzá---utánna dömpert kötni....

VK

VK

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Jól olvastam? Nyilazás?

Ki az ki eme nemes fegyver birtokosa? :D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát figyelj biczó!
Szerintem a szakaszépítés 3 óránál többet nem vesz igénybe mert 6-an simán megcsináljuk annyi idõ alatt!!!
CSak jó lenne a napot kiválasztani! Mondjátok meg, kinek mikor jó! Eszközöket tudok én is vinni! Meg ah kész lesz kkor kocsival el tudom vinni!