Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na és mi bocika száma? és meddig akartok kint lenni? mert én arra nem érek haza, csak késõbb tudnék menni, meg inkább kicsit már este-felé...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Nos,akkor a mai program:

fél4kor találkozó az emlékmûnél,aki nem ér oda,az hívja bocikát!
Maul,ha jössz,légyszi fényképezõgépet ne felejtsed el,ok?
Csivasz!
Hol jársz? Már vagy 2hete nem látni téged..mióta megvan a géped! Szégyenled? nem kellene! Author király,meg fel akartam tenni az oldalra is,dehát sehol se vagy...na majd gyere!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én biztos, hogy kinn leszek este, de még nem tom, hogy hol, meg meddig. Asszem amíg világos van, én a parkost preferálom. Számomra a város eléggé ingerszegény környezet.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
most olvastama dirt-tour topicot...

nem cxsinálunk mi is dirt pályát...lehetne olyat, hogy trails, kicsivel kezdünk és egyre növeljük?

Póssal beszéltem, a jövõ hétre ígérte, hogy beszél az ismerõsével az önkormányzatnál, ha jövõ héten sem lesz semmi, akkor nem csinálunk mi Szhelyen egy pályát, ahol dirt is lenne? tudom, pont én mondom, aki nem tud ugrani, de tök jóóó lenne :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hulp ma este valami?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
9:57-kor megy egy vonat, azzal kéne menni holnap, szerintem az még idõben van, és nem is kell hajnalban kelni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ma estefelé kimehetnénk egyet, csak kérdés, mikor?
Biczó ha hétre érsz haza, akkor utána, vagy majd csatlakozol hozzánk?
de csak lightosan, mert fáradt vagyok...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Na ma megyünk haza? este akkor mentek tekerni?-(vagy du-n-ami eltart estig),merrefelé lesztek?

Peti na ezt látod nem tudtam..-de ha jobban meggondolom kell hogy legyen olyan aminek van,mert gyártanak bicajos zsákokat is, meg millió bicajos cuccot..nem?

Holnap akkor ki jön? hánykor találkozunk? hol?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Holnap mehetünk tekerni, de lehet, hogy én csak késõbb csatlakozok, mert holnap akarom kinyomtatni a szakdogámat, és nem tudom mikorra lesz kész. A szombati Kõszeg túrát jó lenne délelõtt kezdeni, mert este már esni fog, a Vidám hozna fényképezõgépet is, meg ha jól tudom, akkor lehet, hogy a Roli is tudna hozni gépet. Egyébként nincs sár Kõszegen, csak egy-két helyen, de azt meg ki lehet kerülni, át lehet kelni (kinek melyik teccik).
A képeken szinte szárnyaltam a boldogságtól, hogy bicajozhatok végre. Majd hívlak Bocika, ha nem jó a 3 óra. Meg hol találkozunk?
Krisztián, az RP-vel az a baj, hogy nem is lehet bele ivószatyrot rakni, legalább is ha jól emlékszem nem említették sehol, de ettõl függetlenül lehet, hogy mégis.
Király, ez a 200. hozzászólásom, már nincs messze a következõ csillag, már csak 300 kell pluszba.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ti is tudjátok hol van! mert már néztük közösen-a kanyarban az erdõben-pont a temetõvel szemben,,át is mentünk a kavicsos részre mert Kornél elösszõr az árkot akarta átugrani..-elég brutal,, majd megnézhetnénk mégegyszer,,

Maul szerintem estefelé ügyködhetnénk rajt egy kicsit-6körül..... már nekem jó lenne..

holnap 7kor érek haza,és ha még tekertek akkor, csatlakozni szeretnék-majd mondjátok meg merre lesztek...

Mcclane neked nem is lesz könnyû megszokni,mert felváltva használsz spd-t és taposót,, de majd idõvel...
jaa most néztem a képeket, királyak lettek- Peti te se voltál sokat a földön:) nagyokat szálhattatok... 8).. Csicsa nem volt ott? Vele mi van mostanában?
Szombaton akkor megyünk??Ki jön??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mert a temetõnél hol van???????????
Én holnap mindenképpen megyek! DE akkor hol találkozunk és mikor?

A három kerékpár: Giant DH comp
Kona Stab
HT No animal (slider+)
attól függ melyiket tudják meghozni nekem!
McClane nem jössz holnap? de ne legyen ssznépi gyûlés mint multkor ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó kicsit fosok a taposó miatt, ha felfelé húzom, mindig átfordítom a pedált, megszoktam már az spd húzását....
a vízmosásos kettes ugratót tegnap nem mertem leugrani, szégyenlem magam..

Oladon a temetõvel szemben van egy király hely, kb 180 cm szintkülönbséggel, de mindenképpen ugrani kell, lejtõrõl lejtõre...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul!

Mi az a 3bicaj? RMX,V10 vagy Karpiel?? :D
Holnap jön valaki?
Szombaton még nem lesz rossz idõ,majd csak vasárnap!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
(--------------------> azt hiszem ekkora elég lesz pont ekkora kellene!! ;D ;D ;D

Peti nálunk is ez van... ezt hittem ez csak nálunk ekkora probléma..

Peti néztem deuter zsákokat-az összes idei modell volt, volt köztük kimondott bicajos!! de egyikhez sem volt alapban zacskó a lötyinek..
az RP -t most nézem,nekem az si jó lenne!!
Holnap meg megyek haza, és magasról potyizok az idõjárásra egy kis kakit-pontosan 884 méter magasról, mert lesz..om milyen idõ lesz most már.. tekerés hiányom van..

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát a iciklibeszerzés folyamatban ;)
Nem tudom mikor derül ki melyik lesz, mert három félét adtam, majd kiderül melyiket tudják beszerezni!

Bivczó akkor holnap hánykor??
És mekkora szögek kellenek?,

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
csá!

mi a hányás kacok?
hétvégén megint szar idõ lesz a meterológia szerint...

elvileg holnap 3 körül megyünk Kornéllal tekerészni..
ha valaki jönne írjon.

Maul canga???

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem már kész vagyok, de ebbe még a külsõ konzulens simán beleszólhat, mert még mindig nem volt hajlandó elolvasni, pedig volt már rá vagy két hete. Meg ha most azt mondja, hogy rossz már akkor sem igazán fogom tudni átírni. Mindennel együtt asszem 53 oldal. De ne tudd meg milyen kavarás van itt nálunk, mindenkinek az a legnagyobb problémája, hogy hogy nézzen ki az egész, mert óránként kapunk más és más infókat, hogy most hol legyen az oldalszám, mit kell belekötni, mekkora legyen a margó, meg ilyen szarságok, mintha teljesen mindegy lenne, hogy mit írtál, csak nézzen ki úgy, ahogy senki sem tudja, hogy ki kéne néznie. Szóval már tele van vele a tököm. Meg még alá is kell iratni, meg minden, az még egy külön móka.
Más. Az RP honlapján fenn vannak az árak is, én onnan néztem, és 10e Ft felett nincs postaköltség.Bár lehet, hogy nem veszek kettõt, mert még jó a régi is, és az RP-ben sincs ivószatyor. A Hydro 3.0-ban van ivószatyor, szóval abba nem kell külön keresni. Szombaton mehetünk tekerni Kõszegre, én már ma is megyek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ezt elfelejtettem: [shadow=red,left,300]Szombaton tekerés?[/shadow]?? ;D ; ???

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi
Ezen a héten tuti nem lesz rá idõm.. de meg fogom nézni, és hogy az rp hogyért adja azt is..
nekem nem sikerült 3-littyós tartájt szerezni...
Ja nekem is 10 ezer lesz csak hogy beköttessem 3 pl-ban... te kész vagy teljesen? hány oldal lett?

Maul akkor szombaton dolgozzunk egy picit!!Átjössz hozzánk.,, és összerakjuk a NS szakaszokat, hogy csak el keljen majd vinni,,ok????ha tudsz hozz csavarokat---ck csavart!! és szeget!!!! ok?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul! Iljics árul RM7 vázat nem egészen 200-ért, az nem lenne jó neked? Nézd meg az apróban.