Hát szerintem hétvégén menjünk ki akkor aztán építsük meg a pályát!!!
Az hogy pontosan mikor lesz biklim a jövõ héten derül ki!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 26. - 16:33
Posted 2004. April 26. - 16:17
Szerintem felesleges várni, mert ez tök független dolog,, ha valami lesz-a héten,akkor is még sok idõ mire fel állíthatnánk, én már bicajozni akarok! az ott jó helyen lesz-ahova Maul szeretné! és és és biztonságban...talán.. Ha mégis lesz abból a valamibõl valami, akkor majd csinálunk oda is..
egyébként valamit építenek a területen..!!!!???? ??? !!!
azt mire véljem?
Maul mikor lesz meg az új vasad, =géped, =bájkod?
Már enm merem feltenni a kérdést, mert az idõ meghallja > , de [size=0,5]Szombaton jönne valaki ha nem zuhog..??[/size]
egyébként valamit építenek a területen..!!!!???? ??? !!!
azt mire véljem?
Maul mikor lesz meg az új vasad, =géped, =bájkod?
Már enm merem feltenni a kérdést, mert az idõ meghallja > , de [size=0,5]Szombaton jönne valaki ha nem zuhog..??[/size]
Posted 2004. April 26. - 12:22
Posted 2004. April 26. - 10:23
Pósnak adjunk még egy hetet (a mostanit) és ha nem jut semmire, akkor lépjünk, és építsük meg Dozmatra vagy hova...
A Kõszeg Maraton pályája majdnem ugyanaz, mit a tavalyi, csak a szervezõk tettek még bele pár bónusz felfelét....
A Kõszeg Maraton pályája majdnem ugyanaz, mit a tavalyi, csak a szervezõk tettek még bele pár bónusz felfelét....
Posted 2004. April 25. - 22:08
Én a héten délután dolgozom,szal reggel ráérek valamikor,ha az jó valakinek,na meg nem fog esni. Tervek vannak már?
Posted 2004. April 25. - 22:05
Hát ez csak egy pár perces tekerés volt,remélve,hogy nem fog esni,szal nem terveztük nagyon,így senkit sem hívtunk,ne haragudjatok!
Az uggrató azon az ösvényen van,ami annak a folytatása,ahol a nagy ugrató után balra szoktunk menni,hazafele. Szal itt egyenesen kell tovább menni...nah,értitek? 8)
Az uggrató azon az ösvényen van,ami annak a folytatása,ahol a nagy ugrató után balra szoktunk menni,hazafele. Szal itt egyenesen kell tovább menni...nah,értitek? 8)
Posted 2004. April 25. - 21:51
Háát Maul a kocsitok -majdnem ráment... biztos nem tett jót neki...
Jóó sok NS-t építettünk- a legkeskenyebb 10cm, annak aki az izgalmat keresi-de ezt igazából azért találtuk ki ,mert azt nem kellett építeni ;D mert ilyen széles a léc....
szóval megcsinálltuk.. mikor rakjuk fel? ki jön segíteni? mikor csinálljuk?
Jóó sok NS-t építettünk- a legkeskenyebb 10cm, annak aki az izgalmat keresi-de ezt igazából azért találtuk ki ,mert azt nem kellett építeni ;D mert ilyen széles a léc....
szóval megcsinálltuk.. mikor rakjuk fel? ki jön segíteni? mikor csinálljuk?
Posted 2004. April 25. - 21:22
Miért nem szóltál hogy mentek??? >
Én meg nagyjából megterveztem, hogy hol lehetne a North Shore!
Egyébként hol van az ugrató??
Én meg nagyjából megterveztem, hogy hol lehetne a North Shore!
Egyébként hol van az ugrató??
Posted 2004. April 25. - 20:06
Hi!
Ma voltunk parkosban,hát kicsit sár volt,de találtunk egy új fasza ugratót! Lehet,hogy csak mi nem láttuk eddig,de elég frankó!
Ma voltunk parkosban,hát kicsit sár volt,de találtunk egy új fasza ugratót! Lehet,hogy csak mi nem láttuk eddig,de elég frankó!
Posted 2004. April 25. - 12:03
Én valószínûleg csak csütörtöktõl érek rá, de lehet, hogy már kedden délután is itthon leszek. Minden attól függ, hogy mikorra vállalják el a szakdogám kötését.
Posted 2004. April 25. - 11:37
Akkor mikor megyünk ki eélkezdeni az építkzést??
Ja és nincs valakinek még faanyaga, amibõl lehetne építkezni?
Ja és nincs valakinek még faanyaga, amibõl lehetne építkezni?
Posted 2004. April 24. - 18:50
HY!
Most értem haza! A Krisztiánnál voltunk a hulpal NS szakasz építeni! Összesen 10 db lett ami 30 méter!!!!!!!!
Aztán akkor én s visszakérem a csingertõl az már 60 m!!!
Szóval már kezdhetjük is építeni a pályát!
Na szóval én mg hánytam vetettem a dolgokat és arra a következtetésre jutottam, hogy a legérdemesebb lenne ha Dozmatra építenénk a pályát! A fatterom ház felet 30-mel ott van vége az erdõnek, és ott fenyõerdõ van! Ma elmentem aztán megnéztem azt a fenyvest, és rohadt jó, pont jó távolságban vannak a fák, vannak kisebb letörések!
És oda az állatokon kívül a madár sem jár:)
Szóval dömntsük el hova érdemesebb építeni?
a pakosba, ahol szinte 50% hogy elõbb utóbb szétverik az egészet, vagy Dozmatra!
Én dozmara szavazok!!! Meg hát fatterom rálát az eglszre!
Na mondjatok ti is véleményt!
Most értem haza! A Krisztiánnál voltunk a hulpal NS szakasz építeni! Összesen 10 db lett ami 30 méter!!!!!!!!
Aztán akkor én s visszakérem a csingertõl az már 60 m!!!
Szóval már kezdhetjük is építeni a pályát!
Na szóval én mg hánytam vetettem a dolgokat és arra a következtetésre jutottam, hogy a legérdemesebb lenne ha Dozmatra építenénk a pályát! A fatterom ház felet 30-mel ott van vége az erdõnek, és ott fenyõerdõ van! Ma elmentem aztán megnéztem azt a fenyvest, és rohadt jó, pont jó távolságban vannak a fák, vannak kisebb letörések!
És oda az állatokon kívül a madár sem jár:)
Szóval dömntsük el hova érdemesebb építeni?
a pakosba, ahol szinte 50% hogy elõbb utóbb szétverik az egészet, vagy Dozmatra!
Én dozmara szavazok!!! Meg hát fatterom rálát az eglszre!
Na mondjatok ti is véleményt!
Posted 2004. April 24. - 18:37
Ma voltunk north shore-t építeni, viszonylag gyorsan ment, és most már vagy kb 20-25 m. Van nekünk való szélesebb is Bocika! Az olyan 35-40 cm széles, a keskenyebb az kb 15-20. Nagyon szar idõ van, meg lehet, hogy holnap sem lesz valami fényes. A legnagyobb baj a hideg szél.
Posted 2004. April 24. - 12:07
>:(Rohadjon meg az aki ezt az idõjárást csinálja!!!! >
Az a poén hogy hétközben végig jó idõ van, de amikor igazán mindenkinek lenne ideje azaz hétvégén , akkor esik e a rohadt! >
Akkor a most hétvégén nem jövünk össze egy NS szakaszépítésre????
Ja, meg a McClane mondta, hogy a május1-ei ugratóversenybõl nem lesz semmi, mivel a sportligeben lesz a majális nem a szabaidõközpontben! És bárugye ott nincs semmi aholaenne valami ahova lehetne ugrani!
Bár szerintem jó lenne kitalálni valamit, mert a hírnevünket tartani kéne:)
tényleg, holnap megy valaki a csingerékkel kõszegre?
Az a poén hogy hétközben végig jó idõ van, de amikor igazán mindenkinek lenne ideje azaz hétvégén , akkor esik e a rohadt! >
Akkor a most hétvégén nem jövünk össze egy NS szakaszépítésre????
Ja, meg a McClane mondta, hogy a május1-ei ugratóversenybõl nem lesz semmi, mivel a sportligeben lesz a majális nem a szabaidõközpontben! És bárugye ott nincs semmi aholaenne valami ahova lehetne ugrani!
Bár szerintem jó lenne kitalálni valamit, mert a hírnevünket tartani kéne:)
tényleg, holnap megy valaki a csingerékkel kõszegre?
Posted 2004. April 23. - 22:36
üdv!
holnap akkor ki jön kõszegre? meg meddig maradtok? (késõ)délután nekem más dolgom van :\ dél körül úgy tudom jönnek csingerék is.
amúgy most be van borulva remélem szép idõnk lesz még holnap!!
holnap akkor ki jön kõszegre? meg meddig maradtok? (késõ)délután nekem más dolgom van :\ dél körül úgy tudom jönnek csingerék is.
amúgy most be van borulva remélem szép idõnk lesz még holnap!!
Posted 2004. April 23. - 21:53
Ehhez a pályaépítés dologhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy engem nem zavar, hogy ki mit épít meg hova, meg segítek is szívesen annak ellenére, hogy nem valószínû, hogy valaha is fogok dirt jumpolni, de azt azért én sem szeretném, hogy mondjuk mi (illetve közülünk is csak néhányan) harcolunk meg teszünk valamit az ügyért, aztán meg boldog-boldogtalan azt használja. Ott van az ugratók példája, négyen építettük, és már fél Szombathely oda jár, ami nem is lenne baj, ha õk meg építenének máshol. Én nem akarok senkit megbántani, meg neveket sem mondanék, mert nem fórumosok az illetõk, de senkinek nem akarok pályát építeni, fõleg olyannak nem, aki magasról szarik az egészre, csak használni akarja. Mert én is tök szívesen mennék más által megépített pályán ingyen, munka nélkül. Mindegy, ez van. Utáljuk inkább a motorosokat!
Posted 2004. April 23. - 15:00
üdv!
oks akkor holnap fél11 körül kimegyek az állomásra ha nem terveznek be szülõk semmi programot. hegyre nem biztos hogy felmegyek, még meglátom hogy lesz a kezem
jó bicózást evribodri!
oks akkor holnap fél11 körül kimegyek az állomásra ha nem terveznek be szülõk semmi programot. hegyre nem biztos hogy felmegyek, még meglátom hogy lesz a kezem
jó bicózást evribodri!
Posted 2004. April 23. - 14:52
Hát én egy valamit kurvára nem értek(bocs a kifejezésért, de ideges vagyok) >
Miért mindenki azt hajtaj, hogy építsük dirtpályát ide-oda, meg ilyen hülyeségek!!!!
Most õszintén mond meg nekem mcclane, mi szükség van szaros dirtpályára??????? ???
Szerintem a szombathelyi bicajosok 90%-a úgy szarik erre a stílsra ahogy van, meg a dirtnek ugye elvileg az lenne a lényege, hogy trükköz, na mármost ahoz képest szerintem rohadtul nem tud senki!! :-X
Meg kül9nben is ott van gencsen, meg a szabadidõközpontban a pálya, aki akart az eddig is oda ment! Nomármost akkor mi szükség van a harmadik felépítésére? Mert szerintem egy két emberkén kívül nem is használná senki!
Mert ha a sportligetbe leenne építve, akkor úgy is az lenne hogy a 10-12 éves kis bohócok járnának oda, aztán jól összetörnék magukat!! >
Szóval összességében szerintem nincsrá nagy igény, ennek ellenére mindenki ezt a szart hajtja!
Sokkal nagyobb értelmét látnám egy FR pálya építését NS-el vagy akár a sípálya helyére egy duálpályát építeni! Mert szerintem úgy elkéne gondolkozni mindenkinek, hogy van e szükség rá, meg ilyenek, mert szerintem ez másra nem jó, mint annak, hogy felépítseneke egy szart, és akkor az lenne mondva évekig, hogy nem kell más pálya ott van a dirt menj azon! Meg a pós is már beígért százféle dolgot, de nem tart be semmit, csak a szája nagy! Na jó én eztígy látom nekem ez másnak biztos más az élete, csak azt nem értem hogy miért nem lehetne egy gyûlést tartani ahol mindenki mgmondaná a véleményét, nem csak így a nagyviálágba beleépíteni mindent, mert szerintem a többség úgy sem fog oda menni! Meg nincs is senki aki erre szakosodott volna!
Jobb lenne az erdõben elkeríteni annyi pémzért egy rész aztán oda bármit lehet csinálni!
Na jó van , többet nem osztom az észt! DE jó lenne elgondolkozni amit írtam rajta!
Bár ezt nem tudom miért ide írom, ezt a pósnak kéne igazándiból elmondani!
És McClane, ezzel nem köcsögösködni akartam, hanem elmondtam a véleményemet!
Na akkor fél négy emlékmû!
Miért mindenki azt hajtaj, hogy építsük dirtpályát ide-oda, meg ilyen hülyeségek!!!!
Most õszintén mond meg nekem mcclane, mi szükség van szaros dirtpályára??????? ???
Szerintem a szombathelyi bicajosok 90%-a úgy szarik erre a stílsra ahogy van, meg a dirtnek ugye elvileg az lenne a lényege, hogy trükköz, na mármost ahoz képest szerintem rohadtul nem tud senki!! :-X
Meg kül9nben is ott van gencsen, meg a szabadidõközpontban a pálya, aki akart az eddig is oda ment! Nomármost akkor mi szükség van a harmadik felépítésére? Mert szerintem egy két emberkén kívül nem is használná senki!
Mert ha a sportligetbe leenne építve, akkor úgy is az lenne hogy a 10-12 éves kis bohócok járnának oda, aztán jól összetörnék magukat!! >
Szóval összességében szerintem nincsrá nagy igény, ennek ellenére mindenki ezt a szart hajtja!
Sokkal nagyobb értelmét látnám egy FR pálya építését NS-el vagy akár a sípálya helyére egy duálpályát építeni! Mert szerintem úgy elkéne gondolkozni mindenkinek, hogy van e szükség rá, meg ilyenek, mert szerintem ez másra nem jó, mint annak, hogy felépítseneke egy szart, és akkor az lenne mondva évekig, hogy nem kell más pálya ott van a dirt menj azon! Meg a pós is már beígért százféle dolgot, de nem tart be semmit, csak a szája nagy! Na jó én eztígy látom nekem ez másnak biztos más az élete, csak azt nem értem hogy miért nem lehetne egy gyûlést tartani ahol mindenki mgmondaná a véleményét, nem csak így a nagyviálágba beleépíteni mindent, mert szerintem a többség úgy sem fog oda menni! Meg nincs is senki aki erre szakosodott volna!
Jobb lenne az erdõben elkeríteni annyi pémzért egy rész aztán oda bármit lehet csinálni!
Na jó van , többet nem osztom az észt! DE jó lenne elgondolkozni amit írtam rajta!
Bár ezt nem tudom miért ide írom, ezt a pósnak kéne igazándiból elmondani!
És McClane, ezzel nem köcsögösködni akartam, hanem elmondtam a véleményemet!
Na akkor fél négy emlékmû!
Posted 2004. April 23. - 13:45
Nekem már ki van nyomtatva a szakdogám, már csak be kell köttetni, meg alá kell íratni, oszt kész. Most már csak az a probléma, hogy hova rakjam itthon, meg hogyan vigyem el úgy, hogy ne legyen semmi baja.
Fél négykor emlékmû, az jó nekem is. Meg akkor holnap Kõszeg.
Fél négykor emlékmû, az jó nekem is. Meg akkor holnap Kõszeg.
Posted 2004. April 23. - 13:15
Hi én héttõl csatlakozok!!! Mcclane megyek hozzád akkor jó? és együtt mehetnénk!!!! majd megcsörgetlek.... szakdogát félre mert jön a bicaj!!!Peti te is tedd ezt!! ;D
akkor este!! peti az nekem is jó lenne!!!!! elötte városba megyek--akkor aki jön az jöjjön a 9:57 es vonatra!!!! Matt szombaton azzal a vonattal megyünk-gyere majd ki az állomásra!!!!
Holnap 9:57!!!! -->irány Köszeg-mindenki jöjjön el!!!
akkor este!! peti az nekem is jó lenne!!!!! elötte városba megyek--akkor aki jön az jöjjön a 9:57 es vonatra!!!! Matt szombaton azzal a vonattal megyünk-gyere majd ki az állomásra!!!!
Holnap 9:57!!!! -->irány Köszeg-mindenki jöjjön el!!!