Köszz hulp! DE mindegyiknek a pontos címét, nem tudod, mivel kocsivla megyek, és így a buszmegállókról nem hoszem hogy tudni fogom!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. May 13. - 20:37
Posted 2004. May 13. - 19:57
Elvileg mindegyikben van teló, a Schlossberbahn mellettiben van egy csomó, 888 is van majdnem mindenhol. Poinsont nem látott, azt mondta. Sajna árakról nem nagyon tud mit mondani.
Posted 2004. May 13. - 19:54
Nem mondta mennyibe kerül. A Voteces bolt a St. Peter Hauptstrasse-n van. 6-os villamos végállomásáig mész az állomásról, onnan a 36-os busszal jó sokat, amíg a bal oldalon nem látod a boltot, egy mezõ után. Nem sokkal utána van a megálló. A másik a 4-es vagy 5-ös villamos Schlossbergbahn nevû megállójánál van valahol. Onnan még egy kicsit kell menni a Mura folyásával ellentétes irányban. A harmadik meg a HerzJesu Kirche és az Opera között van kis utcák valamelyikében. A hármas villamos megy arra. A negyedik az a Jakominiplatztól nem messze van Az Opernringen nyugat felé. A pontos címe: Joanneumring 12. Az internetcím: www.pech2rad.at. Meg a Giagasportban lehet még bicajt kapni. Ez meg a Mura partján van a Kunsthaussal szemben.
Posted 2004. May 13. - 17:06
És mennyibe kerül azt nem mondta?
Ja, meg még azt kérdezd meg tõle hogy poisont nem forgalmaznak-e valahol! Meg telót azt hol lenne érdemes venni, ha külön veszek!
Valószínû hogy szombaton megyek grazba, tehát a címeket nem tudná megadni, aztán csak odatalálok!
Ja, meg még azt kérdezd meg tõle hogy poisont nem forgalmaznak-e valahol! Meg telót azt hol lenne érdemes venni, ha külön veszek!
Valószínû hogy szombaton megyek grazba, tehát a címeket nem tudná megadni, aztán csak odatalálok!
Posted 2004. May 13. - 14:25
A tesóm mondta Maul, hogy Grazban az egyik boltban meg tudod nézni a Specialized Bighit Compot, mert ki van rakva, meg ott vannak még Konák, meg Cube-ok is, bár ez utóbbiból, azt mondta inkább enduro van csak kiállítva. Ha kimész, és õ is ráér, akkor meg tudja neked mutatni, hol vannak a boltok. Õ hétfõtõl már kinn lesz. Azt mondta nagyon brutálisan néz ki a Bighit.
Posted 2004. May 13. - 13:51
Én biztos, hogy nem megyek, fõleg az idõ miatt. Tankcsapda is mehetne a filmben, arra is lehet vadulni, meg Metallica.
Posted 2004. May 13. - 12:27
Posted 2004. May 13. - 12:26
Kornél akkor a kamerába lécci minél elõbb nézz akit, meg töltõt, aztán akkor megveszem a rádiós optikát mindenképpen!
Aztán akkor már nyomathatjuk is!
Aztán akkor már nyomathatjuk is!
Posted 2004. May 13. - 12:23
Rohadás álljon ebbe a nyomorult idõbe!
Most megint lõttek az egész hétvégének!
Kornél a képeket mingyá küldöm!
Most megint lõttek az egész hétvégének!
Kornél a képeket mingyá küldöm!
Posted 2004. May 13. - 12:03
Én személy szerint a Nightwish, Demonlord számaira szavaznék, ez utóbbi ráadásul magyar együttes. Asszem a mai napon nézhetjük, hogyan esik az esõ, meg még pár napig nem tudunk sokmindent csinálni.
Posted 2004. May 12. - 22:22
Igaz Hulp, a nightwish-re én is jobban beindulnék.. ;D
Vannak terveim,csak az idõ engedje kivitelezni... :-\
Akkor Maul veszel a kamerára rádiós optikát? Ha nem tudok menni,akkor nektek jó ásást! 8)
Vannak terveim,csak az idõ engedje kivitelezni... :-\
Akkor Maul veszel a kamerára rádiós optikát? Ha nem tudok menni,akkor nektek jó ásást! 8)
Posted 2004. May 12. - 22:18
Biztos tudunk ilyen videót csinálni, csak rá kell szánni az idõt. Tulajdonképpen semmi extra nem volt benn, mármint a felvételeket, meg az effekteket illetõen. Én mondjuk valami zúzósabb zenének (rock, metál) jobban örülnék, mert szerintem a száguldáshoz jobban illik, mint a rap, az inkább a triálhoz, meg a streethez való. Menjen hozzá komolyzene. ;D Nem vagyok túl derûlátó a holnapi idõjárást illetõen, de ha nem esik, akkor mehetünk.
Posted 2004. May 12. - 22:01
Héjj,akkor lesz nekünk is komoly rap-zenénk a videóba??
Holnap mégsem mondom tutira,de max akkor pénteken ki tudok menni! Sajnos sok mindentõl függök,majd írok dél körül,hogy mi lesz,ok?
Remélem az idõ jó lesz már,mert ilyen sárba semmit sem lehet csinálni!
Jók legyetek!
bye
Holnap mégsem mondom tutira,de max akkor pénteken ki tudok menni! Sajnos sok mindentõl függök,majd írok dél körül,hogy mi lesz,ok?
Remélem az idõ jó lesz már,mert ilyen sárba semmit sem lehet csinálni!
Jók legyetek!
bye
Posted 2004. May 12. - 20:33
Tényleg biczó vagy matt a motoros vásárral kapcsolatban nincs semmi hír!
Vagy aztmondjátok meg kivel kéne beszélni, aztán akkor n beszélek, vagy a pontos nevét a vásárnak aztán neten utánajárok!
Vagy aztmondjátok meg kivel kéne beszélni, aztán akkor n beszélek, vagy a pontos nevét a vásárnak aztán neten utánajárok!
Posted 2004. May 12. - 20:31
Hát a jvc-nél nem sok esélyt adok, már én is írtam nekik, de basztak válaszolni
hát majd akkor kimegyek österreichbe aztán megveszem ott ha nem válaszolnak
hát majd akkor kimegyek österreichbe aztán megveszem ott ha nem válaszolnak
Posted 2004. May 12. - 20:00
Az akksit még hazai forgalmazók között nem találtam,írok majd a JVC-nek! Ausztriában 15a dupla,itthon is kb annyi. A töltõt megoldjuk! ;D
Posted 2004. May 12. - 19:58
Hi!
Ja,kimehetünk!
Hulp,igaz,tényleg 8perc csak,a másik fél órás,majd azt is felrakom,de az annyira nem igényes. Akkor szerintetek menni fog hasonló kaliberü film?
Képek mikor mennek fel?
Ja,kimehetünk!
Hulp,igaz,tényleg 8perc csak,a másik fél órás,majd azt is felrakom,de az annyira nem igényes. Akkor szerintetek menni fog hasonló kaliberü film?
Képek mikor mennek fel?
Posted 2004. May 12. - 19:57
Ja, nem rossz!
Kornél rosszul mondtad, merta számnak a címe a honfoglalók, a csapat pedig a connections, és õket ismerem szemályesen!
Na tényleg akkor a kamerával mi van, mert akkor a duplaaksi kell! Mikor kell fizetni?
Ja és a töltõ mennyibe fog kerülni?
Kornél rosszul mondtad, merta számnak a címe a honfoglalók, a csapat pedig a connections, és õket ismerem szemályesen!
Na tényleg akkor a kamerával mi van, mert akkor a duplaaksi kell! Mikor kell fizetni?
Ja és a töltõ mennyibe fog kerülni?
Posted 2004. May 12. - 19:53
Kornél, a hulpal voltunk ma is ugratót építeni és csináltunk képeket, majd valamikor feltöltöm!
Holnap ha emberibb idõ lesz, akkor kimegyünk?
Holnap ha emberibb idõ lesz, akkor kimegyünk?
Posted 2004. May 12. - 19:52
Nem volt rossz, de az elmondásod alapján jobbra számítottam, szerintem nem volt benne semmi extra. Jól egyben van a film az tény, meg elég ügyesek is a csávók. Meg azt mondtad, hogy vagy fél órás, de ez még 8 perc sem volt. Mondom attól függetlenül egész jó, fõleg hogy elvileg amatõrök csinálták, mármint a filmet.