Hi!
nagyon király lett az ugrató!
Biczó:
nehogy elmond valakinek is hol van, mert megint csak szét lesz ba...a!
TITOK!!!!!
tényleg király így a természet lágy ölén!
t
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. május 19. - 08:29
Írta 2004. május 19. - 07:25
tegnap végre kimentem a verseny géppel az erdõbe, na és persze a verseny gumikkal, aminek nincs oldalmerevítése, és könnyen feltellik sárral....szal ami az erdõben van, arra nem találok megfelelõ szavakat....teljesen tönkre vannak az utak a nyamvadt motorosok miatt....tegnap hármat láttam közülök, szidtam is õket rendesen....
ezekkel az 1.9-es s. black shark gumikkal a 2.1-es tioga után annyira csúszkáltam, hogy kanyar alig volt csúszás nélkül...izgis lesz a Szilvásvárad Maraton...
ezekkel az 1.9-es s. black shark gumikkal a 2.1-es tioga után annyira csúszkáltam, hogy kanyar alig volt csúszás nélkül...izgis lesz a Szilvásvárad Maraton...
Írta 2004. május 18. - 11:47
Na kullancsokat hála ég megúsztam,, ti kaptatok az áldásból? Mit építettetek azóta?
Írta 2004. május 18. - 10:42
Nem raktuk el neked, de a Maul nem nyírta ki, csak bedobta az erdõbe, majd megkeresed, ha kíváncsi vagy a belsejére is. ;D
Írta 2004. május 18. - 09:41
Ajánlom figyelmetekbe a ,, kerékpárral a természetben" topicot, tudnánk miket írni... igaz Mcclane?? ;D???
De már ideje lenne nyitni egy különálló fuckofmotorosok topicot is.. ;D
De már ideje lenne nyitni egy különálló fuckofmotorosok topicot is.. ;D
Írta 2004. május 18. - 08:44
Azt hiszem, a 85 kilõve.. meghagyom a mazoistáknak, eltekergetek a 60km-en is...
Ugye elraktátok a mezítelen csigát ??? megnézném mi van benne...
Hogy haladtok? Kornél milyen lett a beálcázott ugrató? miket terveztetek még?
Képeket hol találok???
Fanyûvõk vagyunk, még a gyökereket is képesek vagyunk kitépni egy csákánnyal..
Ugye elraktátok a mezítelen csigát ??? megnézném mi van benne...
Hogy haladtok? Kornél milyen lett a beálcázott ugrató? miket terveztetek még?
Képeket hol találok???
Fanyûvõk vagyunk, még a gyökereket is képesek vagyunk kitépni egy csákánnyal..
Írta 2004. május 18. - 06:40
csá skacok, mizújs, rég találkoztunk....
Biczót kicsit elriasztottam a Kõszeg Maraton 85 km-es távjától, szal azon nem fog indulni szvsz....
mi pénteken indulunk Szilvásváradra, remélem jól fog sikerülni
7végén ismét sógoréknál voltunk kint, ou--val mentünk 140-et, de sok hegy is volt benne...
ja még valami..
skacok nem tudtok eladó Ritchey SPD pedált?
és még valami, nwd4 zenéi nincsenek meg vkinek?
Biczót kicsit elriasztottam a Kõszeg Maraton 85 km-es távjától, szal azon nem fog indulni szvsz....
mi pénteken indulunk Szilvásváradra, remélem jól fog sikerülni
7végén ismét sógoréknál voltunk kint, ou--val mentünk 140-et, de sok hegy is volt benne...
ja még valami..
skacok nem tudtok eladó Ritchey SPD pedált?
és még valami, nwd4 zenéi nincsenek meg vkinek?
Írta 2004. május 18. - 04:29
Hi!
En meg csak 1 ora mulva erek haza,7korul alszom el,szoval az 1ora nekem nagyon morbid! ;D Ha tudok menni,akkor is csak 3-4fele,majd csorgok,ok? Jo tekerest es epitest nektek,remeljuk jo ido lesz! :-\
Maul,a kepekt mikor rakod fel?
En meg csak 1 ora mulva erek haza,7korul alszom el,szoval az 1ora nekem nagyon morbid! ;D Ha tudok menni,akkor is csak 3-4fele,majd csorgok,ok? Jo tekerest es epitest nektek,remeljuk jo ido lesz! :-\
Maul,a kepekt mikor rakod fel?
Írta 2004. május 17. - 19:25
Ha sokat mondjátok neki, akkor azon fog. Hú Krisztián, találtunk egy akkora kágyilót, hogy elélveztél volna, ha meglátod. Volt vagy 12 centi, csináltunk is róla fényképet. Ha kinyírtuk volna, állítom egy liter dzsuva jött volna ki belõle. Maul vette a bátorságot és meg is fogta, persze csak vastag munkáskesztyûben. Rettentõ gusztustalan jószág volt, az biztos. Honap egykor az Árkádiánál, Kornél, neked jó lenne az, ha nem akkor gyere majd utánunk.
Írta 2004. május 17. - 16:36
háj!
hétközben nem nagyon érek rá bemenni hétvégén meg gondoltam kéne menni egy hosszabbat, akár át ausztriába is ha jó idõ lesz. kéne készülgetnem kicsit a maratonra is mer' úgy érzem a jelenlegi kondíciómmal kiköpném a tüdõmet az elsõ 5km után
tényleg Krisztián, akkor te melyik távon is indulsz, 85?
üdv!
MaTT
hétközben nem nagyon érek rá bemenni hétvégén meg gondoltam kéne menni egy hosszabbat, akár át ausztriába is ha jó idõ lesz. kéne készülgetnem kicsit a maratonra is mer' úgy érzem a jelenlegi kondíciómmal kiköpném a tüdõmet az elsõ 5km után
tényleg Krisztián, akkor te melyik távon is indulsz, 85?
üdv!
MaTT
Írta 2004. május 16. - 22:35
No majd akkor kinézek,úgyis meg akartam nézni a térdvédõket is,állítólag az is olcsóbb kinnt...
Maul,Hulp!
Holnap építés? Hogy haladtatok? Sikerült ugartni? Ha nem esik az esõ éjjel,és jó idõ lesz reggel,akkor délben kimegyek bringával,ha tudtok,gyertek,tekerünk+építünk!! Jó lenne már kipróbálnom a gépeket a pályán.. ;D
A képeket légyszi tedd fel Maul,aztán rakom fel az oldalra,Matt is had gyönyörködhessen!
Egyébként Matt ha van kedved,akkor lejöhetnél egyik nap tekerni!!
Maul,Hulp!
Holnap építés? Hogy haladtatok? Sikerült ugartni? Ha nem esik az esõ éjjel,és jó idõ lesz reggel,akkor délben kimegyek bringával,ha tudtok,gyertek,tekerünk+építünk!! Jó lenne már kipróbálnom a gépeket a pályán.. ;D
A képeket légyszi tedd fel Maul,aztán rakom fel az oldalra,Matt is had gyönyörködhessen!
Egyébként Matt ha van kedved,akkor lejöhetnél egyik nap tekerni!!
Írta 2004. május 16. - 22:18
azóta ki is lett próbálva hegyen is és ott is mûködött ) végre van egy olyan zsákom ami nem ugrik a nyakamba meg nem nehéz de mégis tudok bele pakolni.
az itató feltöltése mondjuk nekem kicsit problémás szokott lenni, de majd remélem belejövök
az itató feltöltése mondjuk nekem kicsit problémás szokott lenni, de majd remélem belejövök
Írta 2004. május 16. - 20:43
Fontoljátok meg a beszerzést, mert nagyon praktikus (én is nemrég kaptam egyet) és annyi pénzért tényleg nagyon megéri. Láttam a Mattét, és tényleg jónak tûnik.
Írta 2004. május 16. - 12:03
hi!
ha valakinek itatós hátitatyó kell és nem érdekli a márka akkor menjen ki ausztriába a Hoferba van 10!!! euróér! sztem királyos!
üdv!
MaTT
ha valakinek itatós hátitatyó kell és nem érdekli a márka akkor menjen ki ausztriába a Hoferba van 10!!! euróér! sztem királyos!
üdv!
MaTT
Írta 2004. május 16. - 09:39
Írta 2004. május 16. - 09:35
Én 1kor tudok csak menni,mert itthon kell segítenem,de ha tudok elöbb,akkor felhívlak,ok?
Én szerintem motorral megyek,de gondolom lesz ott több bicaj is,lehet próbálni!
Én szerintem motorral megyek,de gondolom lesz ott több bicaj is,lehet próbálni!
Írta 2004. május 16. - 09:32
Én megyek mindenképpen, gondolom hulpék meg csak délután jönnének! Egyébként az erdõbe nincs sár!!
Kornél akkor mikor menjünk???? és mivel?
Kornél akkor mikor menjünk???? és mivel?
Írta 2004. május 16. - 09:21
Hi!
Na mi legyen skacok? Éjjel esett,most is vannak felhõk rendesen,de ki tudja..
Nagy sár lehet?
Maul,jó kis ugrató lett,tetszett Cyndi-nek is! ;D
Na mi legyen skacok? Éjjel esett,most is vannak felhõk rendesen,de ki tudja..
Nagy sár lehet?
Maul,jó kis ugrató lett,tetszett Cyndi-nek is! ;D
Írta 2004. május 15. - 20:16
Ja, voltam ma kint egyedül, és megcsináltam a lejárót, meg az elején a feljárót is végigszögeztem, szóval az a szakasz kész van, holnap lehet úat kezdeni!
Írta 2004. május 15. - 20:13
Na akkor holnap hulp, meg krisztián ti jöttök!
Találkoztam a kornéllal, és elvileg vele már reggeltõl kint leszünk!
Találkoztam a kornéllal, és elvileg vele már reggeltõl kint leszünk!