Maul,kedden nem dolgozom,ha jo ido lenne,akkor menjunk ki,ok? en lehet,hogy mar reggel kimegyek... Megneztuk,van fiu cica,nagyon aranyos.. ;D ondtam neki,szamit rad!! :
Hi!
Na megkérdeztem tegnap a HoriBalit de sajna õ se tudott konkrétat mondani, csak annyit hogy van ezekrõl a vásárokról katalógus és annak a hátuljára oda vannak írkálva melyik hónapban mikor vannak, de õ se volt mostanában..
majd ha megtudok még vmit szólok.
üdv!
MaTT
Az intro már majdnem kész,szal akkor ki kellene találni,hol,és milyen formában legyen benne.. ;D Lehetne egy irottkõs,jáki,NS rész,szerintem ennyi elég is. A többi csak kamerabeállítás dolga!
Akkor idén is kéne csinálni egy nagyon színonalas filmet! Szóval így mindenki akir érez magában kurázsit ;D az gondoljon át magáról egy 3-4 perces összeállítást, de ilyen rohat durvát amit mondjuk nem átlagos dolog! a beadási határidõ szept1! Szóval van idõ!
Ha nagy mákom van, és nem fognak benn, akkor megyek én is, de akkor is csak késõbb, bár ennek elég kicsi a valószínûsége. Ha megyek akkor majd telefonálok, hogy kinn vagytok-e még.
Nah,akkor találkozzunk negyed 1kor dozmaton,ok? arra kb kiérek,motorral megyek. 4ig ráérek,de még az is lehet,hogy 6ig is,persze ez nem csak rajtam múlik,az idõtõl is függ! Jó így?