Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
elindultam a vonatra. 14.15kor vagyok a vasuton aztán feltekerek emlékmühöz. ha nem vagytok ott lemegyek csótóra. nincs cash a kártyámon ugyhogy én nem tok felhivni senkit :(
na vhol majd összefutunk remélem.
bye

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Ha jól vettem ki akkor Maul ráér 4ig aztán meg csak este 7után. Kornél te 6ig érsz rá. McClane? Hulp? Boci?
13:45össel ha bemegyek akkor egyedül leszek, vagy ki tud jönni vki fél3fele?
írjaotk hamar mer minnyá indul a vonat :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én elvileg ráérek, bármikor mehetünk. Egy hátsó kerék centírozást kellene csak beiktatnom, de ment eddig is a laza küllõkkel, szóval ráér.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Na,akkor most mi lesz??
Maul,mikor érsz rá? Hulp,mcclane? MaTT?
Írjatok,mert rengeteg a dolgom! ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
na mi ez fiatalok?! elõjönnek az állati ösztönök meg az agresszivitás? ;D
akkor majd nézegetem a fórumot 1ig aztán meglátás hogy alakulnak a dologok.

McClane: ha nem találtál még ricsi pedált: http://www.ebike.hu/...k/pedal/mtbspd/

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ha zúzós zene kell, csak szólj, van pár :D

Biczó a kormányt nem találtam meg, szerintem ki lett dobva, miután kettétört.....

basszus...annyira hiányzik már egy kis állatkodás a városban, meg az erdõben / hegyen...
állandóan csak a nyomás van, országutival meg mountival is...fáradt is vagyok, meg télleg hiányzik egy kis állatkodás, idõs nénik ijesztgetése, meg ilyenek :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát ez a holnapi tekerés lehet, hogy akkor nem nagyon fog összejönni, mert a Maulnak évzárója lesz 5 után.
A videónkon Nightwish, meg Demonlord lesz, ha lehet beleszólásom. Meg egy kis zúzósabb Tankcsapda, meg Metallica.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
nos,en elvileg fel 3tol raerek,ugy kb 6ig. Maul,az jo lenne neked? Hulp,te meg majd csatlakozol hozzank,ok?
Biczo,nekem is nagyon bejon a video,foleg a zenevel alatta! Nemsokara rakom fel a kovetkezo reszt.. ;D
Maul,sikerult beallitani a fekeket meg a terelot?
MaTT,akkor gyere majd be te is,de irok meg 1fele,ok? Majd nezzed a forumot! Aztan akkor meglatod a Norcot is.. ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ugye Matt egy kis zsír milyen csodákra képes? ;D Maul, lehet hogy nekem a délután nem jó mert valamikor fodrászhoz kell mennem, de akkor este megyünk el egy kicsit.
Most akkor lesz leérkezõ vagy nem? Mert valamekkora jó lenne, hogy ne csak a Maul gépe bírja, hanem a miénk is, és ne törjön ketté 10 leugrás után.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na háj, végre hazaértem!

Holnap megyünk akkor tekerni, és akkor csinálunk képeket is! Én 12-tõl érek rá négyig, vagy este 7 után kinek mikor jó??

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hájsztok!
holnap mikor mentek város? lehet csatlakozom, de majd meglátom. lehet itthon hagyom a bicot és akkor nem.
más:örül a fejem mert bezsiroztam a mozot és most ezerszer szebben mozog mint elõtte. meg csináltam olyan gumiharmonikát a becsuszora mint a tavalyi blackeken van ;D tökjólett :)
üdv!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
majd megcsináljuk úgy hogyha nem mész neki nagy lendülettel, akkor a közeli-leérkezõ meredek legyen,és akkor te is simán le tudod ugrani..én is csak azért akarnék leérkezõt,hogy ne vágjam oda annyira agépet.. bafki most nézem 3.szor azta filmet az oldaladon kranked.. nagyoon teccik...teccik érteni..
még meg nézem párszor, csõváz.. az authoros bemutatón ott is voltam,,,Petiék pont hazamentek mikor kezdõdött..élõben még kaffább volt

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én is bicajtisztítással töltöttem a mai délutánt, és a közeljövõben nem szándékozok ezzel foglalkozni. Rohadt macerás dolog. Meg utána az egész lakást ki kell takarítani, mert minden tiszta sár. Egy teljes szemeteslapátnyi sár jött le a bicajról.
Krisztián, gratulálok a mutatványodhoz.
Az nem jó, ha ti leugorjátok én meg majd nem fogom, mert azért eléggé durva, fõleg jelen állapotban az én CC bicajommal. ;D
Szerdán megyek Kõszegre, egész napos tekerés, ha valakinek van kedve, jöjjön. Remélem arra már nem lesz sár.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hat igen! ;D
Nekem egyenlore eleg ez rugout,ha majd kinovom,akkor jon az uj alomgepem! ;) A technika egyre fejlodik,el sem merem kepzelni,mi lesz par ev mulva! 2kilos DH vazak,stb... lehet,hogy a kovetkezo bringam mar szerves lesz? (carbon) ;D
Nah,akkor holnap 1 laza varos? Erdobe meg nem kene kimenni,2 oran keresztul mostam a brinyat tegnap! :-\

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
hi-nekem jó, már rég le kellett volna ugrani.... ha multkor megvártatok volna...már bánom..de most 7végén mindenképp, Mault nagyobbkihívás elé kell már állítani: neki szaltóval kell ;D ..aztán fel a fára és vissza tudod Kornél.. :o

baszki aza 88888888 már mindent kimozoghat...pl egy kutyust az irottról lefelé, vagy egy két nagymamit is..nagyoon baró lehet.. szinte végtelen teló út,,,akár két mamókát is kimozog és észre se vennéd ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
heeee!! En is menni akarok tekerni! Holnap? Aztan akkor csinaljunk kepeket a Norcorol,aztan dobom is a netre! Maul,egy hetet kapsz,szokjad a bicajt,aztan a NS-t leugorjuk,ok? El kellene kezdeni a filmet csinalni,mert semmi sem lesz belole. Addig van analog kamera,az is fasza,es nem szaggatottan vesz! Velemeny?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
[glow=red,2,300]

Boldog szulinapot,maul!

[/glow]

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
hi, boldog szülinapot Maul!!!!

;D ez egy olyan vas izé ami kinõlt a földbõl hogy jó irányba terelje a gyalogosokat...és bicajosokat...

Áhh el nem cserélném ezt a tárcsát, hisz ez egyedi, ilyen csak nekem van-hamuban sült... :o
Ja peti vettem szemüveget csak úgy spontán, már egész jól néz ki-csak mert már úgyis mindegy, amikor megvettem még sokkal rondábban állt, de szépül...

majd dícsérjétek meg!!! ;D ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én is Boldog szülinapot! Valószínûleg el fogom felejteni mondani este, úgyhogy elõre is bocs. Akkor ha hazaértél, én nincs túl késõ, hívjál, aztán megyünk tekerni. Viszont azt ne felejtsd el, hogy a nyereg miatt csak CC-ni tudsz majd. Nekem meg már le kéne vakarni a sárról a biciklimet.
Mi volt az az útakadály Krisztián? Fa? K9özlekedésitábla? Pad? ;D Van egy fölös 160-as tárcsám, 15-ért a tiéd. ;D Ezt az ajánlatot ne hagyd ki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Boldog szülinapot Maul!