Kösz Maul!
Sajna elég szar minõségûek a videók, mert digitális foto kamerával csináljuk!
Be kéne fektetni egy normális digitális videó kamerába!
Nem sokkára lesz fent új videó!
Egy hete folyamatosan a skateparkban vagyok 14töl 18ig csak funboxot ugrok most már végre össze jön a no foot, hell kicker, no foot can can, meg superman szerûség!
Írok ha fent lesznek a videók!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. október 20. - 23:17
Írta 2004. október 20. - 21:33
Letöltögetem a videokat Dávid az oldaladról! Tök faszak! Kár hogy itt szhelyen nincs skateparkba ilyen elem, ahol lehetne gyakorolni trükköket! Meg a Wallride is tök király!
Írta 2004. október 20. - 21:16
Hulp, a vasárnapi versenyen való megjelenés, szurkolás neked is kötelezõvé van téve! Mert már rég dumáltunk! Vagy gyere ki te is emlékmûhöz!
Írta 2004. október 20. - 20:03
igyexem úgy intézni h be tudjak menni, deakkor kéne tudni mikor.
Kornél! Mikor dolgozol Te?
Kornél! Mikor dolgozol Te?
Írta 2004. október 20. - 19:57
Matt, gyere be mindenképpen, jó lesz, te is streetelsz egyet, meg az útûtugrás fasza lesz, min 10 méter!
Írta 2004. október 20. - 19:53
Írta 2004. október 20. - 19:38
pénteken okt 23 kötelezõ ünnepség lesz délután, de lehet ellógok...
szombat se biztos..
ha nem jön össze akkor vasárnap ugyis taláxunk.
szombat se biztos..
ha nem jön össze akkor vasárnap ugyis taláxunk.
Írta 2004. október 20. - 19:34
Mert mi a bajod ezzel legalább a biczó tudja, hogy melyik kell ;D
Matt mivel a verseny vasárnap lesz, ezért szombaton vagy pénteken megyek, megyünk emlékmûhöz, attól függ kornál mikor ér rá!
Gyere be te is!
Matt mivel a verseny vasárnap lesz, ezért szombaton vagy pénteken megyek, megyünk emlékmûhöz, attól függ kornál mikor ér rá!
Gyere be te is!
Írta 2004. október 20. - 19:22
Hát nem tudom miért 26 kg! De a gyári stinky is majd nem 20!
A monster 6 kg! Akkor van 2 db doubletrack,
a 3.0 ás nokian gumi elöl, hátul meg a 2.6os nokian!
Talán az agyak, race face hajtókar, csónak méretû tioga ülés, hát elégé összejön!
Hát a 3.0 gumi plusz 5cm rugóút ;D
érkezni nagyon jo vele meg kimozog mindent meg lképcsöt is szereti!
Kanyarodni kurva nehéz!
Meg kell szokni!
Meg monsterbe már majdnem kötelezõ a 3.0 mert az össze gumi kicsinek néz ki! Így is van 5 cm oldalanként!
A monster 6 kg! Akkor van 2 db doubletrack,
a 3.0 ás nokian gumi elöl, hátul meg a 2.6os nokian!
Talán az agyak, race face hajtókar, csónak méretû tioga ülés, hát elégé összejön!
Hát a 3.0 gumi plusz 5cm rugóút ;D
érkezni nagyon jo vele meg kimozog mindent meg lképcsöt is szereti!
Kanyarodni kurva nehéz!
Meg kell szokni!
Meg monsterbe már majdnem kötelezõ a 3.0 mert az össze gumi kicsinek néz ki! Így is van 5 cm oldalanként!
Írta 2004. október 20. - 19:14
jó lesz az a chaparal sztem )
ez a rámpa.bmp elég komoly Maul ;D
melyik nap mentek akkor emlékmûhöz?
HC-n idén nem indulok, deazér ott leszek szurkolótábornak )
ez a rámpa.bmp elég komoly Maul ;D
melyik nap mentek akkor emlékmûhöz?
HC-n idén nem indulok, deazér ott leszek szurkolótábornak )
Írta 2004. október 20. - 19:12
Jaja ebben igazad van, de szerintem az idei vát eléhgjó lett, és a rugóstag is jó benne, meg az ára is korrekt.!
CSak azon röhögtem, hogy ezt ilyen kis emberekre tervezték, mert a stab supremeba az xxxl-es méret 17 colos. szóval....
Ameridát nem azért mondtam, hogy azt ved meg, hanem azért hogy milyen drága, pedig egy nagy szar.!
CSak azon röhögtem, hogy ezt ilyen kis emberekre tervezték, mert a stab supremeba az xxxl-es méret 17 colos. szóval....
Ameridát nem azért mondtam, hogy azt ved meg, hanem azért hogy milyen drága, pedig egy nagy szar.!
Írta 2004. október 20. - 19:03
Hát Meridát bocs, de semmiképpen, meg Kona is már tömegbicaj Magyarországon. Mondjuk, ha nem lesz elég lóvém, akkor lehet, hogy egy 2005-ös Stinkyt beszerzek (mármint vázat). Mert a felszereltsége azért nem a legjobb, gondolok itt elsõsorban az agyakra.
Írta 2004. október 20. - 16:56
Hulp, Konakat nem nézted? a 2005ösöket! Van katalógusom, ha esetleg kellene.
Az X-factorban, van egy tavalyi stab 570-ért, csak úgy mondom ;D
Meg azon röhögtem, hogy volt egy umf, de nem a dh, hanem a másik össztelósa levegõs taggal, eg shermann volt benne és 850 ezerbe kerül. DE a felszereltsége is tök gagyi volt! ;D
Az X-factorban, van egy tavalyi stab 570-ért, csak úgy mondom ;D
Meg azon röhögtem, hogy volt egy umf, de nem a dh, hanem a másik össztelósa levegõs taggal, eg shermann volt benne és 850 ezerbe kerül. DE a felszereltsége is tök gagyi volt! ;D
Írta 2004. október 20. - 16:48
BICZÓ!!!!!!!!!!
Meghánytam vetettem a dolgokat, akkor azt kérd el, ami sárga színû, és elvileg leérkezõként van berakva a skateparkba.
és így néz ki:
http://krankedzone.uw.hu/rampa.bmp
Meghánytam vetettem a dolgokat, akkor azt kérd el, ami sárga színû, és elvileg leérkezõként van berakva a skateparkba.
és így néz ki:
http://krankedzone.uw.hu/rampa.bmp
Írta 2004. október 20. - 16:35
Én is inkább a Chaparralt választanám, bár az a drágább, de a pénz nem számít ;D.
Mit akartok ti csinálni rámpákkal? Fel akartok ugratni az Emlékmû tetejére?
Teszteljük a Mountainbikes online-t, a Roland tegnap rendelte meg az új telóját tõlük: Marzo Z150 asszem idei, de lehet hogy tavalyi. Ha beválik a dolog én is innen rendelem a Bansheet. Maul, ha megszerezted a NWD5-öt azonnal szóljál ám. Én is sasolom a DC-t folyamatosan.
Mit akartok ti csinálni rámpákkal? Fel akartok ugratni az Emlékmû tetejére?
Teszteljük a Mountainbikes online-t, a Roland tegnap rendelte meg az új telóját tõlük: Marzo Z150 asszem idei, de lehet hogy tavalyi. Ha beválik a dolog én is innen rendelem a Bansheet. Maul, ha megszerezted a NWD5-öt azonnal szóljál ám. Én is sasolom a DC-t folyamatosan.
Írta 2004. október 20. - 16:33
Semmi baj biczó! ;D
Mondjuk 26 kg az télleg brutális! Az már majdnem karpiel apocalypsis. DE mitõl ilyen nehéz? A váz az hány kiló?
Télleg, a 3.0-s kerék jól megy, vagy nehéz vele tekerni?? Mert én is gondolkozom, hogy kicseréljem az enyémet nagyobbra!
Mondjuk 26 kg az télleg brutális! Az már majdnem karpiel apocalypsis. DE mitõl ilyen nehéz? A váz az hány kiló?
Télleg, a 3.0-s kerék jól megy, vagy nehéz vele tekerni?? Mert én is gondolkozom, hogy kicseréljem az enyémet nagyobbra!
Írta 2004. október 20. - 16:30
Hát nem is tudom melyik keljen, van az a sárga szinû, csak abból is van olyan ami ívelt, meg van az, ami ennek a leérkezõje, az egy ilyen 35 fokos dõlésszõgû!
Kornél, melyik lenne szerinted a jobb?
Kornél, melyik lenne szerinted a jobb?
Írta 2004. október 20. - 15:18
X-bike
veled se megyek tekerni.... ;D ;D ;Dhelyetted nem tekernék semmi pénzért, 26kg- ??? ehez képest Maul gépe,,ccmasina...bocs Maul
veled se megyek tekerni.... ;D ;D ;Dhelyetted nem tekernék semmi pénzért, 26kg- ??? ehez képest Maul gépe,,ccmasina...bocs Maul
Írta 2004. október 20. - 15:07
Megpróbálom Maul..melyik kell? ha tudod még ma nézd ki, hogy holnap de-tt már tudjam.. és megpróbálom felhívni jenci-báttyót.....ok?csak neked...
HULP-Chaparral!!!!!!!!!
a bullyitot felejtsd el.. ;Dpersze ha van felesleg akkor csak hozd át! ;D ;D
Bocs Matt 65 ;D ;D elindulsz akkor?
Globális
Felmelegedés várható!!!!!!!!!!!!!! ;D
HULP-Chaparral!!!!!!!!!
a bullyitot felejtsd el.. ;Dpersze ha van felesleg akkor csak hozd át! ;D ;D
Bocs Matt 65 ;D ;D elindulsz akkor?
Globális
Felmelegedés várható!!!!!!!!!!!!!! ;D
Írta 2004. október 20. - 14:55
Bixzó, akkor hétvégére eltudnád kérni az ugrató, mert az emlékmûnél azt jó lenne megcsinálni! Természetesen majd én cipelem mindenhova!