ráadásul akko megin ZÖLD biciklid lenne hulp, gondold meg ;D ;D
szombaton a 9óra nekem jobban tetszene, du. nem biztos h ráérek. majd írjátok meg akkor h miko indul a banzáj )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. október 21. - 20:44
Írta 2004. október 21. - 20:24
Hát igen Dávid! Nekem is ez a best of! Mennyiért adják kint?
Egyébként bécsben hol van bolt? Mert én is járok azért gyakran ott, és szívesen kipróbálnám én is!
Egyébként bécsben hol van bolt? Mert én is járok azért gyakran ott, és szívesen kipróbálnám én is!
Írta 2004. október 21. - 20:22
Figyelj hulp!
Mpost voltam bocival tekerni, és így dumáltunk biciklivételrõl, meg mindenfélérõl!
Szóval! Nem veszed meg hulp a jennyt, meg a shermannt, mert a boci eldná neked olcsón! És akkor jól is járnál, mert van egy kurva fasza vázad, ami neked pont idális lenne mindentekintetben, meg egy jó durva telód!
És ez a kombináció, kibír mindent, lásd Kornél... meg boci sem egy pehelysúlyú szóval eltörni biztos nem tudod!
Mpost voltam bocival tekerni, és így dumáltunk biciklivételrõl, meg mindenfélérõl!
Szóval! Nem veszed meg hulp a jennyt, meg a shermannt, mert a boci eldná neked olcsón! És akkor jól is járnál, mert van egy kurva fasza vázad, ami neked pont idális lenne mindentekintetben, meg egy jó durva telód!
És ez a kombináció, kibír mindent, lásd Kornél... meg boci sem egy pehelysúlyú szóval eltörni biztos nem tudod!
Írta 2004. október 21. - 20:18
Igazad van Dávid! Az kell a hulpnak!
Hát figyelj hulpovics így elõreláthatólag még nem tudom megmondadni, hogy mikor leszünk kint, de szerintem szombaton valamikor délután lenne a legjobb!
DE idõben szólni fogok!
Hát figyelj hulpovics így elõreláthatólag még nem tudom megmondadni, hogy mikor leszünk kint, de szerintem szombaton valamikor délután lenne a legjobb!
DE idõben szólni fogok!
Írta 2004. október 21. - 19:05
@hulp: ne vegyél screamt, inkább az én 2004es stinky vázamat vedd meg!
kurva jó!
majd én veszek scream-et!
kurva jó!
majd én veszek scream-et!
Írta 2004. október 21. - 17:25
nekem az új 2005s rmx nagyon bejönnnn!
teszteltem is már bécsben!ebbe tökéletes lenne a monster em!
http://www.bikeactio...B_SE_RMX550.jpg
teszteltem is már bécsben!ebbe tökéletes lenne a monster em!
http://www.bikeactio...B_SE_RMX550.jpg
Írta 2004. október 21. - 16:49
Mondjatok egy idõpontot, hogy mikor hol lesztek, gondolom ezt a rámpát nem nagyon fogjátok a városban hurcolászni, aztán akkor odamegyek én is, ha nem mentek túl korán. Én is szívesen találkoznék már veletek, mert azért így fórumon dumálni nem az igazi.
Írta 2004. október 21. - 15:12
RMX-et vegyél Dávid! Az a legkurva jobb freeride váz a többi ahoz késpest.......
Írta 2004. október 21. - 15:09
Hát nem Matt ebben igazad van, nem 4 métert fogok ugrani ;D
Meg ott azért biztos nem szólnak hogy ugrunk párat!
Boci nekem jó a 9 óra emlékmû!
Biczó akkor most a rámpával mi van?
Meg ott azért biztos nem szólnak hogy ugrunk párat!
Boci nekem jó a 9 óra emlékmû!
Biczó akkor most a rámpával mi van?
Írta 2004. október 21. - 14:45
Írta 2004. október 21. - 14:41
emlékmûnél mér szólnának? ki van rakva h nem lehet a füvön biciklizni? vagy rongálás? vagy mibe kötnek bele?
szvsz Maul nem azt akarja hogy vizszintre kirakja azt a pici rámpát és ugrik 4m hosszut
szvsz Maul nem azt akarja hogy vizszintre kirakja azt a pici rámpát és ugrik 4m hosszut
Írta 2004. október 21. - 14:33
Írta 2004. október 21. - 14:30
a szabadidõközpont télleg jó lenne, csak magánkézben van egy része, másik része pedig a Mûvelõdési és Sportházé, szal az illetékesekkel mindenképpen beszélni kellene, mert amikor mi Rámpaugrató Versenyt rendeztüönk, akkor is engedélyt kellett kérnünk, és még csak azt sem engedték meg, hogy egy kis földet ássunk ki, csak a Rámpát engedték ideiglenesen felállítani...
de a SzabadidõKözpont az nekem is teccene, közel is van, meg szuperul meg lehetne csinálni...
szal én benne lennék...
keressük meg az illetékeseket?
meg csináltao da most valami homokfutó pályát, vagy mit....
de a SzabadidõKözpont az nekem is teccene, közel is van, meg szuperul meg lehetne csinálni...
szal én benne lennék...
keressük meg az illetékeseket?
meg csináltao da most valami homokfutó pályát, vagy mit....
Írta 2004. október 21. - 13:39
HI!
Jól van, jelentkezetek ha jöttök!
Dehogy nem, már árulom a stinky vázat!
Szeretnék valami durvábbat!
stinky supreme, demo9, v10, rmx, scream, intense vagy valamit!
Jól van, jelentkezetek ha jöttök!
Dehogy nem, már árulom a stinky vázat!
Szeretnék valami durvábbat!
stinky supreme, demo9, v10, rmx, scream, intense vagy valamit!
Írta 2004. október 21. - 13:07
Na az is okos lenne az emlékmûnél ugrálgatni :-X
jönnek a zsaruk aztán meglincselnek... :
keresni kell valami normális helyet!!!
pl.: szabadidõközpontban nem zavarnánk senkit!!!
t
jönnek a zsaruk aztán meglincselnek... :
keresni kell valami normális helyet!!!
pl.: szabadidõközpontban nem zavarnánk senkit!!!
t
Írta 2004. október 21. - 11:06
Maul ha akarsz ma 2körül már talán érte is tudnál menni,, majd megcsörgetlek, ha mehetesz, 1re megy az illetékes.és akkor visszahívom..
Írta 2004. október 21. - 10:01
Boci!.. ;D
Hulp azt vedd meg!!! ;D
Maul bazze, rajzolhattál volna pácikaembört is...mer ebbõl aztán tudom...na megpróbálok mindent, de úgy próbáljátok má szervezni, hogy,ott lehessek, este felhívlak hogy viheted-e az ugri-bugratót.., akkor kellene elvinned amikor még ott van az illetékes: Varga Jenõ tanárúr.....tõle kell majd elkérned, addig megbeszélem vele, most ha tudom...ok?, de olyat kapsz amilyet rajzoltál ;D csak vonalakból fog állni-....
Írta 2004. október 21. - 09:25
HI!
kis tekerés kinek mikor lenne jó?
Szombaton 9 emlékmû?????
Hulp vazze vegyél chaparralt!!!!!!!!
ne nézegess más szemetet!!
tamas
kis tekerés kinek mikor lenne jó?
Szombaton 9 emlékmû?????
Hulp vazze vegyél chaparralt!!!!!!!!
ne nézegess más szemetet!!
tamas
Írta 2004. október 21. - 09:21
Na Hi!
akkor mehetünk Sopronba! ;D
Xbike!
nem tervezel másik vázat a Stinky helyett?
csak azért kérdezem, mert a monsterhez más váz kéne azért nem?
t
akkor mehetünk Sopronba! ;D
Xbike!
nem tervezel másik vázat a Stinky helyett?
csak azért kérdezem, mert a monsterhez más váz kéne azért nem?
t
Írta 2004. október 21. - 08:47
Nagyoon jók a videók, vagyis az ugrások..!
Maul ugrálhatnánk mi is földbuckákat, az hiányzik a repertoárból... fal-ride-ot köszegen tudnál te is csinálni, a hely abszolútdeperfekt!!! 8)az attilálnál már megvan videón, amit összehoztam..
Maul ugrálhatnánk mi is földbuckákat, az hiányzik a repertoárból... fal-ride-ot köszegen tudnál te is csinálni, a hely abszolútdeperfekt!!! 8)az attilálnál már megvan videón, amit összehoztam..