Ha nem jön meg a stinky vedd meg a specializedet!
Kornél, pénteken akkor csak tereplszemlére megyönk, mert akko nem a norcoval megyek, hogy ne legyen tiszta dzsuva!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. december 02. - 15:22
Írta 2004. december 02. - 15:16
Jah,oks, akkor péntek fél2!!
Hulp, én is így kezdtem....vártam decemberig a stinkyre, aztán januárig, aztán februárig... A stinky már csak ilyen, már mikor felteszik a gépre tajvanban, akkor megvannak a tulajok, és nem hinném, hogy a biciklont ott ismeri valaki! :afro:
De azért ne add fel, remény mindig van...
Hulp, kiszámoltad mennyibe fog kijönni a gép? Írjad le, mi lesz benne, oks? Régi alkatrészeket is felhasználsz?
Vazzzeee... megvan a régi vázad még?????? Add má ide, csinálok belõle egy frankó gépet!!! Nah??
Hulp, én is így kezdtem....vártam decemberig a stinkyre, aztán januárig, aztán februárig... A stinky már csak ilyen, már mikor felteszik a gépre tajvanban, akkor megvannak a tulajok, és nem hinném, hogy a biciklont ott ismeri valaki! :afro:
De azért ne add fel, remény mindig van...
Hulp, kiszámoltad mennyibe fog kijönni a gép? Írjad le, mi lesz benne, oks? Régi alkatrészeket is felhasználsz?
Vazzzeee... megvan a régi vázad még?????? Add má ide, csinálok belõle egy frankó gépet!!! Nah??
Írta 2004. december 02. - 13:55
menjünk is...
én ma is kimegyek egyet a városba, jó idõ van....
vasárnap pedig szeretnék kicsit gyakorolni a Parkosban, a Sípálya melletti ugratón, azon szerintem tudnék fejlõdni....
én ma is kimegyek egyet a városba, jó idõ van....
vasárnap pedig szeretnék kicsit gyakorolni a Parkosban, a Sípálya melletti ugratón, azon szerintem tudnék fejlõdni....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. december 02. - 09:21
Hát hulp, én neked ajálottam a specializedet, én minek akarnék venni! Mert szerintem annyit rohadtul megér!
Ok McClane mehetünk vasárnap is!!
Kornél, akkor péntek fél 2 emlékmû??????????
Ok McClane mehetünk vasárnap is!!
Kornél, akkor péntek fél 2 emlékmû??????????
Írta 2004. december 02. - 07:53
ide is írom, mert a krankedzone-ra nem nagyon írtok...
vasárnap menni kellene rideolni, nem?
vasárnap menni kellene rideolni, nem?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. december 01. - 23:19
Nekem ajánlod, vagy te akarsz venni egyet? Mert nekem ha minden igaz a jövõ héten már jön a bicajom, ugye minden attól függ, hogy mikor hozzák be õket az országba, de elvileg december elejére mondta az X-factor.
Ok Maul ráér a hétvégén is, mert én is inkább csak akkor tudnék elmenni érte, amikor jövök haza munkából olyan negyed5- fél 5 körül, mert este már semmi kedvem felöltözni meg elmenni érte, annyira nem érdekel a a játék.
Ok Maul ráér a hétvégén is, mert én is inkább csak akkor tudnék elmenni érte, amikor jövök haza munkából olyan negyed5- fél 5 körül, mert este már semmi kedvem felöltözni meg elmenni érte, annyira nem érdekel a a játék.
Írta 2004. december 01. - 21:46
Ok Kornél, akkor pénteken, fél 2 kor emlékmû?
HJulp, most néztem a specialedeket a Big hit fsr itthon 570 ezer lesz , szerintem annyit simán megér! Ugye???
http://www.specializ...l.jsp?spid=9401
HJulp, most néztem a specialedeket a Big hit fsr itthon 570 ezer lesz , szerintem annyit simán megér! Ugye???
http://www.specializ...l.jsp?spid=9401
Írta 2004. december 01. - 21:44
Hi!
Igen Maul, jó lesz a péntek, mikor induljunk?
Mikortól érsz rá?
Zingert addig nem kellene zargatni szerintem,amíg nem ugrunk le 10m-rõl..
Igen Maul, jó lesz a péntek, mikor induljunk?
Mikortól érsz rá?
Zingert addig nem kellene zargatni szerintem,amíg nem ugrunk le 10m-rõl..
Írta 2004. december 01. - 20:49
BOCI! A ZINGERHEZ MIKOR MEGYÜNK??????
Kornél, akkor péntek az jó neked??
Hulp, bocs, hogy nem vittem át a cuccot, de minden nap este fél nyolckor érek haza, aztán akkor már nem sok mindenre van erõm! De ha gondolod, gyere át érte, vagy majd csak hétvégén tudom vinni!
Kornél, akkor péntek az jó neked??
Hulp, bocs, hogy nem vittem át a cuccot, de minden nap este fél nyolckor érek haza, aztán akkor már nem sok mindenre van erõm! De ha gondolod, gyere át érte, vagy majd csak hétvégén tudom vinni!
Írta 2004. december 01. - 20:38
Sõt inkábbb nem is veszek elsõvillát, és akkor jól meg fogok tanulni egykerekezni.
látom nem vesztek komolyan :cry:
pedig megnéztem volna mien...na mind1 )
Írta 2004. december 01. - 18:22
McLane!
Tudod mit almodtam ejszaka? Tobbek kozt veled beszeltem. Illetve csak te beszeltel:)
Ennek ellenere 1 szot sem ertettem mert be voltal rekedve es nem volt hangod:D
De azert nagyon magyaraztal valamit:D
Tudod mit almodtam ejszaka? Tobbek kozt veled beszeltem. Illetve csak te beszeltel:)
Ennek ellenere 1 szot sem ertettem mert be voltal rekedve es nem volt hangod:D
De azert nagyon magyaraztal valamit:D
Írta 2004. december 01. - 07:32
stinky + merevvilla.....vazze Matt
pénteken akkor megyünk tekerni?
pénteken akkor megyünk tekerni?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. november 30. - 21:44
Sõt inkábbb nem is veszek elsõvillát, és akkor jól meg fogok tanulni egykerekezni.
Írta 2004. november 30. - 21:06
hulp!
vegyél má' egy merevvilát meg vmi zoggie véféket! kereket keresek neked a garázsba. stucni kormány meg 10bõl kijön ) jujj! komolyan! még sose láttam stinkyt merevvilávval! léccilécci!!
vegyél má' egy merevvilát meg vmi zoggie véféket! kereket keresek neked a garázsba. stucni kormány meg 10bõl kijön ) jujj! komolyan! még sose láttam stinkyt merevvilávval! léccilécci!!
Írta 2004. november 30. - 18:32
Hát nem egészen, mert kéne még teló, elsõ kerék, kormány, stucni, elsõfék, amire most még nincs lóvém, szóval a bicajozásról majd inkább csak februárban beszélhetünk. Már nagyon várom, de már az is jó lesz, ha itthon lesz végre a váz, mert akkor az már kézzelfogható valami az álmodozáshoz képest.
Nekem alapvetõen a Biciklonnal semmi bajom, a garancia is inkább a Malin múlott, meg a gyáron, ahonnan azóta sem kaptam választ. Mindegy, rég volt, már nem is érdekel.
Basszus, most cserélték le ezt a rohadt fórum motort, és ugyanúgy szarakodik az üzenetküldés, miért van az hogy máshol mûködik a fórum, de a bikmakk az sokszor nem. Meg a smiley beszúrása is eléggé körülményes, a régi sokkal jobb volt.
Nekem alapvetõen a Biciklonnal semmi bajom, a garancia is inkább a Malin múlott, meg a gyáron, ahonnan azóta sem kaptam választ. Mindegy, rég volt, már nem is érdekel.
Basszus, most cserélték le ezt a rohadt fórum motort, és ugyanúgy szarakodik az üzenetküldés, miért van az hogy máshol mûködik a fórum, de a bikmakk az sokszor nem. Meg a smiley beszúrása is eléggé körülményes, a régi sokkal jobb volt.
Írta 2004. november 30. - 15:38
Kornél, akkor maradjunk a péteknél, én egytõl érek rá, úgy fél négyig kb!
Aztán akkor terepszemle!
Hulp, akkor jövõ héten már tudsz jönni tekerni?
McClane, a rámpát mobilra csináljuk, így az emlékmûnél is lehet majd ugrálni!
Boci!!!!!! ZINGErhez mikor megyünk?
Aztán akkor terepszemle!
Hulp, akkor jövõ héten már tudsz jönni tekerni?
McClane, a rámpát mobilra csináljuk, így az emlékmûnél is lehet majd ugrálni!
Boci!!!!!! ZINGErhez mikor megyünk?
Írta 2004. november 30. - 15:29
Kranked pénteken én is kimennék, szóljatok, hogy mikor és hol....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. november 30. - 15:25
semmi gond Hulp, csak én is szeretném a többiekkel, hogy jó bringád legyen, és hogy minél elõbb jöhess velünk tekerni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. november 30. - 15:09
Hulp, a tapasztalatból már tanulhattál volna... Milyen hozzáállás volt a Biciklonban a törésedhez??? Vicces... Pósi ilyet soha nem tenni, feõleg, hogy KONA hivatalos forgalmazó, nem pedig egy kis luk... De persze te tudod! :scared:
Mikor jön meg? Alig várod, mi? Addig dobjad rá a régi cuccaid, aztán gyere!!!
Maul, én csak csütörtökön meg pénteken érnék rá kora délután, akkor tudunk menni? Szabadidõközpont?? Ott is vannak jó helyek!!!
Mikor jön meg? Alig várod, mi? Addig dobjad rá a régi cuccaid, aztán gyere!!!
Maul, én csak csütörtökön meg pénteken érnék rá kora délután, akkor tudunk menni? Szabadidõközpont?? Ott is vannak jó helyek!!!