De mit csináltál, és hol? Mit ugrottál le? Nagy lehetett ha a teló már nem mozogta ki,, meg akkorát bólintottál, hogy elérted a kormányt.. Jobbulást!
Kornél én is kõszeget választom!!!Jobban szeretem mint a várost, meg köszeg városa alkalmas mindenre,, a várfalon lehet fal-ridolni, és nagyoon nehéz ott, mert majdnem függõleges,szóval vannak ott lehetõségek..meg hát vár az irott-kõ,, és a gencsi-fagyizó is kinyitott, tehát, tekerés után 15 gombóc fagyi..
ÉS ha a Zeg-iek jönnének Kõszegre???Dh-dzni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 30. - 08:47
Írta 2005. március 30. - 08:36
Maul -nem vittem a bukómat... látod.. pedig direkt felszereletem az alsó-csõre a gubizott véddõ-szivacsot...és még kérdezi ,miért horpadt be a váz??? szétfejeli a Norcot...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. március 30. - 08:12
Írta 2005. március 30. - 07:18
és hogy örül neki
amugy más bajod nem lett?
honnan ugrottál? hogyan?
épp itt az ideje az uj bukonak
amugy más bajod nem lett?
honnan ugrottál? hogyan?
épp itt az ideje az uj bukonak
Írta 2005. március 29. - 23:20
Szevasztok!!
Ma már jártam a blaesetin! Eltrötem az orromat, mert lefejeltem a kormányt!!!!
Ma már jártam a blaesetin! Eltrötem az orromat, mert lefejeltem a kormányt!!!!
Írta 2005. március 29. - 23:08
Ha szép idõ lesz én Kõszegre megyek, ez biztos. Én inkább hegyre megyek, meg erdõbe, mint városba.
Írta 2005. március 29. - 21:21
lesz bicaj csak épp pesten leszek
gyertek fel fogasozni
gyertek fel fogasozni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 29. - 20:47
Maulnak egy magellan cratere volt, és kibírt mindent!
Vazze, mé nem megyünk Zegre szombaton?? Aki akar menjen Lan-ra, de ha jó idõ van akkor Zeg!!! Ne szarozzunk már...Hulp, te se kõszegre menj, az semmi Zeghez képest! majd meglátod!!
Vazze, mé nem megyünk Zegre szombaton?? Aki akar menjen Lan-ra, de ha jó idõ van akkor Zeg!!! Ne szarozzunk már...Hulp, te se kõszegre menj, az semmi Zeghez képest! majd meglátod!!
Írta 2005. március 29. - 17:40
Biczaj! Jo versike. Te koltotted?
Maulnak milye volta norco elott?
En meg azt nemtom hogy hogy lehet a hozzaszolashoz kepet csatolni...
Maulnak milye volta norco elott?
En meg azt nemtom hogy hogy lehet a hozzaszolashoz kepet csatolni...
Írta 2005. március 29. - 17:26
NEmtok színesen, meg hüle smylekat írni... ez nem ér..
Hulp szerintem Maulnak szemüveg kéne, amivel mindent távolabb, magasabbnak látna..egy patkáról leugrana, és azt hinni 10 m-így nem eshetne semmi baja..egy ideig
Hulp szerintem Maulnak szemüveg kéne, amivel mindent távolabb, magasabbnak látna..egy patkáról leugrana, és azt hinni 10 m-így nem eshetne semmi baja..egy ideig
Írta 2005. március 29. - 17:22
Én olyan igazira gondolok, mert szerintem Maul ,nem akar kihunyt tûzhányókra ugrani..az olyan snassz..Hanem ha lángol körötte az ég..az áhm a valami,, ezzel nem arra célzok hogy gyújtsd fel Ság hegyet..
Írta 2005. március 29. - 17:22
Ott a Ság-hegy. Igaz az nem mûködõ vulkán, de az ebbõl a szempontból nem lényeges.
Írta 2005. március 29. - 17:20
Te hulp van nekünk vulkánunk??????
EZ itt a baj-nem a helikopáter...
EZ itt a baj-nem a helikopáter...
Írta 2005. március 29. - 17:13
Ja, csak azért akar földi objektumokról ugratni, mert drága a helikopter bérlése. Ezért nem tud olyat csinálni, mint az az idióta csávó, aki egyszer bennt volt a bikmakkban is, hogy kiugrott egy helikopterbõl egy vulkán oldalára.
Írta 2005. március 29. - 17:03
Maul red-bullt ittál???
Néha nézem mit néz,,amikor tekerünk össze-vissza,,állandóan az eget kémleli..ott keresi a leugorni valót.,,,A papayat már meg se nézi:)
Néha nézem mit néz,,amikor tekerünk össze-vissza,,állandóan az eget kémleli..ott keresi a leugorni valót.,,,A papayat már meg se nézi:)
Írta 2005. március 29. - 17:01
Mcclane most én se gépezek mert fáradt is leszek, meg minden,, inkább építek, meg tekerek, mert jön biztos Hulp is,,,kihasználom a lelkesedést:)!Na meg hív a természet, és az erdõtündér!
Matt a teló miatt küldtek pár levelet, de szerintem egyik s komoly.. szóval még biztos sokáig meglesz..
Boci azért ha látsz még valami jó ajánlatot-szólj!köszi
Matt a teló miatt küldtek pár levelet, de szerintem egyik s komoly.. szóval még biztos sokáig meglesz..
Boci azért ha látsz még valami jó ajánlatot-szólj!köszi
Írta 2005. március 29. - 17:00
Maulé volt, de mióta megvan a Norco, azóta a realitásérzéke egy kicsit eltünt. Mindenrõl le akar ugratni.
Írta 2005. március 29. - 16:59
Vegyél Marzot azt már tudod milyen és nem fogsz csalódni benne. Ha csak azért kell másik mert átütõs, és tökéletesen elégedett voltál a régivel, akkor minek gondolkodsz? Vegyél Z1-et aztán kész.
Írta 2005. március 29. - 16:57
Bosszant ez a dolog, lenyúlták a hozzászólást, mert utoljára 503nál voltam..ez nem ÉR-vágás!?
Matt azt fényképezd le amit mondtam!!az jó hely...nem ilyen tetõs baromság!
Vazze behózod a féket, és lehúzol egy sor cserepet:) Még olyan bolond sincs ,aki a lapos betontetõjére ráengedne valakit, nemhogy épülõ házra..
ez kinek volt a remek ötlete...?:)
Matt azt fényképezd le amit mondtam!!az jó hely...nem ilyen tetõs baromság!
Vazze behózod a féket, és lehúzol egy sor cserepet:) Még olyan bolond sincs ,aki a lapos betontetõjére ráengedne valakit, nemhogy épülõ házra..
ez kinek volt a remek ötlete...?:)
Írta 2005. március 29. - 16:53
Hát McClane én ugye már azt mondtam, hogy megyek, de ha jó idõ lesz, akkor én inkább tekerni megyek Kõszegre. Bocs, de most a bicaj mindennél fontosabb.