Jólvan majd küldöm. Majd beírom a VIP-be. Én is azt mondtam a Maulnak, hogy basszus ha már egyszer ott van az a rohadt sisak, akkor illene is használni. Biztos engem is sokan hülyének néznek, hogy teljes harci díszbe megyek tekerni, de inkább tartsanak hülyének, mint feküdjek a kórházban, csak mert menõ csávó voltam.
Milyen mezt veszel?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 30. - 22:55
Írta 2005. március 30. - 21:14
Hulp, majd a bringád adatait küldejed el légyszi, felraktam a képeket!
Írta 2005. március 30. - 20:46
Üdv!
Na vaze, Maul!! Emléxel, mikor én ugrottam elsõ nap a színpadot fullon? (a legnagyobb részén) Hallottad a koppanást, ahogy odavertem a fejem a diabolus-ba!? Nah...én is így indítottam! A sityó a legfontosabb!!!!!!!!
Hát szerintem akkor zeg kilõve, akkor megyünk építeni a titkos pályát?
Akkor zeg jövõ hétvégére módosítva, hacsak nem lesznek jelentkezõk. Addig talán lesz mezem is...:bananadan
Maul jobbulást!
Na vaze, Maul!! Emléxel, mikor én ugrottam elsõ nap a színpadot fullon? (a legnagyobb részén) Hallottad a koppanást, ahogy odavertem a fejem a diabolus-ba!? Nah...én is így indítottam! A sityó a legfontosabb!!!!!!!!
Hát szerintem akkor zeg kilõve, akkor megyünk építeni a titkos pályát?
Akkor zeg jövõ hétvégére módosítva, hacsak nem lesznek jelentkezõk. Addig talán lesz mezem is...:bananadan
Maul jobbulást!
Írta 2005. március 30. - 18:47
Az csak Bikemag tesztbicaj. 7 végén viszem vissza
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 30. - 18:43
De a multkor nem valami masodik gepet emlegettel? Vagy megint ertetlen voltam?...
Írta 2005. március 30. - 18:41
2. ??
egy sincs bszki és ahogy a dolgok most állnak 1 éven belül nem is lesz
Fele megvan a pénznek kinomban gondoltam egy nagyot ,hogy veszek fel hitelt de valamiért nem kaphatok.....Azt persze nem közlik miért nem........
Ugyhogy SZOPÁS van
egy sincs bszki és ahogy a dolgok most állnak 1 éven belül nem is lesz
Fele megvan a pénznek kinomban gondoltam egy nagyot ,hogy veszek fel hitelt de valamiért nem kaphatok.....Azt persze nem közlik miért nem........
Ugyhogy SZOPÁS van
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. március 30. - 18:38
Írta 2005. március 30. - 18:37
Matt! Lehet a regire kuldted. Inkabb legyszi erre: gabordallos@yahoo.co.uk. koszi
Sala! Akkor milyen lesz a 2. bicaj?
Sala! Akkor milyen lesz a 2. bicaj?
Írta 2005. március 30. - 18:32
Maul: az akció rég nem él és csak cseh versenyzõkre vonatkozik.
Jahh bicaj project jó idõre kilõve......
Jahh bicaj project jó idõre kilõve......
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. március 30. - 18:32
Maul, mikor jössz el a cuccaidért? Mert eléggé kicsi a lakás és az a nagy dög eléggé útban van.
Írta 2005. március 30. - 18:25
Trueman, küldtem mailt. majd csekkold..
nah talán lassacskán megjön az eszem...vagyis..szóval lesz agyam. álom agy :lick:
lehet hogy már pénteken. vagy jövõhéten. de nem akarok elkiabálni semmit.
tessék drukkolni )
nah talán lassacskán megjön az eszem...vagyis..szóval lesz agyam. álom agy :lick:
lehet hogy már pénteken. vagy jövõhéten. de nem akarok elkiabálni semmit.
tessék drukkolni )
Írta 2005. március 30. - 18:23
Nah figyelj boci!!!
Itt vannak a norco cangák, amik így le vannak árazva:
http://www.norcobike...racesupport.php
a 4 hun az olyan 350 körül van
a 125 meg olyan 200 körül.
http://www.norco.com.../supercross.php
ennyit szerintem kurvára megér!!! Gondold meg!
Itt vannak a norco cangák, amik így le vannak árazva:
http://www.norcobike...racesupport.php
a 4 hun az olyan 350 körül van
a 125 meg olyan 200 körül.
http://www.norco.com.../supercross.php
ennyit szerintem kurvára megér!!! Gondold meg!
Írta 2005. március 30. - 17:54
Hulp kedveert modositok fr-re:)
Es ha mar itt tartunk. Boci, Te mi vagy?
Maul. Elofordulnak bakik. En egyszer megrepesztettem a gyurusujjam. Ha elmeselnem hogyan, szoba sem allnatok velem
Es ha mar itt tartunk. Boci, Te mi vagy?
Maul. Elofordulnak bakik. En egyszer megrepesztettem a gyurusujjam. Ha elmeselnem hogyan, szoba sem allnatok velem
Írta 2005. március 30. - 17:13
Most ez nem a gyakorláson mulótt, mert bármikor leugrom neked, csak szarul jött ki, aztán jól van!
Írta 2005. március 30. - 17:00
Írta 2005. március 30. - 16:35
Jah meg nem árt gyakorolni néha kicsit igaz Maul?
mi az hogy nincs dh szakosztály?
Maul/Kornél meg mik cc-sek?
t
mi az hogy nincs dh szakosztály?
Maul/Kornél meg mik cc-sek?
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. március 30. - 16:28
Hát DH szakosztály az nálunk sincs.
Ha mondjuk a Maul nem a színpad védelmére használná a bukóját, hanem a fején hordaná, akkor lehet, hogy nem történnének ilyen hülye balesetek. Mert ez szerintem simán elkerülhetõ lett volna. De most már ugye teljesen mindegy.
Ha mondjuk a Maul nem a színpad védelmére használná a bukóját, hanem a fején hordaná, akkor lehet, hogy nem történnének ilyen hülye balesetek. Mert ez szerintem simán elkerülhetõ lett volna. De most már ugye teljesen mindegy.
Írta 2005. március 30. - 15:04
Jobbulast!
Biczaj! Zegen nincs dh szakosztaly, Salat lezamitva:)
Biczaj! Zegen nincs dh szakosztaly, Salat lezamitva:)
Írta 2005. március 30. - 13:19
Hát csak ott a színpadnál bohóckodtunk, aztán ott a legvégérõl ugrottam vízszintesre, csak hát szarul érkeztem.....
hát ennyi a nagy történet:D
hát ennyi a nagy történet:D
Írta 2005. március 30. - 09:47
Maul mi történt?
én lanozni megyek, aki Zeg-re megy, annak jó tekerést, építésbe pedig majd beszállok, de ez a hétvége nem jó
Bic jó a versike, de az a bibi, hogy még soha nem ugrottam, letörést pedig fõleg nem...
én lanozni megyek, aki Zeg-re megy, annak jó tekerést, építésbe pedig majd beszállok, de ez a hétvége nem jó
Bic jó a versike, de az a bibi, hogy még soha nem ugrottam, letörést pedig fõleg nem...
Come on! It's on
Korn
Korn